Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odpuščanje po Slovensko/ baje/ 1.4.2010 11:03:45
|
|
|
|
alda
|
tega pa moram deliti z vami Na koncu > maše, katere tema je bila odpuščanje, je župnik vprašal svoje > > ovčice: > "Koliko od vas je oprostilo svojim sovražnikom ?" > Skoraj > 80 % jih je dvignilo roke. > Župnik > še enkrat ponovi vprašanje. > Tokrat > vsi dvignejo roke razen ene stare ženičke. > "O, > mamca Kovačeva, a vi pa niste pripravljeni dati odpuščanja vašim sovražnikom > ?!" > "Nimam > nobenega sovražnika !" odgovori mamca Kovačeva. > "No > to je pa malce nenavadno, koliko pa jih štejete mamca Kovačeva?" > "Osemindevetdeset > !" > "No, > mamca Kovačeva, a bi prišli gor in nam razložili, kaj je potrebno narediti, da > pri 98 letih človek nima nobenih sovražnikov na tem svetu ?!!"jo > dobrohotno pokliče na prižnico župnik. > In > tako mamca Kovačeva počasi krevsa proti prižnici in vsi prisotni jo spremljajo > s simpatičnimi pogledi. > Obrne > se k odobravajoči in nestrpno pričakujoči množici in pravi: > > "Preživela > sem vse te preklete prasce !!" >
|
|
RE: Odpuščanje po Slovensko/ baje/ 1.4.2010 13:05:44
|
|
|
|
majch
|
|
|
RE: Odpuščanje po Slovensko/ baje/ 1.4.2010 13:08:51
|
|
|
|
štrumfek
|
|
|
|
|
RE: Odpuščanje po Slovensko/ baje/ 1.4.2010 14:16:26
|
|
|
|
nejaja
|
ta pa je dobra ful sem se pa nasmejala tudi pri tej fori: v google vpišeš find chuck norris in ven ti vrže tole: upam da bote vidle sliko no, ko nisem ekspert za tako:)) je pa res dobra:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?