|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odprta 1 CM, zmehčan MV
20.6.2008 13:03:07   
NancyF
Ola punce! Prosim za vašo pomoč in izkušnje....
Včeraj mi je G po CTG-ju naredila vaginalni pregled in rekla, da sem odprta 1 cm, MV pa je že zmehčan, otroček pa že čisto spuščen. Zanimajo me vaše izkušnje s tem, ali je imela katera podobno in v kolikšnem času je rodila.
Ali gre z odprtjem potem hitro, če je MV že zmehčan? PDP imam naslednji četrtek in si že res počasi želim roditi.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 24.6.2008 9:41:05 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODPRTA 1 CM, ZMEHČAN MV
20.6.2008 13:07:20   
Taula
Jaz sem se lepo odpirala, samo popadkov nisem imela. Je voda odtekla na srečo.user posted image
Bila sem v roku enega tedna odprta od 0 do 4 cm.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2008 13:15:33   
bastian111
sama sem bila pri 32t 2 cm otprta in mv lepo zmehčan .Pri 34t 3 cm  in močne krče. zdaj v 36 t in zadnja dva dnema imam kar močne krče (popadke ) in še doma. No pri tebi je že čas da rodiš ni nič narobe da si otprta in da si lepo pripravljena. Želim ti kar se da lep porod in pridno cartanje z malo pikico ki jo čakaš že celih 9 mesecev. Srečno Lp Darja

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2008 13:35:06   
andrejka
Pozdravljena.
Sama sem bila na točno PDP odprta 4 cm rodit sem šla pa čez dva dni, se je pa začelo s popadki in sem kar hitro letela v porodnišnico in vsega je bilo konec v 3 urah.
A.

17.11.06 se nama je rodila čudovita deklica Zoja
24.5.09 pa se nam je pridružil čudovit deček Gaber

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2008 14:17:23   
Perunika
Na PDP sem šla h ginekologinji na pregled in ker sem bila odprta 3-4 cm, me je poslala v porodnišnico. Tam so mi naredili CTG in me še enkrat pregledali. Ginekolog mi je rekel, da je ravno na meji, je za rodit in ni in da naj se sama odločim ali mi sprožijo porod ali pa še počakamo na moje popadke, ker so bilile-ti prešibki. Glede na to, da se je sin počutil dobro (kot so mi zatrdili), sem se odločila, da počakamo. In smo čakali dva dni, dokler mi ni odtekla voda, popadki so bili še vedno prešibki in tokrat so mi res morali dati "umetne popadke", potem je šlo pa dokaj intenzivno in rodila sem po petih urah, morali so narediti epiziotomijo, ker je bil sin kar velik. Želim ti, da bo porod čimlažji in brez težav. Srečno!

(odgovor članu NancyF)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.6.2008 20:46:30   
Paštetka
Jaz sem bila skoraj dva meseca odprta 1 cm. user posted image  Dva tedna pred porodom 4 cm. Na dan poroda 6 cm, pa še ni bilo popadkov. user posted image  Me prav zanima, koliko bi bila odprta, če bi čakala popadke . Verjetno bi kar ven padla mala user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Perunika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.6.2008 20:51:36   
izgubljena_ovcka
LOL, jaz sem tudi odprta že več kot 3 prste so ugotovili pa razen malo bolj neprijetnega otrdevanja na vsake toliko nič od resnejših popadkov. torej se odpiram v povprečju 1 cm na dva do tri dni. user posted image  Takole lahko "rojevam" v nedogled haha! Ja, čep sem pa itak izgubila že več kot en teden nazaj. Sicer pa niti pri dveh user posted image  ni stvar enaka!!!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2008 21:01:34   
Paštetka
Verjamite, da boljše, da se doma odpirate kot pa v porodni. user posted image

Ko sem prvič rodila je šlo vsako uro 1 cm. In ko sem bila komaj 4 cm odprta sem imela vsega že poln kufer, stenske ploščice so pa tudi bile že skoraj dol zlamane user posted image . In potem gladaš uro...

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?