Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odpoved v času porodniške - itak da lahko! 6.4.2009 21:37:02
|
|
|
|
ANJA5
|
Zdravo, kar nekaj tem je na to debato. Rada bi samo povedala, da je Odpoved (tudi za nedoločen čas) možna in sicer iz razloga- Odpoved iz poslovnih razlogov-prenehanje delodajalca. To se je meni zgodilo in se lahko jezim kakor hočem pa ne pomaga. V zakonu je sicer navedeno, da mora to potrditi Inšpektorat za delo..kjer jim pa verjetno dol visi za vse porodniške itd... Inšpektorat je namreč meni potrdil odpoved, pa delodajalec sploh ni prenehal z delom, ampak se je firma samo spremenila iz društva v zbornico, kjer bodo sedaj imeli isto delovno mesto kot sem ga jaz opravljala...mislim nimam besed...namesto, da bi jih prisilili, da me morajo nazaj vzeti se sploh ne sekirajo ampak samo podpišejo... toliko o naših uradih itd... Me pa zanima, če kdo slučajno ve, kako je z regresom...delod. je uradno prenehal z delovanjem dne 31.3. Vem, da mi regres pripada v času porodniške, nevem pa če so mi ga dolžni izplačati...glede na to, da podjetje ni šlo v stečaj...porodniška se mi izteče konec septembra.. hvala in lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?