Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:08:17
|
|
|
|
benika
|
Mene pa samo zanima, zakaj za boš sama dala odpoved, če ti tako ali tako poteče pogodba? Upam, da se zavedaš, da ti s tem propadelo morebitne pravice na zavodu.
|
|
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: benika Mene pa samo zanima, zakaj za boš sama dala odpoved, če ti tako ali tako poteče pogodba? Upam, da se zavedaš, da ti s tem propadelo morebitne pravice na zavodu. Mogoče je novo službo dobila? Ne se tolk razburjat....gube pa to
|
|
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:18:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Bi se strinjala s Karin. Glede gub. V odpoved samo napiši, da prosiš za sporazumno prekinitev delovnega razmerja s tem in tem datumum. Amen. No, amen lahko izpustiš.
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:24:22
|
|
|
|
tikatoka
|
Benika, veš nisem ravno človek, ki bi dajala odpoved zato, da bi šla na zavod oz. bila doma in se čohala po riti. Meni se zdi, če dovoliš, boljše delovno mesto je mislim da kar dober razlog za odpoved. In ne rabim pridig zakaj sem se tako odločila, ker najbolje sama vem. Moje vprašanje pa je bilo. Kako naj napišem odpoved? Hvala
|
|
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:43:36
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikatoka . Kako naj napišem odpoved? Hvala En post više. Moja odpoved je vsebovala samo to. In je bilo dovolj.
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 10:45:44
|
|
|
|
ona
|
ime firme kraj in datum ODPOVED Spodaj podpisana...... dajem z dnem..... pisno odpoved delovnega razmerja. Prosim za odgovor oz. potrdilo o prejemu odpovedi. S Spoštovanjem podpis
< Sporočilo je popravil ona -- 1.7.2008 10:46:27 >
|
|
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 11:22:21
|
|
|
|
kristinaj
|
počakaj še mesec dni ker ti pogodba itak poteče.... če boš dala odpoved, adijo pravice na zavodu, pa tudi sporazumne odpovedi ne delaj, ker ravno tako ne boš imela pravic na zavodu.......
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 11:25:18
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj počakaj še mesec dni ker ti pogodba itak poteče.... če boš dala odpoved, adijo pravice na zavodu, pa tudi sporazumne odpovedi ne delaj, ker ravno tako ne boš imela pravic na zavodu....... Punce, pa saj je napisala da daje odpoved zaradi boljše službe.
|
|
RE: Odpoved delovnega razmerja 1.7.2008 11:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj počakaj še mesec dni ker ti pogodba itak poteče.... če boš dala odpoved, adijo pravice na zavodu, pa tudi sporazumne odpovedi ne delaj, ker ravno tako ne boš imela pravic na zavodu....... Pa če je novo službo dobila no , a ne berete Odpoved napiši čim krajšo. Pač sam dejstva in to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?