Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 10.3.2010 15:57:28
|
|
|
|
Aninchy
|
Uff... še nisem kupovala - k sreči Je pa dobro vedet!
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 10.3.2010 20:31:53
|
|
|
|
Tejča05
|
Neeeeeeeeeeeeeeeee glih dons sm ga kupila k je v pokapolonci akcija. Ne no. Zdej pa ne vem ali to velja samo za tiste sedeže, ki jih fiksiraš na familyfix ali to velja za vse sedeže tudi če ga uporabljaš brez tega nastavka??? Ma sej mi gre itak vse narobe pa naj gre še to!!!! Joj no!! Ja nč bom jutr klicala. Hvala za info.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.3.2010 21:28:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 8:07:29
|
|
|
|
nenka7
|
tudi jaz sem gledala uradno stran in tam piše samo da je odpoklic BAZE in ne lupinic, tako da so me malo zmedli s tem slovenskim odpoklicem... čeprav tudi jaz še nimam, HB!!
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 8:35:35
|
|
|
|
meymey
|
Sej tudi na strani ZPS lepo piše da je: Odpoklic - otroški avtosedež Isofix-Basis FamilyFix Gre se samo za novi model baze Isofix - FamilyFix.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 8:47:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 9:08:19
|
|
|
|
zaspancek1
|
Vidim, da so na ZPS res hitri Pa kekci niti ne znajo brat oz. prevajat! Na strani MC je bilo ze 4.3.2010 objavljeno obvestilo, kjer vpoklicujejo podstavek isofix FamilyFix, ki je bil izdelan pred 3. marcem 2010. Vsi drugi proizvodi, vkljucno s sedezi, so ok, samo pri tem podstavku je problem z isofix nastavki, ki naj bi jih bilo potrebno pregledat. http://www.maxi-cosi.com/be-en/news/1085 in se bolj podrobno: http://www.maxi-cosi.com/be-en/content/familyfixcallback
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 9:22:19
|
|
|
|
top10
|
Hi, jaz sem pa prek interneta iz Nizozemske naročila ta podstavek, pa ne vem kaj naj naredim... na strani je tudi opisan postopek kako "prodajalka" preveri, če je podstavek ok. Piše tudi, da če je naročeno prek interneta, ti mora vsaka trgovina, ki prodaja ta izdelek narediti pregled... Ne vem če to velja pri nas v Sloveniji... Ima katera kak predlog, kaj naj naredim? Hvala!
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 9:23:26
|
|
|
|
Tejča05
|
No še dobr da je s sedeži vse ok. Tistga ki pa prevaja na ZPS naj pa zamenjajo preden kakšno štalo naredi, ker je očitno da ne zna prevajat. Ker v tem odpoklicu ni nič napisan o bazi ampak samo o sedežih kar je čist neki druzga. No uglavnm da je naš sedež ok. Zdej pa vse ki imate namen kupit peebla hitr v pikapolonico je fuuuul cenej kukr v BC! lps
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 11:02:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.3.2010 11:04:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 14:04:49
|
|
|
|
poli*
|
Ne razumem, zakaj ne naredijo testa preden pošljejo nov izdelek v trgovine??
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 11.3.2010 20:14:31
|
|
|
|
Tejča05
|
Cena peebla je 159 eur s popustom polna cena je 189 eur, to je v pokapolonici. V baby centru pa je cena malo čez 200 eur, ni mi jasno zakaj taka razlika. No sej še dobr da včasih kaj po naključju najdemo da je malo ceneje ;). lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.3.2010 21:51:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 16.3.2010 20:38:48
|
|
|
|
pikapoka01
|
aja, pardon, sem se že malo izobrazila, da familyfix in iso fix ni eno in isto... se opravičujemo, no... danes sva kupila maxi cosi cabriofix lupinico in nama je prodajalka zraven kazala še family fix, da je to full fajn itd. moj bi že kupil, ampak potem raje nisva- sem rekla da bova še malo počakala, da jaz lahko preverim svoje laično (ne)znanje... kaj je prav in kaj ne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 20:50:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Odpoklic Family fix podstavkov - napaka 16.3.2010 21:00:34
|
|
|
|
pikapoka01
|
za cabrofixa sva dala cca. 110€, ker je v BC akcija. pol sva pa načeloma hotela še ta ...fix zraven, ampak prodajalka nama je kazala samo family fix (isofixa sploh niso imeli tam), datuma pa nisem preverjala. samo verjetno novejših (za dobrih) niti nimajo, ker je zdaj še vedno marec in če so imeli le enga tam, sem sklepala da ni najnovejši in dober. nama je pa definitivno v interesu, da kupiva nekaj uporabnejšega, kar se glede familyfixa dobro sliši, če pozneje lahko daš še drug (pač ustrezen) sedež gor. še vedno mi pa ni jasno, ali sedaj ta najin cabriofix ne paše na familyfix (načeloma potem ne, če je v akciji bil ker so prišli novi modeli; mava tega: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=205287) in zakaj nama je potem to sploh kazala in trdila, da gre. jaz se nisem glede teh stvari pozanimala natančno in niti nisem hotela utrujati tam, da ne bi izpadla smešno- kar delam ravno zdaj... ma jaz ne vem, če sem samo jaz taka butara...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 16.3.2010 21:09:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?