Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odpoklic živilskih izdelkov 25.11.2008 16:12:26
|
|
|
|
špelin@
|
Predlagam še klik vsake toliko na tole spletno stran: KLIK
|
|
|
|
RE: Odpoklic živilskih izdelkov 25.11.2008 16:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejkam http://www.zps.si/sl/hrana-in-pijaca/odpoklic-zivilskih-izdelkov/index.php Včasih se splača še sem kliknit. Tudi bio ni vedno bio ... Še najbolj pa sem bila jezna, ko sem v novičkah babycentra pred nekaj časa videla, da ob nakupu nad nevemkokže evrov na blagajni dobiš eno kašico al nekaj takega. No, zvečer pa sem pri dnevniku videla, da so ravno v teh našli pesticide al neko drugo sranje ... In jo lepo neseš nazaj in zahtevaš denar. Pa seveda prijava na inšpektorat, ker so dolžni to oni prvi umaknit iz polic, razen če je že pokupljeno in morajo seveda vrnit denar.
|
|
|
|
RE: Odpoklic živilskih izdelkov 25.11.2008 17:34:41
|
|
|
|
BUŠICA
|
đizs!!!!!! kdo pa mi garantira za igrače, kuhalni pribor, hrano..., ki jo imam doma????
|
|
|
|
RE: Odpoklic živilskih izdelkov 25.11.2008 17:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA đizs!!!!!! kdo pa mi garantira za igrače, kuhalni pribor, hrano..., ki jo imam doma???? Če so izdelki iz seznama oporečnih, jih nesi nazaj in zahtevaj denar nazaj. tako ali drugače gre vse skupaj na sežig, brez skrbi, ne gre na predelavo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?