|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odpiranje vagine
19.11.2007 19:45:07   
fragola99
Pozdravljene.

Danes si kupim revijo Moj malček in prebiram članek Prerez presredka. bla, bla, bla vse tiste obične stvari in berem naprej pa piše od Keglovih vaj, kako naj bi stiskali mišice medeničnega dna... pol bi me pa kmal kap zadela k sem tole prebrala: Druga vaja je nasprotna od stiskanja mišic. Namesto, da bi mišice stiskali odpirajte vagino, tako, da jo popolnoma sprostite  in rahlo s pomočjo mišic potiskate navzven????!!user posted image user posted image user posted image

A mi lohk katera to razloži prosim, kako naj odpiram vagino??? WTF Kaj naj potiskam navzven??user posted image

Me pa res zanima ali nosečke kaj izvajate Keglove vaje? V članku tudi piše glede masiranja presredka z nekimi olji. Ali si masirate presredke? Jaz ne delam nič od tega, sem se pa mal zamislila.

lp

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 20.11.2007 5:48:06 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODPIRANJE VAGINE
19.11.2007 20:17:51   
maja24
fRAGOLA99 si me pa zej totalno u smeh spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola99)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
19.11.2007 20:33:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.11.2007 20:37:37   
lelaval
Presredka si nisem nikdar mazala in masirala, in vseh 3x sem bila rezana. Je vse odvisno od elastičnosti kože - kot npr. strije dobijo ene, ki se niso nič mazale, druge pa so se skozi vso user posted image mazale, pa jih dobijo ful.
O odpiranju vagine pa tudi jaz 1. slišim,

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2007 20:59:31   
Magi*
user posted image  prvič slišim za odpiranje vagine user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2007 22:33:44   
Majchi
Jaz pa mislim, da je s tem mišljeno sproščanje vaginalnih mišic, ki se ga občuti pač v nasprotni smeri kot so Keglove vaje. Torej ne stiskaš in vlečeš navznoter, ampak sproščaš kot bi se hotla odpret. Valjda, da se v resnici neuser posted image .
Se spomnim tega iz porodne. Mi je babca rekla, da naj bom med popadkom čist sproščena, da se bo MV hitereje odpiral. No, in s takšnimi vajami se tega naučiš. Ko gre zares, je pa to ful težje naredit, ker boli kot user posted image  in se avtomatsko zakrčiš, kar je pa čist narobe.
Keglove pa definitivno prav pridejo. Treniraš točno tiste mišice, ki jih pošteno rabiš ob porodu.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2007 14:52:09   
only_me
nisem delala keglovih vaj, nisem masirala presredka, pa nisem dobila nobenega šiva. Pa je mali bil pravi knedl :D

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Odpiranje vagine
20.11.2007 16:13:54   
mateyka
Me pa res zanima ali nosečke kaj izvajate Keglove vaje? V članku tudi piše glede masiranja presredka z nekimi olji. Ali si masirate presredke?

jaz sem izvajala keglove vaje. niso samo za elastičnost mišic, ampak so predvsem dobre za mehur, ker lahko po porodu izgubiš občutek kdaj je poln in pol ti voda uhaja. mal zoprno imo - no in keglove pomagajo ta občutek dobit nazaj.

masaža presredka pa se imenuje perinealna masaža. to naj bi pomagalo, da se koža vagine bolj razteza (elastičnost). razteguješ jo malo že prej (zadnji mesec), kot bi trenirala za olimpijske igre npr. user posted image + mal se navadiš občutka kako bo, ko bo šlo zares. jaz sem to delala in se mi zdi, da pomaga (vakum brez šiva - sam to je zasluga babic in zdravnika afaik) - če drugega ne, itak psihološko.

odpiranje mišic navzven - če je kera stala med porodom in potiskala dol, da se otrok spusti dovolj nizko za porod, pol ve kako to zgleda najbolj direktno bi jaz to opisala "kot bi hotla kakat" filing

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.11.2007 18:34:47   
Naja30
Odpiranje mišic navzven, jaz sem to razumela, da ko popuščaš pritisk, pač do konca sprostiš tisti del. In to je to.
Keglove sem delala, jih delam.
Presredka pa nisem mazala.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.11.2007 18:50:30   
sunny24
to o vajah za odpiranje vagine in masiranje presredka sem tudi jaz že nekje brala. Mislim, da to v tujini priporočajo celo v mat. šoli, kao da raztegne mišice in pol ni potrebno rezati.  Je pisalo še zraven, da naj bodoči očki pomagajo pri raztegovanju, pa naj se masira in razteguje toliko časa, dokler ne začne bolet. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.11.2007 18:59:02   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Jaz pa mislim, da je s tem mišljeno sproščanje vaginalnih mišic, ki se ga občuti pač v nasprotni smeri kot so Keglove vaje. Torej ne stiskaš in vlečeš navznoter, ampak sproščaš kot bi se hotla odpret. Valjda, da se v resnici neuser posted image .

Jaz si to tudi tako predstavljam. Potiskanje navzven... to pa si predstavljam, da po sprostitvi, potisneš ven kot bi hotela na WC še zadnjo kapljico lulanja izstisnit... Vsaj jaz si tako predstavljam.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?