|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odlomljen zob
26.11.2010 18:43:04   
sončnica24
Mojemu dvoletniku se je popolnoma odlomila zgornja leva enka. Kakšna ideja kaj naj naredim? Otroški zobozdravnik do ponedeljka ne dela, joče več ne tako da ga očitno ne boli, pije normalno.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odlomljen zob
26.11.2010 18:48:02   
hubi
Pokliči v dežurno zobno ambulanto. Tam bodo najbolje vedeli.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.11.2010 19:11:07   
sončnica24
Saj gremo samo komaj ob 8ih ker takrat začne nočni dežurni zobozdravnik v mariboru delat, prej namreč ne dela nihče.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.11.2010 19:12:28   
mini86
zob se takoj spravi v mleko in se gre k zobarju

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 4
26.11.2010 19:18:42   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

Samo našega zoba ni, ga je zgleda pojedo, ker smo vse pregledali pa ga nikje našliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.11.2010 19:20:55   
mini86
rajs vseeno pokliči v dežurno ambulanto..boš bolj mirna

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 6
26.11.2010 19:22:15   
mini86
sicer starejše ampak upam da vseeno v pomoč

http://www.ringaraja.net/forum/m_672528/mpage_1/key_/tm.htm#672528

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.11.2010 10:25:36   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Samo našega zoba ni, ga je zgleda pojedo, ker smo vse pregledali pa ga nikje našliuser posted image user posted image user posted image

Imam bolj občutek, da se mu je zabil nazaj noter v kost. Če se to zgodi, čez nekaj časa sam izraste.

Rastemo in radi se imamo...:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
27.11.2010 11:36:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.11.2010 12:35:31   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

zakaj pa to?user posted image

http://www.bkstudio.si/kako_ukrepati_pri_zobnih_poskodbah/prva_pomoc_pri_poskodbah_zob.html

http://m.24ur.com/bin/mobile/index.php?article_id=3482075

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.11.2010 12:38:00   
sončnica24
Zoba ni, se je odlomil, zdaj če ga je pojedo nimam pojma. Bili pri zobozdravniku, ne ostane nam nič drugego kot da čakamo da mu zraste stalni, to bo čez kakšna 4 leta, je star komaj dve. Je zdravnica rekla ni ne prvi ne zadnji. Malo je vse skupaj nerodno videti ker je zgornja enkica ampak ostane nam ne nič drugega. Danes je že malce boljši je prej ravno juho pojedel, lačen kot volk ker zjutraj še ni hotel nič jest včeraj pa tako ali tako ne. Zdaj je samo treba pazit da mu v luknji, ki mu bo ostala ne ostane kaj hrane ker se mu lahko vse skupaj vname tako da je zobna ščetka vedno in povsod z nami borbe da mu bom pa lahko luknjico ščistla pa si tako prestavljate kakšne so

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.11.2010 12:41:37   
mini86
čaki a pol se mu je cel odlomu..bošček mali..dobr da ga nič ne boli..kaj je pa delu če smem uprašat

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.11.2010 11:44:36   
sončnica24

čaki a pol se mu je cel odlomu..bošček mali..dobr da ga nič ne boli..kaj je pa delu če smem uprašat

Celi ja, boli pa ga res nič več ne je že tudi sicer malce bolj težko ampak danes je že žemljo zjutraj jedo tako da se bo hitro navado. Pado je pa z zobom zgleda vdaro tak nerodnlo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.11.2010 13:26:14   
sončnica24
Da zdaj boljše napišem, ker spi prej pa mi ni dal miru. En tak robnik imamo z ene sobe v drugega naretega in se je pred njim spotaknil pa je direktno z zobmi na tisti robnik priletel.

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

DUDA
nataly33

Ali ima vaš dojenček rad dudo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 109

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!