Mel_A
|
Dobro jutro Novo temo sem odprla predvsem zato, ker hočem nekaj napisat, pa se bojim, da če napišem pod 8.dan bo tista oseba, kateri je to sporočilo namenjeno, morda spregledala sporočilo. Torej, Selena: tisto tabelco (zaradi katere je čist po nedolžnem slišala Suzi, ker sem jo jaz probala skopirat, pa se mi je nekaj zj***, pa je ona pol nekaj sčarala, da je nekak popravla in si očitno tam svoje ime zagledala, ker je bilo bolj pregledno, kot pa un moj zmazek) sem delala jaz. Glej, se ti opravičujem, javno (kolikor je pač to tu gor možno), ker nisem spoštovala tvoje odločitve. Prej sem se trudila naredit nekaj dobrega in v tisti "evforiji" sem najbrž spregledala tvojo željo, sploh pa nisem čist prepričana, da nisem mislila na Seven. Sej zdej boš mogoče zavila z očmi, da se izgovarjam, ampak dejstvo je, da sem dokaj nova tu gor, pa da sta mi vajina dva nicka dost podobna... No, nema veze to zdej. Sem hotla samo, da izveš, da mi je žal, da je vse skup tkole izpadlo in vedi, da se popolnoma strinjam s tabo, je popolnoma tvoja odločitev, če nočeš bit v tabelci, ok, ni panike. Oprosti še enkrat, se mi je zdelo prav, da tole objasnim in se obenem mogoče opravičim še Suzi, ker jih je "skasirala" na moj račun... No to bi blo za zdej vse. Upam, da ne bo kake zamere zdaj zarad tega, ker se mi je zdelo, da te je prav pošteno ujezilo. Sorry in lahko noč. Mel