Anonimen
|
Čimprej se odloči jaz sem začela pri 20 letih in na žalost je vse skupaj trajalo 14 let in nič samo problemi upam da bom zdaj do konca speljala druge pa takoj zanosijo.Če imaš streho nad glavo pa finančno bosta lahko skrbela za otroka potem pa kar v akcijo.Nekatere imajo otroka nad 30 ker pač prej niso mogle zanosit...ali so študirale ,niso imele služb,partenerja itd.nekatere nad 30 ne želijo imet otroka ker pač je veliko odgovornost in raje uživajo(poznam takih par punc) itd. IZVIRNO SPOROČILO: jabuk Ojla, zanima me, kako ste se s partnerjem odločila, da je sedaj ta čas, ko si želita oba otroka? S partnerjem sva skupaj skoraj 7 let in so naju že marsikdaj spraševali, kdaj bodo pa otroci pa to. Prejšnje leto sva oba čudno pogledala, če je kdo načel temo o tem, ker sva bila oba istega mnenja, da še dooolgo ne bova imela otroka-sva mlada, bova uživala, potovala.... No, nakar kak mesec nazaj, fant reče, da ga ne bi motilo, če bi bila jaz noseča. Valda, men ni bilo nič jasno. Sem ga vprašala, kako to? Pa je rekel, da je že 26let star in da noče imeti dojenčka, ko bo nad 30, pa še njegov prijatelj, ki je isto star ima že 2 otroka in je ves vesel. Jaz sem pa bila malo skeptična, ker sem še študentka, čakajo me par izpitov in diploma. Hecno pa je, da pri nas na faksu so vse tiste, ki so rodile v času študija, že skoraj končale z diplomo. In potem sem razmišljala, da bi mogoče res lahko sedaj, ko bom pisala diplomo, še doma bila z otrokom, ker če pišeš diplomo, si itak doma. Jaz ponavadi živim po nekih regelcih-narediš faks, najdeš službo, stanovanje, potem šele otrok-to se kar zavleče. Mi je pa hecen moj ginekolog: Prejšnje leto, sem bila na pregledu in me je vprašal, kdaj mislim imeti otroke in sem mu rekla, uf najprej faks, pol služba...In on men reče: ja ja ja, pol pa uno pa uno, pa nikol časa za zanosit!! :)
|