|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločitev za dopust!
10.4.2007 17:55:09   
Sulfinija
Pozdrav!

Z mojim možem boma jutri rezevirala dopostu in izbirama med destinacijama Rabac Hedera,Mimosa Narcis,kjer sma bila že,in Trogir,ter Medulin hotelsko naselje Belvedere,Trogir pa je hotel Medena vse imajo samopostrežne opbroke.Pomagajte pri odločitvi je katera od vas bila že na teh destinacija in kje ste bile najbolj zadovoljne.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločitev za dopust!
10.4.2007 18:15:28   
Sulfinija
Naty,taja jaz žal tvojega posta ne vidim,ki si ga zapisala pod mojim vprašanjem.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.4.2007 18:19:35   
soncece24
jaz bi na tvojem mestu šla tja kjer je samopostrežna hrana user posted image user posted image sem samo enkrat bila v hotelu, kjer so večerjo stregli po porcijah in sva s fantom skoraj umrla od lakote user posted image user posted image Od destinacij pa ne poznam nobene, žal. če hočeš it na sigurno idi tja, kjer si že bila, če je bilo ok user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.4.2007 18:21:47   
Sulfinija
Vse te tri destinacijo imajo vse samopostrežne obroke.

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.4.2007 18:25:10   
soncece24
Aja, sem mislila, da samo zadnja user posted image user posted image Potem pa ne vem, žrebaj user posted image

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.4.2007 18:26:24   
Anonimen
Mi smo s starši hodili v medulin. Je taka družinska destinacija se mi zdi. Meni ful všeč v glavnem. Samo smo pa hodili v kamp, hotelov pa ne poznam.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 18:35:03   
Sulfinija
Karin24 hvala lepa za informacijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 20:02:14   
tascha
Od teh krajev poznam Rabac - tam pa kmalu sonce skrije gora Učka, pa veliko pritokov slade je iz te gore - posledica je bolj mrzla vodauser posted image . Na tvojem mestu bi šla v Trogir, sem slišala,da je hotel Ok, vendar pazi, da boste imeli sobo v prenovljenem delu hotela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2007 20:04:34   
luka jan
Jaz sem bila že v Rabcu, sicer ne v teh hotelih ki si jih naštela, pa vseeno jih poznam. To je sklop obnovljenih hotelov, 5 minut peš do Rabca. So čisto ob plaži, ki je lepa in fajn za kopat, zraven pa je avtokamp. Mesto Rabac pa je bolj ali manj naseljen po hribu, vmes je sprehajalna pot in na drugi strani morje. Mislim da je to dobra odločitev, sam v mojem hotelu je bila hrana postrežena, tak da sem bila tudi jaz lačna. Upam da boš fajn zbrala!

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.4.2007 11:32:47   
jakaracman
Jaz poznam Medulin, meni je tam ok, hodiš lahko veliko naokoli(Pula,kamenjak), dokler nisem imela male se nisem tam nikoli kopala, saj je nizka voda, sedaj mi je ta plaže- mivka zakon.Ni pa nič posebnega, za hrano ne vem, saj imamo tam vikend.Rabac mi pa ni všeč.Trogir boš imela lepše morje.Medulin je blizu- še en plus.

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.4.2007 11:35:04   
Anonimen
V medulinu(v kampu) imaš dve plaži. Na eni strani mivko(primerno za otroke), dolgo nizka voda, na drugi pa kamenje in normalno globoka voda. Ni pa sence tako da kakšno veliko marelo treba met.user posted image

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
11.4.2007 13:26:32   
Sulfinija
Punce hvala vam za vaše izkušnje.Odločitev je padla odločila sma se še enkrat za mesto Rabac.Ko pa piredema domov vam pa poročam kako sma se seveda imela.En dan si boma sigruno privoščila izlet v Pulo,ki tudi ni tkole daleč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.4.2007 17:47:16   
K_a_t_j_a
Mojca, rabac ni tako blizu. Je kar okoli 48 km oddaljen.

Neposredna povezava do sporočila: 13
16.4.2007 7:34:43   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Mojca, rabac ni tako blizu. Je kar okoli 48 km oddaljen.

A je tkole daleč,ko sma predlani šla iz Rabaca v Pulo se mi ni zdelo tkole daleč se peljati do tja.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?