|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločila sva se
19.1.2008 22:23:38   
Nea_teja_
da bova imela še enga dojenčkauser posted image user posted image user posted image sem tok vesela ,ker sem si ga že res želela zdej pa počasi na delo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločila sva se
19.1.2008 22:27:05   
eya
Čestitamuser posted image

A imata že tri punčke, če se ne motim-se spomnim tvojega prejšnjega avatarja.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2008 23:10:59   
Naja30
O super. Pa veliko zabave ob delu! user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2008 23:43:50   
Nea_teja_
Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2008 23:52:26   
Anonimen
Super user posted image user posted image Carica user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2008 0:38:15   
lelaval
Čestitke user posted image user posted image

Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrb

Glede na napisano, bo pa zelo pestro. Bravo še enkrat user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2008 10:32:09   
bastian111
Ne samo ,da vama čestitam glede vajne odločitve.Tudi občudujem Vajin pogum.Vso srečo in zdravja Vam vsem skupaj želim.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2008 10:33:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_

Ja tri punce in mož ima dva sinova iz prejšnega zakona ,ki živita z nama.Kar se pa užitkov tiče pa ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

U, to boste imeli pa pestro.user posted image  No, ampak saj ste itak že navajeni tako. user posted image  
Super, čestitke!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2008 10:34:07   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image  Čestitam za tako lepo in pestro odločitev. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2008 12:56:42   
Anonimen
Ooo, bravo za pogumno odločitev!user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2008 13:37:55   
Blejka26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja super.jaz si nikoli nisem mislila da bom imela dva otroka..sedaj sem ponosna mamica dveh lepih punčk.ena ima 3mesece druga pa dve leti..in čudovito nam gre

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2008 13:39:41   
Splet.Ka
Super! KAr hitro na delouser posted image . In čim prej dočakaj user posted image .

Srečno!

Cvetim...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2008 18:40:52   
Nea_teja_
Joj punce hvala na vzpodbudi in ja res smo že zdej veloka družina .Ko sem dones gledala mojo najmlajšo (razvajenko) sem si rekla a bi res še enga user posted image user posted image user posted image  .Je mali user posted image user posted image user posted image  ampak je moja pikica in ja se vedno velja da smo na delu agent 006 upam da bo uspešen

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2008 19:55:23   
Anonimen
Čestitam za odločitev user posted image  takšne ženske so mi všeč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2008 19:57:48   
Anonimen
Bravo!!! user posted image user posted image user posted image Tudi jaz si želim imeti vsaj 3 otroke, če bo vse po sreči morda celo 5. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2008 23:08:17   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2008 23:16:10   
lelaval
Tudi jaz si želim imeti vsaj 3 otroke, če bo vse po sreči morda celo 5.

EnaNobena - tako tudi jaz pravim - želja se mi je izpolnila, na sreči pa ne upava delat, ker je moj izjavil, da  "potem bo pa treba ateja menjat." user posted image user posted image
Tako, da zaenkrat ostajamo pri 3 - potem pa bomo videli - ali bomo cartali vnuke, ali pa še kakšne naše user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2008 10:12:12   
katka11
SVAKA CAST!!!!
Srecno!

Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2008 13:52:18   
afroodita
Jz mam pa tezavico danes sem bila v posvetovalnici z mojouser posted image in me je kr mal mikal da bi mela šenga ampak globoko v sebi neki nism prpravlena kaj je to in kako nj se potolažm da bo  k bom redy

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.1.2008 13:56:43   
afroodita
JOJ SEJ BO user posted image user posted image BOŠ VIDLA MOJA KOLEGICA BI MOGLA MET ROK 1 MESEC PRED MANO PA JE TUD MALI USEL ZDAJ PA PRIČAKUJE LUJLIJA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
22.1.2008 17:08:28   
little angel
bravo nea teja. tudi jaz bi imela tako veliko druzin ce bo le vse po sreci, ker delamo sele na prvem pa se ni ratalo. upam da bo cimprej. te pa naredite zaj se enega  user posted image da boste po parihuser posted image

(odgovor članu afroodita)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?