Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 4.6.2008 17:48:25
|
|
|
|
Blejka26
|
kakšne subvencije za mlade družine?komu to pripada?
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 4.6.2008 22:08:00
|
|
|
|
lucika
|
mi še pa nismo dobili.... a so vsem naenkrat poslali??? tak čakamo tele evre, ker smo jih vnaprej zapravili:) pač smo tik pred vselitvijo in gre po njih...
|
|
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 4.6.2008 22:51:02
|
|
|
|
tajtaja
|
tak čakamo tele evre, Hvala enako. Moram pa pohvalit tale sklad, ker so hitri z temi subvencijami. Prvo leto smo dobili decembra, drugo oktobra, sedaj pa bo zgleda cvenk že v juniju. Saj jim je jasno, da vsi ki gradimo bolj na tanko piskamo.
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 5.6.2008 9:50:10
|
|
|
|
sazi
|
Jaz sem tudi dobila listek v nabiralnik - upam, da uspem danes pravočasno priti do pošte in da me čaka pozitivna odločba - lani smo dobili, upam, da bomo letos tudi. So pa smotani. Že 2x sem jim pisala, da imam spremenjen naslov, pa so mi poslali na starega.
|
|
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 5.6.2008 17:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
mi še pa nismo dobili.... a so vsem naenkrat poslali??? mi tut nismo še nič dobili, pa bi nam tut vsak euro prav prišel
|
|
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 6.6.2008 8:52:16
|
|
|
|
*bubi*
|
Prvo leto smo dobili decembra, drugo oktobra, sedaj pa bo zgleda cvenk že v juniju. Valjda, če pa je lani bil odprt razpis do konca septembra. Meni pa to hitenje z razpisom letos ne ustreza, ker nas bo v tem času že več Tako da upam, da se bo tudi drugo leto dalo dopolnit vlogo za nazaj zaradi povečanja družine
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 6.6.2008 10:55:21
|
|
|
|
sazi
|
Tako da upam, da se bo tudi drugo leto dalo dopolnit vlogo za nazaj zaradi povečanja družine Letos se je dalo, tako da bo verjetno tudi naslednje leto tako. Mi smo tudi dobili in to ravno pravi čas, ker v hiši vse dobesedno ponikne.
|
|
|
|
RE: Odločbe so že tu-subvencije za mlade druž... 9.6.2008 21:20:14
|
|
|
|
lucika
|
mi pa še vedno čakamo....:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?