|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločba za vrtec - stotič
30.3.2012 11:31:46   
Julija08
Jaz je še nisem dobila...drugače so jo že vsi, ki jih poznam...A je še kakšna, ki je ni prejela, a naj pokličem tja, če so me spregledali user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločba za vrtec - stotič
30.3.2012 11:36:03   
sazi
Jaz je tudi še nisem - po mojem nisva edini. :-)

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2012 11:37:30   
Paštetka
daj ne paničari. Pol Slovenije nas še ni dobilo.

Madona, kamor koli pogledaš samo socialni transferi. Vsaka tretja tema.

Oprosti Julija user posted image

naj ena odpre nekaj žmohtnega, da bomo lahko kaj čvekale user posted image

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2012 11:39:06   
pebs
Jest je še nism dobila,in ene par ki jih poznam, tud ne. Sm pa prejšnji teden poklicala na socialo in vprašala kdaj bo, so rekli do konec tega tedna. Ne bom pa klicala, bom mela saj vikend lep, raj vidm da me kdaj drugič na rit vržeuser posted image . Po telefonu pa itak ne dajejo podatkov,če je že kej rešeno.

(odgovor članu Julija08)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2012 11:53:36   
mancka
Meni je na socialni rekla, da bomo vsi dobili komaj enkrat do junija user posted image . Jaz sem dala vlogo decembra. Kljub temu, da bom od aprila dalje brez dohodkov, mi bo otr. dodatek ostal nespremenjen, vrtec bova pa plačevala po stari ceni, kot takrat, ko sva oba imela še dohodke. Meni to ni prav, ampak očitno se lahko pritožimo le na sončno upravo.

(odgovor članu pebs)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2012 11:55:00   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

daj ne paničari. Pol Slovenije nas še ni dobilo.

Madona, kamor koli pogledaš samo socialni transferi. Vsaka tretja tema.

Oprosti Julija user posted image

naj ena odpre nekaj žmohtnega, da bomo lahko kaj čvekale user posted image

A je tema o zidarjih, ki sem jo malo prej odprla dovolj žmohtna? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2012 12:54:56   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: mancka

Meni je na socialni rekla, da bomo vsi dobili komaj enkrat do junija user posted image . Jaz sem dala vlogo decembra. Kljub temu, da bom od aprila dalje brez dohodkov, mi bo otr. dodatek ostal nespremenjen, vrtec bova pa plačevala po stari ceni, kot takrat, ko sva oba imela še dohodke. Meni to ni prav, ampak očitno se lahko pritožimo le na sončno upravo.

Ti takoj ko ostaneš brez službe daš lepo novo vlogo noter, tudi če za staro še sploh nimaš odločbe...ti jo morajo obravnavat in upoštevat to, da si brez službe ostala.

(odgovor članu mancka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2012 13:32:45   
Najaa
Še veliko nas je ni dobilo. Za OD sem oddala komaj februarja in glede na to, da niso dobili še niti decemberski, bom zgleda res čakala do junija. user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2012 13:43:14   
mancka
Arwenko - sem dobivala do sedaj nadomestilo. Šele, ko bom en cel mesec brez dohodka jim lahko sporočim to, so mi dali tudi mail na katerega moram poslati skeniran bančni izpisek. Sem bila prejšnji teden gor in tako so mi povedali. Dokler imaš dohodke se pa itak nič ne spremeni, pa ne glede na to ali je to plača ali nadomestilo. To, da sem brezposelna pa sem itak morala takoj sporočiti, takrat sem dobila tudi novo odločbo, ki je bila popolnoma ista prejšnji. Isti plačilni razred za vrtec, otr.dodatek se šteje za nazaj.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
30.3.2012 15:27:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Julija08)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2012 18:44:17   
tajtaja
Tudi na našem CSD so včeraj povedali novinarjem, da bodo vse zaostale vloge upajo rešene do konca junija, mogoče pa še poznej.
Bi bilo treba stopiti skupaj, da bi tudi veljavo tega zakona prestavili tam na 1.7.2012 recimo, da vsaj ne bi prihajalo do teh groznih poračunov....ker tak za pol leta nazaj vračat morebiti preplačan OD in morebiti premalo plačan vrtec....to bo marsikoga ubilouser posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2012 21:00:26   
nananaja
Mi bomo med tistimi, ki bomo dobili visok poračun, saj bomo iz prvega skočili vsaj v peti plačilni razred.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?