|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločba
16.6.2005 11:46:53   
Tiamo
Zdajle sem dobila odločbo iz CSD za porodniško in mi ni nič jasno.:zmeden:

V prvi alineji piše:

xxxxxxx je upravičena do porodniškega dopusta v času od 11.07.2005 do 23.10.2005.????

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

A je kateri kaj jasno, ako je s to zadevo?

LP Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Odločba
16.6.2005 11:49:53   
Carovnica Mica
NAPREJ MAS PA DOPUST ZA NEGO OTROKA-DOBIS NOVO ODLOCBO:angel:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Odločba
16.6.2005 11:54:43   
Tiamo
Hvala, upam,sem se že prestrašila, da bom samo 3 mesece na porodniški. :zmeden:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Odločba
16.6.2005 12:02:03   
LONA13
Porodniška je samo 3mesece, in po 3 m greš lahko že delat, če hočeš. Naprej je pa dopust za nego in varstvo otroka.
Jest sm se tud ful ustrašla da bom samo 3 m doma.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Odločba
16.6.2005 12:26:28   
pravljica
tia, a za 11.7. si že dobila odločbo :zmeden:
joj, jaz sem že na porodniški od 7.6. pa še nisem dobila papirja...samo za paket so poslali

a mislite da je šlo kaj narobe? kam oz koga bi morala poklicat (csd v MB)?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Odločba
16.6.2005 12:57:40   
PBJ
Jaz sem na porodniški od včeraj pa tudi še nisem dobila odločbe.:zmeden: Verjetno kar nekaj časa zamujajo...

lp

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Odločba
16.6.2005 13:28:25   
pravljica
no uredu, samo da nisem edina...potem pač zamujajo

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Odločba
16.6.2005 13:54:42   
Jessy
Tia! Najbolje, da greš na CSD še po obrazec za nego in varstvo otroka, da ga boš po rojstvu otroka (moraš navesti še njegove/njene) podatke, kar čimprej nesla na CSD (vsaj pri nas to lahko tako narediš), saj se lahko zgodi, da na to pozabiš in prepozno prineseš te papirje na CSD, kar pomeni, da si za 1 mesec lahko oškodovana za denar. Meni so tudi te papirje že dali in rekli, da naj jih potem kar prinesem, da ne bom še na te datume mislila, ker bom imela že z otrokom dovolj dela.
Vem, da je določeno, koliko dni pred iztekom porodniškega moraš nesti te papirje, vendar ne vem več, ker mi na to ni treba misliti. Malce se pozanimaj!

Oboje skupaj, porodniško in nega in varstvo otroka pa znese točno 365 dni. Tako, da nič bat, vse so prav napisali!

lp, Jessy

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Odločba
16.6.2005 14:01:03   
Tiamo
Sem vse skupaj odnesla 1.6, tako da imajo tam vse.

Pošljejo pa prvo odločbe za porodniški dopust, za porodniško nadomestilo in paket oz. jaz sem vzela denar. Potem pa se dobi še odločbo za porodniško varstvo.

Sem se pozanimala.

Hvala vsem.

P.S. Skor večjo porodniško nadomestilo bom dobivala kot plačo :bravo::bravo: :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Odločba
16.6.2005 16:14:42   
sky
Pravljica, sama sem na porodniški že od 4.6. (papirje sem oddala 16.5., tudi MB), pa še nimam odločbe, da sem sploh na porodniški:ups:. Se še ne sekiram, ker denar bo tako julija, 57 jurjev so pa včeraj nakazali, tako da ni skrbi.
LP, Saša

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Odločba
16.6.2005 18:14:58   
Emanuelle
Kdaj pa nakažejo ta denar od paketa? Ravno tako 15. naslednji mesec ali kaj prej?

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Odločba
17.6.2005 9:17:17   
pravljica
emanuelle, denar za paket sem dobila naslednji mesec 15. (oddala sem konec meseca)

saša, torej junija še nisi dobila prvega dela porodniške? tistega od 4.6. do 15.6.? potem lahko jaz tudi pričakujem julija...me zanima koliko bo tega 8)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?