|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odločitev za naraščaj
13.5.2007 10:58:24   
gajka
Živjo, punce!
Vprašanje je čisto preprosto. Kako ste se odločile, da je čas za naraščaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odločitev za naraščaj
13.5.2007 11:03:58   
Anonimen
Želela sem si ga že par let nazaj, moj pa še ni bil prepričan. Potem sva si uredila osnovne stvari(kupila stanovanje, on redno zaposlen), zaživela skupaj in se čisto spontano odločila da je čas za user posted image . No, sedaj pa čakava da končno zagledava user posted image .

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
13.5.2007 11:19:05   
amaya
katr en dan, po mojem kar letnem prepričevanju, je ful romantično rekel: ok ajdeuser posted image . To je bilo letos 1.3. Od takrat pa čakam in čakam in čakam....On je seveda mislil, da ima action mene in da bodo njegovi specialci v trenutku vdrli v poslopje in opravili s tem, vendar ni tako, tako da ti pripoeočam, da ne odlašaš preveč in kar veselo na delo.
če bi jaz čakala stalno službo bi bila verjetno celo življenje brez otrok, hišo pa sva na srečo podedovala in jo ravnokar preurejava in renovirava.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.5.2007 11:26:47   
gajka
Mah, stvar je taka, da sva s fantom skupaj (z eno vmesno nekajmesečno prekinitvijo zaradi mojega študija v tujini) že 7 let. Sedaj se počasi spravljava urejat stanovanje na mansardi pri mojih starših, tako da do sedaj ravno skupaj še nisva zaživela. Imava pa oba redne službe, za nedoločen čas, in tudi precej lepe dohodke. Jaz jih bom letos dopolnila 28, partner pa 4 leta več, tako da bi tudi starost bila precej primerna. Sedaj ima čedalje več ljudi okoli mene kako malo štručko in je tudi mene začelo mikat... Ampak potem človek premišljuje in tehta in tehta in premišljuje... Pa saj vem, da je vedno nekaj plusov in minusov... Nekako pa oba razmišljava, da mogoče pa bi res bil že čas... No, napredek je že, da sem se odločila s prekinitvijo s KT in prihaja sedaj tisto 3 mesečno obdobje ''čiščenja'', potem pa se bova dalje odločila, kako in kaj.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.5.2007 11:53:26   
Anonimen
V bistvu imata finančno vse pošlihtano sam še 100% željo čakašuser posted image

Jaz mislim da nihče ni nikoli 100% pripravljen. Vse nas obhajajo dvomi. Pri nama ima samo moj redno službo, jaz še iščem. Ampak živet se da. Kot je že ena prej rekla, če bom čakala službo za nč se lahko še krepko načakam. Mi ni to najbolj pomembno. Meni je bilo pomembno samo da sva na svojem in da lahko z prihodki ki jih dobivava normalno živiva. Želja je itak velika. Ampak tudi mene obhajajo dvomi, če bom zmogla. Sam zihr bom, še vsi so.user posted image

Tako da počakaj še te tri mesece, potem se bosta pa verjetno prav spontano odločila. Itak ne moreš tega načrtovat, ker se načrti radi zamešajo. Midva sva tudi mislila da bo takoj, pa čakava že skoraj leto. Je pa res da mi je to leto zelo hitro minilo.

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2007 12:25:07   
matejka78
Pri nama pa je bilo tako, da sva oba nekako začutila notranjo željo po naraščaju. Sicer imam le jaz redno službo, zdaj sva si uredila še hiško in decembra sem prenehala s KT. V bistvu bi že prej pa zaradi zdravstvenih razlogov še ni šlo. Zdaj pa sva lahko pričela s slončkanjem in čakanjem na user posted image user posted image . Prej tudi nisem vedela kdaj bo pravi čas, potem pa se je porodila takšna močna notranja želja po user posted image . Že komaj čakava da nama uspe in zagledama user posted image , čeprav vem, da ne rata s prve.
Je pa res, da je pri vsaki drugače.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2007 13:09:45   
Anonimen
Želim si ga že dolgo.Z bivšim fantom še nisma načtovala otroka,pa je prva nosečnost prišla kar sama.Žal se je končala potem s SS,midva pa sma se razšla.V naprej bom bolj načrtovala.

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 14:48:15   
adrijana.sara
Popolnega trenutka, ko bo vse tako kot si zamisliš, ni nikoli. Tako, da najpomembnejše je, da sta oba za, imata kje bit in zmerne dohodke. Vse ostalo pride samo po sebi in uredi se dost hitrej kot si lahko predstavljaš zdaj, ko sta brez otrok.
Je pa to najlepša stvar, ki ti zapolni življenje in dokler se ti ne zgodi ne veš kaj pogrešaš. Tako, da nikar ne odlašajta predolgo, sploh imata lepo podlago, ker nikoli ne veš, če se kaj zakomplicira. Starejši kot si, večja je verjetnost, da so problemi z zanositvijo in nosečnostjo -imam podobne pare v svoji bližini, in me srce boli kako se tudijo.

Tko, da če sta vajina srčka združena pri tej odločitvi, nikar preveč ne odlašajta. Zamujata najlepše!

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.5.2007 15:37:16   
pikica77
Midva se tudiva že kar dolgih osem let. Sprva je blo to bolj  "bo že" , potem pa so leta kar minevala in minevala, sedaj je pa velika želja, ki se nikakor noče uresničit. Stanovanje bova imela kmalu do konca renovirano, tako, da bi bilo za user posted image  že vse pripravljeno. Če se odločiš za user posted image , potem kar ne odlašat, ker se res taaaako zavleče, da je joj!
Zato pa vsem soborkam:veliko srečeuser posted image , pa pridno user posted image , da boste čimprej zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu adrijana.sara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.5.2007 17:01:06   
lunca2
Midva z user posted image sva se odločila za user posted image pred kakšnim letom in pol vendar sva še malce počakala zaradi moje prej prebolele bolezni.Konec lanskega leta pa sva poskušala in v tretje nama je uspelo. Sedaj pa pričakujeva user posted image 22.06.2007 tako, da bo kar hitro na svetu. Oba pa sva stara 23 let. To leto bova dopolnila 24 let.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu pikica77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.5.2007 18:47:47   
Anonimen
Midva sva kar začutila, da si želiva ustvarit družino. Enkrat na dopustu, ko sva imela čas in sva bila sproščena, sva se začela pogovarjat o tem, da če se bova že poročila (zaprosil me je en teden pred tem dopustom), da bi bilo res fino tudi otroka imet, sva si oba to želelauser posted image . Pa sva mislila, da bo kar precej trajalo, da se prime in sva začela par mesecev pred poroko že delat na otročku, da bi bila čimprej po poroki že noseča, ampak se je prijelo takoj, samo sem potem imela ss, tako da sva počakala na poročno noč, uspelo nama je pa en mesec po poroki.user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?