Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 11:57:53
|
|
|
|
Pupica
|
:zmeden:kakšni leteči medvedki:zmeden::zmeden: :zmeden2::zmeden2::zmeden2:
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 12:00:15
|
|
|
|
Petra P.
|
Tista igrača, ki se pritrdi na postlico in pol se trije medvedi s krili (??) podijo otroku okoli glave, zraven pa zadeva še nekaj poje in lučke svetijo...
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 12:16:51
|
|
|
|
total
|
Tudi moj je navdušen nad tem,tako se zamoti v posteljici. Lp:rozica:
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 12:18:26
|
|
|
|
Miško
|
Od Fischer-Price, ja tudi jaz bi jo kupila, ker je na baterije. Mi imamo eno čisto lepo od medvedka Puja, ampak jo je treba kar naprej navijat - jaz nevednica. Ampak bom že potrpela, semi zdi neumno, da bi otročič imel dve enaki igrači.Pa še enih 12.000 stane v BC. LP Miško&Matija
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 12:18:55
|
|
|
|
BONI*
|
Mi imamo podobno stvar, samo da gor niso medvedki, ampak pajacek na luni in zvezdice-vse zelo pisano. Luka še nima 2 mesecev, pa že z zanimanjm strmi tja gor. Res pa je, da še ne zdrži tako dolgo kot vaš. Lp, Boni& Luka
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 16:32:09
|
|
|
|
Tinca7
|
Lara je tut čist nora nanje! Vsakič ko popapa jo damv posteljico in kakšne 20 minut posluša pesmice in gleda medvedke, potem pa dobi dudiko in že pančka. SUPER! Samo, koliko baterij ta stvar pokuri:((.
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 16:56:37
|
|
|
|
Jančika_
|
Tinca, nabavi polnilec in baterije za polnjenje. Na zečetku je malo večji vložek, ampak se hitro povrne.
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 19:31:26
|
|
|
|
Pupica
|
aha...že vidla, sam ni blo jasn kateri medvedi letajo po sobi:)-:)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 22:19:10
|
|
|
|
LIALIA
|
Naša jih pa sploh ne mara. :( Kar jokat začne ko jih vidi, sem tako razočarana.:(
|
|
|
|
Odkrili smo leteče medvedke! 4.2.2005 22:31:21
|
|
|
|
lin
|
Mi smo bli na začetku tudi ful navdušeni nad tole stvarco,pol pa je počasi postalo že malo dolgočasno in se ni več zmenila za njih!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?