Anonimen
|
katjuša ma na kratko je blo tkole... pridem sred noči s popadki na 5 oz.4 minute. in odrihtam ctg, pa klistir, se stuširam, pa pokličejo dohtarja. je zgleda spal nekje, ker je prišel čisto pomučkan in zaliman in slabe volje k 100 hudičov. pa mi reče kr tko, da glih čez en teden bom pa rodila. . mene je lomlo in zvijalo, popadki so bli res za crknit, ne morš si prej predstavljat da kaj tako boli in pol me pregleda in ta pregled je bil sem se zvijala tam od bolečin ko je šaril po meni, pa prov jezna sem bila, kaj za vraga se gre. v podrobnosti se nebi spuščala, ker so mi ogabne, ampak kar se mene tiče, je med ženskimi nogami eno področje, k se ga pač pri miru pusti, k nima nobene zveze z porodom, odprtostjo itd. ampak je namenjeno nečemu drugemu. in vsak zdravnik bo prekleto pazil, da se bo tega področja izogibal, da niti pomotoma ne bo šaril tam kje blizu. no ta kreten pač ni, tko da sem dobesedno vstala dol in mize in ga nazjala, če me misli pregledat ali razrajcat pa me nadere, da sem čisto zategnjena in nesproščena in da me še pregledat ne more in da naj se kr spokam, ker itak sem samo 2 cm odprta in da še kmalu ne bom rodila. in sem se mu "opravičlila" ker pač v življenju nimam bolj pametnega dela, pa sem prišla njemu dragoceni čas in spanec kratit. in sem šla s popadki na 3 min. na oddelek, kjer sem vse pobruhala, padla skupaj, pa so me vlekli nazaj v porodno. tačas se je že smena zamenjala, druga zdravnica mi je predrla mehur in čez tri ure in še malo sem rodila. tko da garantirano ga nočem blizu ker kot sem rekla, če bi se mi dalo s tem ukvarjat, bi ga lahko tožila
|