Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 16:19:15
|
|
|
|
tinčica
|
ja na žalost je to res, ne vem kaka je tuki logika, med letom dobiš fraj samo če se kdo izpiše oz. po vezah. lp
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 17:04:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jas sem dobila od aprila naprej. Slučajno so uredili na novo en oddelek in so starši izpisali enega otroka, tako da sem jas dobila prostor. Prvo, ko sem klicala so rekli nobenega prostora ni pred septembrom. Tko, da ti priporočam, da greš kar tja in te imajo v evidenci, če slučajno kdo odpove te pokličejo.
|
|
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 18:34:52
|
|
|
|
puncica
|
Res je in jst bi mogla dat vlogo ko sem bila še noseča aprila, rodila sem maja da bi dobili vrtec od maja do septembra naslednje leto Totalno glupo. Tako da naš je zdej v varstvu do septembra potem pa gre v vrtec, ker drugače ne gre.
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 22:23:01
|
|
|
|
tinaaja
|
V lj so spremenili nacin izbora in ena izmed spremembje, da morajo ze sedaj upostevati tudi prijave, ki so pravocasno prispele pa tudi ce je to za kasnejsi datum zacetka. Torej tudi prijavve, kjer naj bi otrok zacel hodit v vrtec sele 1.10, 1.11., 1.12.,... Tudi rezervacije naj ne bi bilo treba placevat. Tko so meni rekli. Sama sem dala prosnjo na dva vrtca za zacetek 1.3.08 in iz obeh so mi poslali komisijski vprasalnik.. in sedaj cakamo..
|
|
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 22:30:43
|
|
|
|
poška
|
če je prostor, oz ga vpišeš že prej in šparajo mesto, potem ga lahko vpišeš tudi med letom. če je kriza, poišči kakšno bližje mesto, kjer so še prosta mesta v vrtcu in potem septembra v vaš vrtec.
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 22:38:18
|
|
|
|
tjaga
|
Mi smo šli pa decembra vprašat, če je kaj prosto in je z januarjem začela hodit. Sicer je šla v skupino od treh let naprej (stara je bila 2 leti in 4 mesece) in ker je bila brez plenic ni bilo problema. Glede na to kar sem prebrala v zgornjih postih, smo imeli očitno veliko srečo.
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 19.5.2007 22:44:31
|
|
|
|
Nattka
|
Naša je v vrtec začela hodit aprila, ker so v vrtcu odprli novo jaslično skupino.
|
|
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 20.5.2007 8:52:36
|
|
|
|
corfu
|
Naš je šel v jasli z januarjem.
|
|
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 20.5.2007 9:38:16
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Moj tamali je šel v vrtec z letošnjim aprilom.
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 20.5.2007 17:47:22
|
|
|
|
frutka_
|
Če je vpisanih otrok dovolj in zapolnijo skupine, potem v bistvu ni možnosti da ga vpišeš med letom, ker je že od septembra dalje vse polno. Seveda obstaja možnost , kadar se starši iz kakšnih posebnih razlogov odločijo sredi leta otroka vzet iz jaslic. Takrat lahko mesto zasede kdo drug.
|
|
|
|
RE: Odhod v vrtec samo v septembru? 23.5.2007 18:31:48
|
|
|
|
SaaS
|
Predlani sem jaz junija iskala prosto mesto za sina, da bi začel z oktobrom. In sem dobila prosto mesto (v enem izmed ljubljanskih vrtcev) . Nič niso rekli, da je treba začeti s septembrom ali pa nič. Mesto je bilo prosto in so ga vpisali. V nekem drugem vrtcu (tudi ljubljanskem) pa so mi rekli, če do takrat plačujem rezervacijo (pojma nimam, koliko bi prišla) potem ga čaka mesto, če pa ne plačujem, pa le če bo takrat še prosto. V našem vrtcu je pa taka gužva, da so letos, ko vpisujem drugega sina, že polne skupine s temi otroci, ki začnejo s septembrom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Ime za fantkaolanaProsim, če mi pomagate pri izbiri.Nik (
42%)
Alex (
18%)
Tilen (
40%)
Število vseh glasov: 212Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!