|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odhajam v bolnišnico!
4.1.2008 10:22:21   
Taja 25
V naslednjem tednu odhajam v bolnišnico na odtranitev pregrade-septuma.
Ker še ni preteklo 3 mesece od ss oz. od kar sem imela zadnjo narkozo mi bojo delali pod lokalno zato me je malo bol strah ko bom vse poslušala zraven in .....

Držite pesti.

Taja

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Odhajam v bolnišnico!
4.1.2008 10:24:08   
baguSka
Držite pesti.

Držim. Vso sreco!

Mi pa ni cist jasno zakaj? Jaz sem tud bla 2x v 3eh mesecih pod narkozo user posted image  Pa mi ni noben nic reku...

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2008 10:25:41   
bučkabb
tud jaz držim pesti in veliko sreče v prihodnje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2008 10:31:35   
Taja 25
Buguska pozdravlena.
Narkoze mi ne bojo dali ker imam malo manjšo pregrado in ni dobro za telo da dobiš narkozo tolikokrat v zporedju in mi z lokalno lahko to uredijo. Pravijo da je najbolje počakati vsaj 3 mesece.

Pa še en problem je tukaj: Slabo prenašam narkoze in po njih veliko bruham ali pa izgubim zavest. Tako je bilo do zdaj 2x.

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2008 10:34:16   
baguSka
Pa še en problem je tukaj: Slabo prenašam narkoze in po njih veliko bruham ali pa izgubim zavest. Tako je bilo do zdaj 2x.

Aha. Potem pa razumem.

Pa pri meni je blo tako, da druge moznosti ni bilo. Ker je bila pregrada velika, pa se nimam normalne maternice in mi z lokalno glih nic nebi naredu...

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2008 11:02:14   
Anonimen
Tudi jaz odhajam v sredo 09.01.2008 na odstranitev pregrade na Ljubljansko ginekološko kliniko in bom notri ležala 3 dni.
Od abrazije je minilo 4mesece in seveda bom med posegom spala. Tud i pri abraziji sem spala in je bilo potem vse ok. Verjetno je res odvisno od posameznice.
Danes pa sem ostala na bolniški, neki mam vročino pa kuha me in se moram NUJNO pozdraviti, drugače me ne bojo vzeli.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2008 11:34:16   
Blejka26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izvoli pujske in pikepoke za srečo.držimo pesti

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2008 12:15:19   
srki
Srečno!

Pa kakšne čepke za v ušesa si kupi, da ne boš slišala, kaj se bodo pogovarjaliuser posted image .

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2008 14:17:14   
Lianna
IZVIRNO SPOROČILO: Taja 25

Buguska pozdravlena.
Narkoze mi ne bojo dali ker imam malo manjšo pregrado in ni dobro za telo da dobiš narkozo tolikokrat v zporedju in mi z lokalno lahko to uredijo. Pravijo da je najbolje počakati vsaj 3 mesece.

Meni je vseeno čudno, ker so meni dali 3 narkoze v enem tednu, pa sem jih tudi zelo slabo prenašala, pa še otrok sem bila.

(odgovor članu Taja 25)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 15:16:57   
Taja 25
Prišlo ie do spremembe!
Včeraj popoldne so me klicali iz bolnišnice da sem šele nalednji mesec na vrsti.
Baje so nekaj zašuštrale in me pozadile napisat v seznam.
Malo se jezna ker bo vse skupaj se zavleklo še za en mesec.user posted image user posted image
Rada bi da bi bio vsega že enkrat konec.
Pravijo mi :"Vse slabo je za nekaj dobro!". Samo to mi že govorijo zdaj leto in pol.
Druga ne preostane kot čakat.
Taja

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2008 16:17:38   
Anonimen
Taja 25 res mi je hudo da se ti je to zgodilo, mislim so pa šlampasti, ne moreš verjet, ampak sevedaaaaaa oni si pa to ja lahko privoščijo. Pismo rosno no...vem kako ubija tole čakanje in te popolnoma razumem, ker sva na istem.
Upam da bom jaz v sredo sprejeta in da bo vse ok.

(odgovor članu Taja 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.