Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:09:11
|
|
|
|
delfinček
|
mojčka,ta prva sem tu,ostale pridejo zdaj,zdaj:bravo::sloncek::metulj::angel::rozica::morje:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:38:39
|
|
|
|
Špelka
|
Vse dobro! :miska::miska::miska::bravo::bravo::bravo: P.S.: tud jest sem že tu!;)
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:43:18
|
|
|
|
Maša26
|
Mojca, :miska::miska::miska::miska::miska: SREČNO!:rozica::rozica:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:44:09
|
|
|
|
Zmajevka
|
Srečno!!!:bravo::modri::bravo::bravo::miska::miska::pujs::pujs: Zmajevka
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:44:33
|
|
|
|
Udb
|
DAjmo!!!!! :bravo:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:48:05
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:bravo:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:56:17
|
|
|
|
Nyah*
|
Draga Mojca, se enkrat, SRECNO :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:! DRZI SE!:rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 6:57:28
|
|
|
|
simi73
|
Veliko sreče in drži se:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::angel::angel::angel:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:03:34
|
|
|
|
Moncy83
|
Srečno in vse dobro! :miska: :miska: :miska: :miska: :miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Srečno!
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:22:34
|
|
|
|
bunkica
|
Vso srečo! Držim pesti ,pa fige,samo naj uspe in boš kmalu vesela :nosecka:. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:27:33
|
|
|
|
Bety
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:27:46
|
|
|
|
emaa
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 7:31:54
|
|
|
|
ronni
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Prepričana,sem, dabo vse v redu, čez 14 dni pa se boš poslovila od fosilk in postala srečka nosečka :nosecka:!!!!!!! MISLIM NATE!!!!!!!!! Saška
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 8:09:44
|
|
|
|
billa
|
dovolj je bilo tega "fosilkanja", še 14 dni in :modri::roza: :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 8:31:02
|
|
|
|
cmokec
|
Mojca, vse bo v redu, držimo :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 8:54:00
|
|
|
|
Anonimen
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 8:55:03
|
|
|
|
baguSka
|
:rozica::miska: Vse naj naj!!!
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 9:31:33
|
|
|
|
puncica
|
Držimo pestiiiiiiiiii:bravo::bravo::bravo::bravo: Dajmo dojenček in mojca:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 9:40:49
|
|
|
|
girly
|
jupi, jupi:bravo: :bravo: .mojca bo pa čez dva tedna srečka :nosecka: tra-la-la,hop-sa-sa:sloncek::sloncek::sloncek: bom danes držala vse svoje :miska:, močno, zlo zlo zlo močno.in prosila :angel: naj ti stojijo ob strani. srečno in vedi da smo v mislih vse s teboj!
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 10:24:47
|
|
|
|
PiaM
|
vso srečo ti želim tudi jaz!! :pujs: :miska: :angel: :rozica:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 10:56:17
|
|
|
|
ElaM
|
:miska::miska::miska::miska::miska::miska: za Mojco in :duda:.
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 10:57:15
|
|
|
|
aljča
|
MOJcaaaaaaaa bo pa ena velka srečka zato ji držimo pestiiiiiiiiii:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:v maju bomo pa pili,kuk bo lušten:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
|
Odhajam po svojega dojenčka!!! 14.4.2005 10:57:15
|
|
|
|
aljča
|
MOJcaaaaaaaa bo pa ena velka srečka zato ji držimo pestiiiiiiiiii:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::pujs::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:v maju bomo pa pili,kuk bo lušten:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?