Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oddaja vloge za porodniški dopust 20.3.2008 22:12:34
|
|
|
|
ona
|
Ne vem,kot razumem boš čakala marčevsko plačo,ki jo dobiš predvidoma v začetku ali 15.4,samo če imaš rok 28.4.bo po mojem malo pozno za vlagat papirje
|
|
|
|
RE: Oddaja vloge za porodniški dopust 20.3.2008 22:14:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me samo, do kdaj najkasneje se moraš oglasiti na CSD, da si urediš papirje za porodniško. Uradno 60 dni se mi zdi...neuradno pa kolikor se zmenis
|
|
|
|
RE: Oddaja vloge za porodniški dopust 20.3.2008 22:16:28
|
|
|
|
novopecena
|
morš se javit vsaj 30 dni pred nastopom porodniške (če se ne motm ). sm se pa jaz tako zmenila, da sem naknadno poslala papirje-saj se mi je plača itak še štela v porodniško
|
|
RE: Oddaja vloge za porodniški dopust 20.3.2008 22:26:58
|
|
|
|
Naja31
|
Najkasneje do 30 dni pred PDP. Kdaj pa dobiš plačo? 5.ali 15.? V obeh primerih, imaš dovolj časa, da se ti šteje še marčevska plača.
|
|
|
|
RE: Oddaja vloge za porodniški dopust 21.3.2008 11:19:35
|
|
|
|
sazi
|
Najkasneje do 30 dni pred PDP. Kdaj pa dobiš plačo? 5.ali 15.? V obeh primerih, imaš dovolj časa, da se ti šteje še marčevska plača. točno tako sama sem oddala papirje 1 teden pred nastopom porodniške, pa ni nihče nič kompliciral, niti omenil, da bi bila pozna to urejaš 60-30 dni pred PDP-jem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?