Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 19:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Na hitro vas vprašam, če je katera od vas mogoče v lanskem letu pri oddaji Preverjeno kdaj zasledila odlomek o materi, ki so ji vzeli dvojčka in ga dali v rejo ? Danes me je v precej obljudenem slovenskem kraju vstavila ženska, ki se je izdajala za neko Fani iz Dolenjske, ki naj bi bila v prejšnjem letu v oddaji Preverjeno, ker naj bi ji vzeli dvojčka. Je mogoče katera kdaj karkoli slišala o tem ? Ta Fani je bojda že tretje leto brezdomka in za sabo ima težko življenjsko izpoved, ki mi je danes dala misliti. Mogoče je kje kdo, ki pozna to žensko in kako bi prišla do odlomka v oddaji Preverjeno ? Tega je v arhivu toliko da je noro, jaz pa nimam časa sedaj brskat o tem, ker bi mi vzelo preveč časa. Najeda me črv, ker me je brezdomka na koncu prosila za 10 €, ki jih nisem imela v denarnici in ne samo za sendvič in pijačo. Enostavno nimam izkušenj s tem prosjačenjem, pa se mi vseeno zdi da je bilo odločno preveč. Kaj pa če je vse kar mi je povedala le res ?
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 19:34:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Tega se pa ne spomnim,žal.Bo treba pogledati v arhiv. Gledala sem skoraj vsa Trenja,pa tega res nisem zasledila.Morda ni res
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 19:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja in kaj bi ti zdaj igrala detektivko in iskala njena dvojčka???Pusti pri miru stvari katere se te ne tičejo ker kaj hitro lahko zabredeš v težave.Za brezdomce je pa tako,če jim daš kaj daš,če ne pač ne.Saj ne rabijo prosit sendviča in soka morda bi si raje kupili toplo malico ali pa pivo
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 19:36:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče pa ni res Je veliko ljudi na cesti, ki so kao brez denarja in prosjačijo... Ma nevem, upam, da ti bo znala katera pomagat.. LP
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 19:56:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič čujem Taki prispevki bi bli sigurno obdelani na RR.
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 27.5.2007 21:28:30
|
|
|
|
Spark
|
A je ta Fani, take malo močnejše postave??? Ker je bila ena Fani ampak se mi zdi da na TLP, kako leto nazaj. Če se prav spomnim je razlagala je da je prepotovala Evropo na štop, pa da se okrog potepa, pa da ne najde nikogar ki bi jo ljubil. Ne spomnim se da je kaj govorila da ima otročke. Res je pa da nisem tako pozorno gledala prispevka.
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 28.5.2007 6:43:41
|
|
|
|
srki
|
Tega se ne spomnim. Prosjačenja in razno-raznih izmišljenih zgodb pa je čedalje več. Kot sem že enkrat napisala, daš napačni osebi, tisti, ki pa res kaj rabi, pa ne, sploh, ker imaš slabe izkušnje s tistimi "lažnivci" in te razjeda dvom: "kaj pa če ima vsega polno rit". Mah, enostavno več ne verjamem nikomur.
|
|
|
|
RE: Oddaja preverjeno - lansko leto 29.5.2007 12:07:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Anonimna, žal te moram razočarat, ampak ta zgodba je resnična. Ne vem sicer, da bi bila na televiziji, vem pa za to žensko, ker prihajam iz Dolenjske in je vsem znana kot neka "vaška posebnica". Je močnejše postave (včasih je zgledala prav postavno) in možno jo je videvati po vsej Sloveniji, ker veliko štopa. Mislim da je drugače prov fejst ženska (nikoli se ni nič slabega govorilo o njej) s kruto začrtano usodo. A nameravaš kej ukrepat, al zakaj se zanimaš o njej?
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......