|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od kot krčki?
21.8.2005 18:45:17   
Tiamo
A katera ve zakaj morajo naši :duda: trpeti in se spopadati s krči?

A je to odvisno od mleka?

Jaz ne dojim :(( , naša je prvo dobivala Aptamil, pa jo je skoraj razneslo od joka in krčev. Zdaj je že 2 tedna Hipp1, nemškega proizvajlca, pa so se krči spet pojavili. A so odvisni od mleka ali pač krči so in jih je treba preživeti?

:rozica: Tia74
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Od kot krčki?
21.8.2005 18:46:33   
Anonimen
krči so zaradi nerazvitega črevesja. črevo se razvije do konca do cca 3 meseca in do takrat se običajno uredijo tudi prebavne težave.

lp, lara

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Od kot krčki?
21.8.2005 19:13:39   
Maša
Joj Tia74 danes imava enake težave...našo ful skos zvija, malo zaspi in ponovimo vajo, pa kaka kot ta velik!
Menda je to res zaradi črevesne flore, pri tebi pa je tudi možno zaradi mleka. Jaz dojim in se ful pazim pri hrani pa jo glih tko zvija!

Upam da tudi vam čimprej mine!;)

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Od kot krčki?
21.8.2005 19:39:41   
Tipi
Tia poskusi z mlekom Novalac proti kolikam. Pri moževemu sodelavcu so dali otroku to mleko in so izginili.

lp:sloncek:

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Od kot krčki?
21.8.2005 21:51:23   
babylove
Zaradi nerazvitega prebavnega sistema. Do rojstva je :duda: jedel na drugacen nacin in drugacno hrano, zdaj pa je vse novo in se mora telescek temu privaditi.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Od kot krčki?
21.8.2005 21:53:51   
Anonimen
Mi smo tudi imeli to mleko, pa je bilo mogoče malo bolje, izginili pa niso.

(odgovor članu Tiamo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Od kot krčki?
21.8.2005 22:21:06   
Tipi
Poskusi mleko Conformil proti kolikam.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Od kot krčki?
22.8.2005 18:39:15   
bobek05
Jaz bi lahko že doktorirala na teh krčih koliko problemov smo imeli (in še imamo) z njimi... Anej je star 2 meseca in sprobali smo že vse (ali pa skoraj vse) kar obstaja - od raznih kapljic, krem, čajekov, različne hrane.. in prišla sem do zaključka do katerega je prišlo že milijardo mamic - NIČ ne pomaga 100% tako da bi lahko rekla, da ga čisto nič več ne mantra.

Jaz mislim, da je ključnega pomena HRANA - ugotoviti moraš katera hrana mu najbolje ustreza (mi smo samo na dodatku). Najprej smo imeli PreAptamil (od 1,5 tedna dalje), pa so se krči pojavili pri cca. 3. tednih. Potem smo prešli na Aptamil 1 in ga je v 5. tednu začelo šraufati kar konkretno.. Potem sem sprobala s Hipp-om 1 - krčev je bilo res manj (IZGNILI PA NISO POVSEM!!), vendar ga je mleko totalno zaprlo in je revček ful težko kakal, pa smo šli nazaj na Aptamil 1. Potem sem mu menjala cucelj (namesto št. 1, sem mu dala št.2) in takrat se je šele začelo.. En dan je jokal od 8.30 do 15.30 - sva z možem oba mislila, da se nama bo zmešalo.. Še nikoli ni tako hudo jokal.. Potem sem nameravala kupit Aptamil AC, pa ga nikjer nisem našla in sem vzela Bebo Sensitive (proti krčem) in glej ga :hudicek: - DELUJE!!! Čez dan nima nič krčev, mantra ga samo malo zvečer (ampak to ni nič v primerjavi s tem kaj je bilo prej).. Blato je sicer res malo bolj kompaktno kot prej, pa malo se mantra ko kaka, ampak ni tako hudo kot je bilo pri Hipp-u.. Pa trudimo se, da mu damo čim več čaja..

Žal, pač moraš sprobat, kaj tvojemu otročku najbolj odgovarja.. Je pa finta v količini laktoze v mleku - več je laktoze, hujši so krči (vendar normalno blato - bolj mehko), manj je laktoze, manj je krčev (vendar so bolj zaprti in blato je bolj trdo)..

Želim vama čim manj krčev.. Mi že odštevamo dneve do njegovega 3.meseca.. Se kar malo bojim kako bom prenesla, če se pri 3. mesecih to še ne bo končalo :zmeden:

LP

Bobek

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Od kot krčki?
22.8.2005 21:26:30   
HuAnita
Nočem strašiti, a caPINkA je imela krče do 8m, občasno pa jih ima še zdaj... Pa ni pomembmo, kaj jem, ker ko sem se prve tri mesece pazila pri hrani, je bilo enako hudi, kot potem, ko se nisem.
Bo pa minilo, še pri vsakem je.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?