Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Od kdaj naprej cucelj št. 2? 16.3.2005 10:42:42
|
|
|
|
Maxica
|
Hm, midva se dojiva, tako da sem mu za čaj dala tisti nastavek, s katerim sam spreminjaš pretok (tudi Avent) šele pri šestih mesecih, ko sva začela tudi z gosto hrano. Za mleko pa ne vem, bo katera druga povedala:ups:.Pa čestitke za 4 mesece:sloncek:!
|
|
|
|
Od kdaj naprej cucelj št. 2? 16.3.2005 10:46:15
|
|
|
|
asso
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Čestitke za 4 mesece. Tii pošiljam en kup :darilo: in eno veliko :torta:, tebi pa en šopek :rozica:. Žal na vprašanje ti ne vem odgovorit, ker mi flaše sploh nismo še uporabili. Lp asso
|
|
|
|
Od kdaj naprej cucelj št. 2? 16.3.2005 11:48:36
|
|
|
|
SISI25
|
Mi smo začeli pri 1,5 mesecu.
|
|
|
|
Od kdaj naprej cucelj št. 2? 16.3.2005 11:57:23
|
|
|
|
Blink1
|
Zdravo Jaz sem gledala po gostoti mleka. Ko sem videla, da je večkrat porabila dosti več časa, da je flaško spraznila, se, ji dala večji cucelj. Mislim, da sva 2 uporabljali od drugega meseca dalje od tretjega pa že trojko. No, ko smo začeli pri četrtem mesecu s hrano Hipp2..je bila veliko bolj tekoča kot Hipp1 in je spet jedla z dvojko. Zdaj se je že navadila, in ima spet št.3. Lp Nina:rozica:
|
|
|
|
Od kdaj naprej cucelj št. 2? 16.3.2005 20:13:07
|
|
|
|
Bejba
|
Najprej čestitke za uspešne 4 mesece :rozica::rozica::rozica:. Ti ji kar ponudi cucelj št. 2, pa boš videla kako ji ustreza. Če bo lepo jedla, potem je ok, če pa se bo vse po bradici cedilo in bo komaj požirala, ker bo prehiro teklo, pa ostanita še nekaj časa na št.1. Samo jaz mislim, da je že dovolj velika punca, da bi lahko zamenjali :bravo:. Mi že od začetka uporabljamo št.1 samo za čaj, za mleko pa št.2. LP; Bejba
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?