|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od kdaj naprej štetje brc?
3.1.2006 13:08:34   
Lorena
Od katerega tedna dalje naj bi user posted image  začela malo spremljat brcike svojega user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Od kdaj naprej štetje brc?
3.1.2006 13:16:54   
Ninica
Mislim, da sem jaz začela beležit zadnji mesec.

LP, Ninica

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 13:21:12   
Anonimen
Jaz sem začela v  30  tednu

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 13:31:34   
Peli
A lahko samo vprašam kaj je fora tega? Jest mislm da je glavn da čutš tamalga - jest zase vem da bi bla potem samo še bolj panična - če bi štela, pa bi enkrat premal brcnu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 13:48:54   
KMALU

jaz ne stejem.. Sem pa malo bolj pozorna, ce se mi zazdni da ga malo dlje nisem zacutila.. Malo mu zapojem ali ga poklicem in se kmalu oglasi..
Je pa user posted image  v trebuhu ze pravi clovek in tudi on spi in pociva, tako da ne more nenehno brcat...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 14:20:47   
urška
po 28. tednu jih mora biti v 12 urah najmanj 10;
štelo naj bi se jih ker po premikanju otročka se najprej ve če je kaj narobe: torej če je premalo aktiven se mu najbrž ne godi dobro....

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 14:25:15   
KMALU
v 12 urah 10 pravis....
Jaz ce se osredotocim na brce, lahko 10 brc nastejem v petih minutah... Vedno ko zacne brcat (veckrat na dan), brca dlje casa, tako da se mi 10 zdi zelo malo in sem prepricana, da me brcne 10x  tudi ce ne stejem...

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.1.2006 20:49:42   
jfk & noni
Pozdravljene,

rada bi te samo opozorila, da se enkratno časovno obdobje, ko user posted image  brca, šteje skupaj za eno brciko. Torej, če našteješ v petih minutah deset brc, se te štejejo za eno. potem pa ko se umiri in zatem znova začne, je to druga... ta obdobja moraš našteti 10 v 12 urah.
LP Polona

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.1.2006 21:15:46   
dalči
zivjo,

sem v 22.tednu N in tudi moj sonček že kar močno in pridno brca.S štetjem se za zdaj ne obremenjujem, ker se mi zdi da otročka kar pogosto čutim,...

za kaseneje pa bomo vidli...

(odgovor članu jfk & noni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2006 21:26:30   
KMALU
jfk & noni...
Tega pa nisem vedela. Vedno so govorili 10 brc, nihce ni tega pojasnil. Hvala za razlago...

hmmm, zdaj pa razmisljam... 10x na dan? Kaj pa vem... to se mi pa malo veliko zdi... user posted image

(odgovor članu dalči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.1.2006 8:39:45   
Eviii
kot zgleda je splošno uveljavljena praksa teh 10 brcik v 12-ih urah. sem v 34. tednu in se s tem sploh ne obremenjujem. tudi g mi ni rekel, da bi morala šteti brce. važno je, da ga pač začutimo. če ste gledale oddajo in the womb, so tam lepo razložili, da user posted image  90% časa spi. ostalih 10% pa je aktiven in se premika. meni je važno samo to, da me zjutraj pozdravi, ko se zbudim in da mi zvičir malo potečnari, preden zaspim. čez dan pa itak ne da miru... kak dan bi po tej metodi lahko naštela tudi 20 aktivnih obdobij (se večkrat prebudi), kak dan pa verjetno niti do 5 ne bi prišla (je mogoče malo bolj utrujen, ker je prejšnji dan več migal). če bi se še s štetjem obremenjevala, bi se mi pa po mojem zmešalo, ker bi delala paniko non-stop. evo, ravnokar sm dobila eno fajn brciko pod levo rebro user posted image ...

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu KMALU)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.1.2006 8:48:53   
MarijaPo
Moja Eva po moje ne spi 90% casa, ker stalno nekaj dogaja po maternici. Sploh ne vem kdaj ta otrok kaj spi. Upam, da ne bo tako divja tudi po porodu, da bomo vsaj kaj spali. user posted image

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

zakon
cupacups

kaj vas spremlja v zakonu (iskreno)

ljubezen (77%)

navada (23%)

Število vseh glasov: 288

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!