|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Od česa bi to bilo?
21.2.2006 20:58:19   
Tricia
Že večkrat sem opazila, da ima Mei med luliko rahlo rdeče, žareče, a je minilo kot se je prikazalo in potem spet pojavilo, itn.... Prejle, ko sem jo skopala, pa sem vidla, da je postalo močno rdeče in še bolj žareče, čist krvavo izgleda. Berem o teh gljivicah in sedaj me zanima, če je mogoče to to? Pikic nima nikjer, sam rdeče.

Naj še napišem, da so ji prejšnji teden pri odvzemu vode ugotovili povišane levkocite, vendar so rekli da ni vnetje, ker so naredili nek test, da so vidli, če se v vodi razmnožijo neke bakterije in le-te se niso. Mi je dr. rekla, da jo bom za vsak slučaj mogla peljat na UZ mehurja in ledvic, a sem dobila datum šele 14.3. Rekla mi je pa tudi, da ima lahko povišane levkocite tud zaradi povečanega izcedka, katerega sem 2x res opazila. user posted image  
Kaj mislite, je mogoče da ji ta izcedek povzroča to rdečico, al so gljivice, al sploh ni nič in imajo tako kdaj tud vaše pupice????

Hvala za odgovor. 

Patricija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Od česa bi to bilo?
22.2.2006 7:30:30   
Mala Vita
Kaj pa vem. To ima včasih tudi moja Vitauser posted image . To se pojavi včasih, da ima vneto okoli splovila, potem pa 1-2 dni izgine po umivanju s kamilicami.
Nekega izcedka pa nisem opazila.

LP

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.2.2006 11:37:20   
Tricia
Evo, danes je že spet skoraj izginilo oz. ni več tako žareče kot včeraj  user posted image  Res ne vem kaj to povzroča, čudno....Ko ji brišem ritko pri previjanju, ji nikoli ne čistim med ustnicami, razen pri kopanju umijem tud tam, čeprav ne vem, ker eni pravijo, da tam ne smeš tikat, sam meni se zdi prav da jo umijem. Vedno sem delala tako in nikoli se ji ni to pojavilo...do pred kratkim. Tisti izcedek pa sem videla ko sem ji razprla ustnice. In tam noter med ustnicami ima rdeče, ne po vrhu spolovila.
Zdej pa ne vem, a ima samo moja tako al kaj???? user posted image  Najboljš da pokličem pediatra, a ne. 

Hvala Mala Vita ker si mi  odgovorila user posted image

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.2.2006 11:59:21   
Anonimen
patricija, ni normalno da ma izcedek in zelo vrjetno je da so glivice! js bi šla ob naslednji rdečici pokazat k pediatru pa nej on pove. sej če so glivice sam s canestenom al pa čim podobnim mažeš pa bo ok. sicer ne vem kok je stara tvoja pupa ampak vem k je moja mela glivice tm okol 1 leta je bla ful boga..srbel jo je da je jokala ponoč. sicer se ni nč praskala al pa kej sam zgledala je skos nejevolna pa jok ponoč.
pa še to, js sem jo umivala tut med sramnimi ustnicami - da se ni nabirala uno belo - od krem pa naravni izločki, pa kakec pa vse to..sej sebe tut umiješ a ne?

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
22.2.2006 13:03:14   
Tricia
Ja ja Lara, sej ko se pokaka jo itak da umijem tud med ustnicami, s kremami pa je ne mažem, razen zvečer, ko ima celo noč isto pleničko na sebi in še to ne vedno. In vedno jo, preden ji dam pleničko, obrišem s suho krpico po gubicah in povsod, tako da res ne vem kaj delam narobe. 

Ko mi je pediatrinja rekla, da ima lahko povišane levkocite zaradi izcedka, mi ni nič rekla da bi bilo to lahko nevarno in tudi mi ni nič rekla da bi mogla na kaj paziti. user posted image user posted image user posted image  In jaz si mislim, da če bi bilo kaj hudo narobe, mi ne bi dali datuma za UZ šele 14.3., ampak v roku enga tedna. A ne da? Razen če so mal blesavi.
Pojma nimam... Prejle sem jo previla, pa nima več nič rdeče.
Bomo vidli čez dan kako bo.

Hvala tud tebi Lara!
btw Mei pa ima dobrih 9 mesecev, sam tako za inf. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.2.2006 13:38:44   
dory
No podobne tezave, vsaj kar se rdecine tice, se pojavljajo tud pr mojmu...in sem govorila tud s pediatrinjo, pa mi je rekla isto kot punce na forumu...da je to pac reakcija na plenice...kljub temu,da mava vecinoma ene in iste na vsake tolk casa ven udaruser posted image

Jst kar je rdecine zdravim z riboderminom al pa bepanthenom...pa je po parih dneh  bols...

Glede izcedka pa so,kot berem testiral...kej vec ti okol tega ne znam svetovat...upam le, da se mala Mei postima :)

(odgovor članu Tricia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?