Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 17:38:17
|
|
|
|
Hope2
|
Saj če bi bili mal močnejša država z močnješo politiko, do tega ne bi prišlo. zdaj ko smo za večino še vedno balkanski kmetavzarji, pa pometajo z nami. Le kaj bi drugega pričakoval
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 18:27:16
|
|
|
|
Shorty_
|
kakor vem je avstiji EU tud zagrozila na podoben način glede vinjet in je bilo pričakovano
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 20:44:22
|
|
|
|
Naja31
|
Meni se pa res ne zdi fer, da nimamo vinjet,ki veljajo manj kot pol leta. So hotli čim bolj tranzitnim turistom denar iz žepa ven pobrati, zdaj pa imajo. Še dobro, da imamo Bruselj.
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 20:47:20
|
|
|
|
Veverička
|
Se strinjam z Najo31, tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija.
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 21:06:49
|
|
|
|
pajčolanka
|
men se tud ne zdi fer, bi se lahko znajdli, dali ne vem 10 ali pa 14 dnevne vinjete po ne vem 10-15€ kar še vedno ni pocen je pa manj kot 35€ pa še nben se nebi bunil.
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 21:10:57
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija. Meni pa ni posteno, ko se cez Avstrijo peljem na 14 dnevni dopust in moram kupit dve vinjeti. Ali pa dvomesecno. Se manj pa je posteno, da je prakticno celotna slovenska AC mreza eno samo gradbisce. Ker poleti ni cas za vzdrzevanje, ker je turisticna sezona. Ko grem v sluzbo, naj se pa j.ebem med vsemi zaporami . Ker tujcev se pa ja ne sme ovirat med njihovo sezono.
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 21:13:09
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II tudi meni se ne zdi pošteno, da SLO ne nudi nakupa 10-dnevnih vinjet, tako kot Avstrija. Meni pa ni posteno, ko se cez Avstrijo peljem na 14 dnevni dopust in moram kupit dve vinjeti. Ali pa dvomesecno. Se manj pa je posteno, da je prakticno celotna slovenska AC mreza eno samo gradbisce. Ker poleti ni cas za vzdrzevanje, ker je turisticna sezona. Ko grem v sluzbo, naj se pa j.ebem med vsemi zaporami . Ker tujcev se pa ja ne sme ovirat med njihovo sezono. ja o temu res ne bi. zadnjič, ko sem šla v MS se mi je skoraj zmešalo. Sem rabla 7 ur. Kolone do Đevđelije za nekaj kar sem masatno plačala!!!! Tudi jaz in ne samo turisti.
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 2.10.2008 21:26:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem rabla 7 ur. So ti plačali šiht?
|
|
|
|
RE: Odškodnina zaradi uvedbe vinjet??? 3.10.2008 7:49:00
|
|
|
|
puncica
|
Se strinjam, da ni pravično da nimamo 7-10 dnevnih vinjet sploh za tiste ki se ne vozimo vsakodnevno po AC in obvoznici v LJ, tako da tole čist fajn pozdravljam. Pa seveda je bedarija da plačaš vinjeto in moraš na ac vsakih nekaj metrov premzat zaradi "kao" dela na cesti, pa v bistvu nič ne delajo le stožce imajo postavljene in pol ceste zaprte
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?