|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obvestilo delodajalcu o porodniški
9.11.2007 21:20:49   
urssyy
Pozdrav

Prosim pomagajte mi kaj točno (vsebinsko) moram napisati delodajalcu glede porodniške in do kdaj moram poslati. Mislim, da ga moram pisno obvestiti kdaj nastopim porodniško ter kdaj nastopim delo po porodniški. Jaz nastopim porodniško 21.12.2007, kdaj torej nastopim delo (menda je še prestopno leto )??

Hvala za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obvestilo delodajalcu o porodniški
9.11.2007 21:27:46   
urssyy
Sorry še tole me zanima. Drugo leto dobim 27 dni dopusta in direktorica mi je dovolila, da preden pridem v službo lahko izkoristim še dopust v letu 2008. Kaj v obvestilo delodajalcu napišem tudi istočasno prošnjo za koriščenje dopusta , takoj po porodniški ali se to dogovarjam naslednje leto kak mesec pred itekom porodniške?? Upam, da ste me razumele kaj želim vprašati?.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2007 23:30:42   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Pozdrav

Prosim pomagajte mi kaj točno (vsebinsko) moram napisati delodajalcu glede porodniške in do kdaj moram poslati. Mislim, da ga moram pisno obvestiti kdaj nastopim porodniško ter kdaj nastopim delo po porodniški. Jaz nastopim porodniško 21.12.2007, kdaj torej nastopim delo (menda je še prestopno leto )??

Hvala za pomoč

Kot prvo zakaj ga moraš pisno obvestit?saj to ni nekje predpisano,kolikor jaz vemuser posted image
Če pa že moraš,napiši samo en dopis,da ga obveščaš,da z dnem ....začneš porodniški dopust,ki bo predvidoma trajal do ....
Kdaj boš nastopila delo po porodniški pa je vse stravr dogovora menda!
saj niti ne veš kdaj boš rodila,pa koliko dopusta boš lahko porabila drugo leto...
jaz bi ga samo obvestila o začetku porodniške,ostalo boste že potem urejaliuser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2007 23:32:06   
ona
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy

Sorry še tole me zanima. Drugo leto dobim 27 dni dopusta in direktorica mi je dovolila, da preden pridem v službo lahko izkoristim še dopust v letu 2008. Kaj v obvestilo delodajalcu napišem tudi istočasno prošnjo za koriščenje dopusta , takoj po porodniški ali se to dogovarjam naslednje leto kak mesec pred itekom porodniške?? Upam, da ste me razumele kaj želim vprašati?.

Dogovarjaj se vse naslednje leto,saj dopust,ki ga boš dobila v 2008 lahko porabiš do junija 2009,tako,da bo čas za ga porabituser posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 5:18:41   
Naja30
Glede prvega vprašanja kakšen dopis bo verjetno ok. Čeprav tega še nisem slišala. Si pa dobila od G na prvem pregledu potrdilo o nosečnosti? Tam je tudi tvoj pdp, to pri nas zadostuje.
Drugo vprašanje, ja, na dopisu pripiši še za dopust.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 12:46:52   
DANVARI
kolikor jaz vem CSD obvesti delodajalca o rabi porodniškega dopusta in dopusta za nego in varstvo otroka. Vsaj tako sem videla pri nas v službi. So dobili obvestilo s CSDja kdaj nastipoim na porodniško in kdaj končam.

Najbolje da vprašaš tudi na CSD, ker ne vem če to vsi pošiljajo.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......