|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obutev za prosti čas
23.4.2007 14:46:46   
Maxica
Kaj imate obuto za prosti čas? Da ste res komot obuti. Jaz sem imela zdaj ene res fajn puma čevlje, pa sem jih zdaj tolk znosila, da moram nujno nekaj nabavit. Imam pa kaj takega v mislih
user posted image
čeprav to so otroške supergice, jaz rabim številko 40.
Kaj nosite vi?

Sami sončki okrog mene :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obutev za prosti čas
23.4.2007 14:50:09   
Mina1
Predvsem Nikice, ali pa šlape zdaj, ko je vroče.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2007 14:56:09   
Maxica
Ja, sem pozabila napisat, da jaz bi to rabila za dooooolge sprehode z vozičkom.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2007 14:57:08   
Mina1
Ja točno to, Nike shox, tiste, ki iamj fedrčke zadaj, jih imam kar nekaj doma, si kot bos v njih.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2007 15:03:38   
Mina1
130) || (document.getElementById('hintI1').offsetHeight > 130)) {showpop('hintI1');}" title="" onmouseout="hidepop('hintI1');" height=100 alt="NIKE LITTLE NIKE SHOX TURBO IV" onerror="kg=new Image();kg.src='http://www.preisroboter.de/img/noimg_100.gif';this.src=kg.src;" src="http://www.quaxo.de/Files/Bild1_2/548102.jpg" width=100 onload="window.setTimeout('size=calculate_image(document.getElementById(\'1\').width,document.getElementById(\'1\').height); if(size!=null){document.getElementById(\'1\').width=size[0];this.document.getElementById(\'1\').height=size[1];}',500)" border=0>  130) || (document.getElementById('hintI4').offsetHeight > 130)) {showpop('hintI4');}" title="" onmouseout="hidepop('hintI4');" height=73 alt="WMNS SHOX Stun" onerror="kg=new Image();kg.src='http://www.preisroboter.de/img/noimg_100.gif';this.src=kg.src;" src="http://www.pinguin-sports.de/wsb_media/artikelbilder/1606_1_gr.jpg" width=100 onload="window.setTimeout('size=calculate_image(document.getElementById(\'4\').width,document.getElementById(\'4\').height); if(size!=null){document.getElementById(\'4\').width=size[0];this.document.getElementById(\'4\').height=size[1];}',500)" border=0>  130) || (document.getElementById('hintI9').offsetHeight > 130)) {showpop('hintI9');}" title="" onmouseout="hidepop('hintI9');" height=72 alt="WMNS SHOX MC" onerror="kg=new Image();kg.src='http://www.preisroboter.de/img/noimg_100.gif';this.src=kg.src;" src="http://www.pinguin-sports.de/wsb_media/artikelbilder/1605_1_gr.jpg" width=100 onload="window.setTimeout('size=calculate_image(document.getElementById(\'9\').width,document.getElementById(\'9\').height); if(size!=null){document.getElementById(\'9\').width=size[0];this.document.getElementById(\'9\').height=size[1];}',500)" border=0>    130) || (document.getElementById('hintI0').offsetHeight > 130)) {showpop('hintI0');}" title="" onmouseout="hidepop('hintI0');" height=69 alt="Runningschuhe, Nike, »Shox Supreme«, weiß-rosa" onerror="kg=new Image();kg.src='http://www.preisroboter.de/img/noimg_100.gif';this.src=kg.src;" src="http://image01.otto.de/pool/formata/1434826.jpg" width=100 onload="window.setTimeout('size=calculate_image(document.getElementById(\'0\').width,document.getElementById(\'0\').height); if(size!=null){document.getElementById(\'0\').width=size[0];this.document.getElementById(\'0\').height=size[1];}',500)" border=0>   130) || (document.getElementById('hintI3').offsetHeight > 130)) {showpop('hintI3');}" title="" onmouseout="hidepop('hintI3');" height=100 alt="Schuh Frauen Shox R4" onerror="kg=new Image();kg.src='http://www.preisroboter.de/img/noimg_100.gif';this.src=kg.src;" src="http://image01.otto.de/pool/OttoDe/de_DE/images/formata/1103614.jpg" width=75 onload="window.setTimeout('size=calculate_image(document.getElementById(\'3\').width,document.getElementById(\'3\').height); if(size!=null){document.getElementById(\'3\').width=size[0];this.document.getElementById(\'3\').height=size[1];}',500)" border=0>

evo, to so recimo te, ki so kot da bi bil bos. Jaz imam samo takšne doma, se res obnesejo in so za dolgo.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2007 15:04:43   
Mina1
Ups, sem mislila, da  bo slikice nalepilo.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2007 15:34:17   
muki1
Mi smo v glavnem v gumijastih škornjih...takih za hlev user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.4.2007 15:45:35   
lojzika
jaz imam mirelke, pred njimi sem imela pumice še prej pa take najkice kot si jih nalepila prvo, za poletje bom pa nosila tevice

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.4.2007 16:20:31   
Anonimen
Jaz imam Sketchers. Približno take:

user posted image

So fajn, ker so še malo moderni zraven in jih tui lahko imaš še za kam drugm kot za doma. Imajo jih pa v Massu, take kot jih imam jaz (tisto, ka je tu zlato, je pri meni kovinsko svetlo modro in kovinsko roza), in pa tele z zlato na supergah.si.
Pa fajn je, ker izgledajo majhne, če imaš št. 40.

(odgovor članu lojzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.4.2007 17:56:02   
Maxica
Ja, Splišni, kaj takega. Da ne izgleda ravno kot "navadne" superge, ampak lih malo bolj "elegantno", pa vseeno dovolj komot. Hvala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.4.2007 18:12:47   
Anuška79
Mene poleti ne boste videle v drugem kot kakih japonkah ali natikačih - sovražim zaprte čevlje v vročini. Všeč so mi predvsem natikači Kopitarne ali kaki, ki jih dobim v Massu.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.4.2007 18:26:27   
solatja
trenutno imam espritove superge (Bata, LJ) in sem zadovoljna. prej pa sem mela že vse - adidas, nike,... pa so vse fajn... sam da so mehke. ko sem mela pa take, ot so tele od Splišni, so ble še najmanj udobne, ker niso bile tako mehke... sej jih majo povsod, Mass, hervis, Bata, verjetno tud Intersport, Gigasport, Sport2000...

predlagam, da počakaš na odgovor od london_paris...user posted image

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.4.2007 19:07:25   
muki1
Ko sezujem gumijaste škorenjčke, pa zlezem v tele:
user posted image

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.4.2007 19:12:12   
Strawberrie Cherrie
Trenutno imam tole:
user posted image
(ima jih že pol slovenije???)

user posted image
(ko se le neb tolk hitro umazale, glavo na tehle copatih je user posted image težko spucat! Ampak so kul!)

user posted image
(sploh jih še nisem imela ubute)

user posted image - tele imam pa za sprehode s psom, pa če grem s tamalim kakšen offroad.

Nobene mi pa niso totalno fine, da bi rekla, te si kupi!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2007 19:15:51   
muki1
Trenutno imam tole:
user posted image

Jaz jih razen na sebi še na nobenem nisem videla...... mogoče nisem taka svetovljanka user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 23.4.2007 19:16:00 >

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.4.2007 19:17:00   
Strawberrie Cherrie
Želim si pa tele:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
23.4.2007 19:17:59   
Strawberrie Cherrie

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Trenutno imam tole:
user posted image

Jaz jih razen na sebi še na nobenem nisem videla...... mogoče nisem taka svetovljanka user posted image

Mogoče ne opazuješ dovolj dobro user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.4.2007 19:56:00   
muki1
Al pa sem s kmetov...glede na to, da večino prostega časa preživim v gumijastih škornjih bo to drugo user posted image .
Grem se zdaj skidat, se bojim posvinjat temo, saj mi bo drugače Maxica vse krave začarala, da ne bodo dajale več mleka user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 18
23.4.2007 22:02:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

ko sem mela pa take, ot so tele od Splišni, so ble še najmanj udobne, ker niso bile tako mehke...

Moje so prav udobne. Edine izmed zadnjih ... po moje vsaj 10 parov novih čevljev, da me niso ožulile.

Imam tudi Pumice, en take, kot jih ima  Madonna, da se malo pohvalim.user posted image  Ampak une imajo pa tako tanek podplat, da noga boli v njih. Kar se mene tiče, so tele Sketchers veliko bolj udobne. Vem, pa da ne vse. Ene so trde kot ****.

Pumice imava z Madonno približno take, le da ima ona bele, jaz pa peščeneuser posted image :

user posted image

< Sporočilo je popravil Splišni -- 23.4.2007 22:06:44 >

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.4.2007 22:15:46   
moci
jaz imam pa merrel, pa sem ful zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.4.2007 10:29:00   
anabanana
london in muki; kje sta kupili pumice (ful so lepe) Koliko dinarčkovuser posted image ?

Drugače pa sem si jaz za sprehode ravno včeraj kupila od Kopitarne športne balerinke - so nek križanec med balerinko in teniskami; spodaj majo gumo, športen model in cele iz usnja, ker jih nameravam nosit na boso nogo.

krepat ma ne molat

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.4.2007 10:38:19   
Felicity
anabanana
http://www.superge.si/html/svn/2021127-AA.shtml

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.4.2007 10:44:42   
Maxica
Te mi pa tudi niso slabe, sam lih sto evrčkov mi je pa kr mal velik zanje, al kako.user posted image
user posted image

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.4.2007 15:38:57   
Anonimen
Trenutno:
- ene pumine speed catkeuser posted image
- ene cortezke (Nike)
- ene Nike (pojma nimam kaj)
- ene Merrelke
- ene adidasove superge
- ene all starke
- še ene pumine low cat (te imam samo za boljše)user posted image
Pa še kaj bi se našlouser posted image user posted image user posted image user posted image

Najraje pa imam speed catke od Pume

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
24.4.2007 21:16:58   
Maxica
Raho, ti mi rajši kakšno fotko pripopaj, namesto da mi tukaj naštevaš.user posted image Tako si jaz nič ne predstavljam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!