|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupen jok
29.10.2004 21:30:44   
Anonimen
Moje dete danes tako joka, da se mi bo zmešalo. Zdi se mi, da bi ga lahko mučili zobki, glede na to, da se močno slini in da si neprestano tlači prstke v usta. Poleg tega pa grize vse, kar mu pride pod roke. Kako mu lahko pomagam? Zadnjič sem brala, da obstaja nek gel, ki pomaga in hladi dlesni, samo si nisem zapomnila, kateri. Ga katera pozna?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obupen jok
29.10.2004 21:32:32   
Anonimen
Calgel (ta se dobi pri nas) in Dentinale (v Italiji).
Baje je fajn tudi mrzel korenček:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obupen jok
29.10.2004 21:35:28   
Anonimen
Ribica, najlepša hvala. Bom šla kar jutri zjutraj v lekarno. Za korenček pa je David še premajhen...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obupen jok
29.10.2004 21:39:05   
Ro-La
Saj ga ne bi jedel, samo dlesni bi si drgnil in hladil.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obupen jok
29.10.2004 21:40:47   
Anonimen
Poskusila sem sicer s tistimi gumijastimi žvečili za dlesni, ki jih daš v hladilnik, da se ohladijo, pa se mi zdi, da niso pomagale. Bom kasneje probala še s korenčkom.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obupen jok
29.10.2004 22:56:23   
ninca
ta kremica calgel je baje v redu pa ima tudi akr ok okus, tk da je "prebavljiva";)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Obupen jok
29.10.2004 23:47:51   
frutka_
Skutica morda so res zobki, čeprav dvomim. Filip si tudi vse tišči v usta, pol pesti, ampak mi je teta rekla, da karkoli mu bom dala jim je vedno najljubša lastna roka. Jaz mojemu malemu ne morem dati ničesar kar bi ga prepričalo v nasprotno, pa sem poskusila že z dostimi stvarmi. Morda mu sama malo s svojim čistim mezinčkom podrgni po dlesnih. To je oralna faza in to slinjenje je čisto značilno zanjo.

Glede joka pa ti lahko pomagam le toliko, da ti povem, da tudi pri nas kdaj pride do takega dneva In meni je pediatrinja svetovala, da takart malček pač potrebuje mamino bližino, da se umiri. Vem, da ti je težko, ker tudi mi doživljamo taka obdobja(spomni se cepljenja!) ampak nekako preguramo...
Ne obupaj, nisi slaba mami če si jezna in doživljaš neg. energijo do njega. Poskusi se pomirti, ker tudi on čuti tvoj nemir in se umirjena vrni k njemu ter ga nežno ljubkuj.
,morda bo pomagalo.

Lahko nočko!:kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Obupen jok
30.10.2004 14:50:54   
ZARA
oj skutica...

Zara je imela iste 'simptome',razen tega da je jokala in sicer od 2,5 meseca...
pa se dans nima nobenega zobka :ups:...srbi jo pa se zdej da je noro...pa Calgel ji je tud pomagal,ji full pase ce ji dlesni masiram...

papa:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Obupen jok
30.10.2004 20:04:17   
Anonimen
Včeraj me je kar malo panika dajala, ker je tako jokal, da je bil čisto zaripel in sem se bala, da bo na trenutke nehal dihat. Da o tem, kako je podiral kupčke, niti ne govorim.

Danes sem v ustih opazila v dlesnih dve majhni beli pikici. Zobka še nista zunaj, se mi pa zdi, da ne bo več dolgo, ko bosta.

Ne vprašajte, kako sva ga z atijem včeraj tolažila, danes pa je tako zelo zelo dobre volje. Se mi zdi, da je vse poplačano z veselimi kriki!9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Obupen jok
30.10.2004 21:47:19   
kimi
jaz sem tudi slišala da je črno vino dobro za otročkove dlesni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Obupen jok
30.10.2004 22:57:16   
Anja167
Živjo! Naš tudi hudo joka (v bistvu je že 10 dni čisto hripav) in si tlači rokice v usta. Na pregledu pri zdravniku smo ugotovili, da ima vneto žrelo. Zdaj se trudimo piti malo čajčka iz kamilic, žajblja in materine dušice (iz knjige Domača lekarna za otroke), pa bomo videli, če kaj pomaga. LP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Obupen jok
31.10.2004 20:23:19   
Anonimen
Uf... Anja, a je imel kaj vročine? In ali lahko otrokom dajemo žajbelj? Moja tašča mi je rekla, da baje ne smemo - in sem mislila, da res ne.

Zdaj pa ne vem? :zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Obupen jok
31.10.2004 23:01:38   
Joe
Tinka in Kimi, če otroku dlesni dovolj dolgo mažeš z vinom (belim ali črnim) ali jabolčnikom (lahko je tudi kisli), bo zagotovo nehal jokati za precej ur. Menda so to počeli že v prejšnjih generacijah, od katerih bi naj prišel tudi ta nasvet.
:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?