Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Obupana zaradi slabosti 15.9.2004 15:06:09
|
|
|
|
Soncnica
|
Zdravo! Noseča sem 12 t in od 4 t dalje mi je zelo slabo:. Nekajkrat sem tudi bruhala, problem pa je v tem, da se je v zadnjem tednu moja slabost poslabšala, čeprav bi mi moralo iti na bolje, glede na to, da prvo tromesečje mineva. Zaradi tega sem izgubila vso voljo, zaradi slabosti sem že 3 t na bolniški in sem res upala, da bo pričela izginjati, ne pa, da se bo še stopnjevala. Ali ima katera podobno izkušnjo, ne vem več kaj naj naredim, prosim za nasvet Hvala in lp Sončnica
|
|
|
|
Obupana zaradi slabosti 15.9.2004 15:26:47
|
|
|
|
Suzi*
|
Čau! Jaz sicer na srečo nisem imela teh problemov, so pa punce svetovale, da pomaga ingver....ena žlička v čaju. Pa tudi baje velikokrat kaj pojest, kakšen prepečenec, kreker, piškotek.... Upam, da boš tudi ti zelo kamlu poctala cvetka nocečka in da boš imela mir pred temi slabostmi. :rozica: lp, Suzi 16t
|
|
|
|
Obupana zaradi slabosti 15.9.2004 19:10:06
|
|
|
|
Naja31
|
Zivjo, meni ob slabosti se kar pomaga metin caj. Lp, Naja
|
|
|
|
Obupana zaradi slabosti 16.9.2004 16:43:09
|
|
|
|
lunica
|
Draga Soncnica, meni je bilo tako zelo slabo od kakšnega devetega do vključno 15. tedna, da nisem imela nobene volje do življenja, bruhanje je bilo vsak dan na sporedu, tako da me je že vse bolelo od bruhanja, poskusila sem ingver, pa meliso, pa ni čist nič pomagalo. Čisto nič. No, in potem je minilo, kot bi odrezal, konec 15. tedna. Danes sem 17t in 2 dni in moram potrkati, res se ne vrne več, če pa je kakšen dan čuden in se pojavi tisti kovinski občutek v ustih, si mislim - ah, to ni NIČ v primerjavi s tistim, kar sem prestajala en dooolg mesec. Torej - čakati. Nič drugega ti ne morem svetovati. Kakšno grizljanje bobi palčk me je včasih zamotilo.... Upam, da boš čimprej čez to obdobje!!! LP Lunica
|
|
|
|
Obupana zaradi slabosti 16.9.2004 21:11:28
|
|
|
|
giga
|
Ubožica, baje pomaga zvečilni gumi, ali pa krekerček pohrustat, ko te prime slabost. Samo za te dve zadevi sem preverila, in držita, vendar od kolegic. Meni ni bilo slabo, bruhala nisem niti enkrat. Če pa verjameš v afirmacije, pa poskusi si na glas ponovit vsaj enkrat dnevno: sprejemam nosečnost in odgovornost, uživam v nosečnosti ( v dovršenem in popolnem smislu). Držim pesti zate, giga:duda:25t
|
|
|
|
Obupana zaradi slabosti 17.9.2004 8:42:35
|
|
|
|
urskas
|
Tudi meni je bilo slabo. Jedla sem le bobi palčke in spila cca 1 dcl vode na dan. Drugače sem zbruhala vse, da sem le vstala iz postelje. Zadnji dan ko mi je bilo slabo je bilo še najhujše. Potem pa kot bi odrezal - nič več. zdaj sem že pozabla. Vedno si misli, da je zadnji dan pa bo hitro minilo. lp Urskas
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?