|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana zaradi slabosti
15.9.2004 15:06:09   
Soncnica
Zdravo!

Noseča sem 12 t in od 4 t dalje mi je zelo slabo:. Nekajkrat sem tudi bruhala, problem pa je v tem, da se je v zadnjem tednu moja slabost poslabšala, čeprav bi mi moralo iti na bolje, glede na to, da prvo tromesečje mineva. Zaradi tega sem izgubila vso voljo, zaradi slabosti sem že 3 t na bolniški in sem res upala, da bo pričela izginjati, ne pa, da se bo še stopnjevala. Ali ima katera podobno izkušnjo, ne vem več kaj naj naredim, prosim za nasvet

Hvala in lp

Sončnica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obupana zaradi slabosti
15.9.2004 15:26:47   
Suzi*
Čau!

Jaz sicer na srečo nisem imela teh problemov, so pa punce svetovale, da pomaga ingver....ena žlička v čaju. Pa tudi baje velikokrat kaj pojest, kakšen prepečenec, kreker, piškotek....

Upam, da boš tudi ti zelo kamlu poctala cvetka nocečka in da boš imela mir pred temi slabostmi. :rozica:

lp, Suzi 16t

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obupana zaradi slabosti
15.9.2004 19:10:06   
Naja31
Zivjo,

meni ob slabosti se kar pomaga metin caj.

Lp, Naja

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obupana zaradi slabosti
16.9.2004 16:43:09   
lunica
Draga Soncnica,
meni je bilo tako zelo slabo od kakšnega devetega do vključno 15. tedna, da nisem imela nobene volje do življenja, bruhanje je bilo vsak dan na sporedu, tako da me je že vse bolelo od bruhanja, poskusila sem ingver, pa meliso, pa ni čist nič pomagalo. Čisto nič. No, in potem je minilo, kot bi odrezal, konec 15. tedna. Danes sem 17t in 2 dni in moram potrkati, res se ne vrne več, če pa je kakšen dan čuden in se pojavi tisti kovinski občutek v ustih, si mislim - ah, to ni NIČ v primerjavi s tistim, kar sem prestajala en dooolg mesec.
Torej - čakati. Nič drugega ti ne morem svetovati. Kakšno grizljanje bobi palčk me je včasih zamotilo....

Upam, da boš čimprej čez to obdobje!!!
LP Lunica

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obupana zaradi slabosti
16.9.2004 21:11:28   
giga
Ubožica, baje pomaga zvečilni gumi, ali pa krekerček pohrustat, ko te prime slabost. Samo za te dve zadevi sem preverila, in držita, vendar od kolegic. Meni ni bilo slabo, bruhala nisem niti enkrat. Če pa verjameš v afirmacije, pa poskusi si na glas ponovit vsaj enkrat dnevno: sprejemam nosečnost in odgovornost, uživam v nosečnosti ( v dovršenem in popolnem smislu).
Držim pesti zate,
giga:duda:25t

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obupana zaradi slabosti
17.9.2004 8:42:35   
urskas
Tudi meni je bilo slabo. Jedla sem le bobi palčke in spila cca 1 dcl vode na dan. Drugače sem zbruhala vse, da sem le vstala iz postelje.
Zadnji dan ko mi je bilo slabo je bilo še najhujše. Potem pa kot bi odrezal - nič več.

zdaj sem že pozabla. Vedno si misli, da je zadnji dan pa bo hitro minilo.

lp Urskas

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Obupana zaradi slabosti
17.9.2004 11:24:12   
žiža
Ojla Sončnica, nikar tako pesimistično, saj bo tako tvoja slabost še slabša!
Na žalost te moram razočarati da ni nobenega pravila da se mora jutranja slabost po prvem 3mesečju končati. Jaz sem v 32 tednu pa je bila danes zjutraj spet bruhica. Sicer me je obiskovala redno vsak dan od 7. pa do 20.tedna. Potem je bilo do ponedeljka dobro, sedaj me pa spet daje. Meni pomaga koka kola :ups:
Pa tudi jaz sem v začetku zaradi bruhanja shujšala za 3kg. Ne se obremenjevat s tem, to paše zraven. Pa še pravijo da če ti je slabo je nosečnost sigurno OK in je otroček zdrav! :bravo:
Lep pozdravček pa čim manj bruhic! Žiža

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?