|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana
25.6.2005 2:42:54   
Aleksandrin
Pozdravljene,

nikoli nisem imela nevem kako uravnotežene prehrane- sem bolj pri "ta močnih" :).
Sedaj pa se mi je apetit še povečal, posebno zvečer, seveda sem bila pri G okarana in je v karton napisal DIETA. Kakšna?
Kako je z vami, kaj jeste, koliko in kdaj?
Jaz sem namrač cel dan lačna :(.
Situacia: +10 kg sem pa v 24-em tednu, lepa reč, ne :zmeden2:!!!
Mi pa ful paše sladko.

Vsak nasvet je dobrodošel,
LP, :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obupana
25.6.2005 5:54:22   
Margareta
Kaj, če bi jedla malo več sadja, pa čisto malo sladoleda si daj zraven.:bravo::bravo:

(odgovor članu Aleksandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obupana
25.6.2005 15:03:13   
eva1
Jaz tut spadam med mal večjo kategorijo, pa sem se med nosečnosjo zredila 22 kg, pa mi ni G nič reku! Jaz sem tut sma sladko jedla, pa kaj pol! Moj :love: pravi da je Luka že odvisn od cukra tako kot jaz:)- , ker tut zdej k dojim, vsak dan obvezno neki sladkega pojem(drugač mi lahko cukr pade:)-:)- )
Ti se nč ne sekiraj-če je glukoza ok, pol ni panike!

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obupana
26.6.2005 15:32:02   
urskas
poskusi sokove in sladke pijače zamenjati z vodo ali pa jih vsaj zelo zredčiti. Pa veliko sadja in zelenjave in manj škroba.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obupana
26.6.2005 15:38:15   
Mina1
Izkoristi tole poletje, pa vročino:

pij veliko tekočine, predvsem vodo, jej sveže sadje, svežo zelenjavo - pa to je ja zelo dobro;)

Solatko lahko nakapljaš tudi z limoninim sokom namesto kisa in olja.

Poleti je lažje kot pozimi;)

Pa predvsem res veliko pij, ampak ne sladkih sokov, temveč vodo in tako.

Pa ne sekiraj se preveč,

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obupana
26.6.2005 20:41:00   
Magi*
meni je tudi ful pasalo sladko v nosečnosti (in še zdaj:zmeden:). ko me je zagrabilo najhujše, sem pojedla kak hrustljavi misli z jogurtom, kako sadje (npr zdaj lahko lubenico, melono, tudi banano, breskvo...). veliko vode pij - to je itak zdravo. magari si po stanovanju nalepi opomnike: JEM ZDRAVO, UŽIVAM V SADJU, ...

pa zapomni si, da je pomembno paziti na prehrano predvsem zaradi bejbija, nosečnosti, šele na koncu je na vrsti tudi postava.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Obupana
27.6.2005 0:28:29   
Aleksandrin
Dekleta, same lepe misli, ideje, želje...lepo od vas.
Pogruntala sem, da se mi veliko vode zadržuje v telesu, vse sem otekla. Popijem namreč veliko vode.

Pa še iskrica (malo v hecu):
(Razlaga G, ki mi je izrekel dieto in sem ga zaskrbljeno povprašala, kako naj vem ali bo dete dobilo dovolj hrane)

V taboriščih niso imeli hrane, pa so se otroci rodil zdravi :ups: :zmeden2: :zmeden: :(

LP :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Obupana
27.6.2005 11:32:03   
Magi*
tile ginekologi ga pa pihnejo. ja, miljone zdravih otrok se je rodilo v taboriščih:(

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Obupana
27.6.2005 15:59:30   
Mina1
Aleksandrin, ma ne se preveč sekirat in tako. Tile G jih pa znajo včasih izstreliti, neverjetno:zmeden:

Vse bo v redu, boš videla,

pa-pa Mina1

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Obupana
27.6.2005 22:19:12   
Aleksandrin
Hvala Mina1
LP :sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?