|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana
30.11.2008 10:13:10   
Anonimen
Po štirih letih zveze me je prevaral. Imela sva zelo dobro zvezo, se res razumela, uživala skupaj, si gradila domek, čez njega kot fanta nimam slabe pripombe. Je fant, ki si ga lahko samo želim. Takšnega ne bom več imela. Imel me je rad, zelo rad, pomenila sem mu vse. To verjamem. Nekega večera je odšel s prijatelji ven. Napili so se ga. Zelo. Nanj pijača vpliva slabo, sploh ne ve kaj dela in zato se zelo poredko napije. SPloh pa se ponavadi skupaj, če se, saj imava isto družbo. Takrat me ni bilo zraven. Slučajno sta šla z neko punco (kar eno) v isto smer domov in naneslo je da je pristala z njim v postelji, v najini postelji. Potem mi je to skrival 3 mesece, a ni več mogel, veliko je prejokal (on nikdar sicer ne joka),pritisk je bil prevelik in priznal mi je. Jaz sem mu 95% zaupala (toliko kolikor bi lahku pač komerkoli), vedela sem, da njegova preteklost ni bleščeča, a vedela sem tudi, da je mladost norost in da rad ni imel še nobene. Ne dvomim v njegova čsutva. On ne prosi odpuščanja, ker ve da ga ne bo dobil. Ne vem zakaj je to naredil, tudi on ne. Pravi, da je pač butelj, kreten, da nima možgan, da sploh ni mislil, da mu je pač vse v glavi odpovedalo in da se je zgodilo. Že od nekdaj ve, da se pijan sploh nima pod kontrolo in da ne roke v ogenj, da si ne zaupa. Jaz sem mu, saj mi je vedno izkazoval le ljubezen, me imel rad, mi stal ob strani, nisem imela občutka da bi kakorkoli razmišljal o drugih. Vem, da to ni izgovor, tudi on ve, da je neodpustljivo dejanje za katerega si ni mislil, da ga bo sposoben storiti in me tako prizadeti. Ni izgovor alkohol, ni izgovor, ni hujšega za zvezo. In vem, da v podobni situaciji bi bil to sposoben ponoviti...

Ampak kako iti naprej, kako ga pozabiti, kako slabo misliti o njem, ko pa sicer res nimam slabe besede o njem. Sem že imela zveze, pa ko so se končale sem pač vedela, da to ni bilo to, da mi nekaj ni ustrezalo, da mi fant ni bil ok. Tukaj je pa vse štimalo. In pravkar urejeno stanovanje..Res še ne dojamem, ne vem kako je lahko to naredil, pokvaril vse, izgubil vse...

Ne vem kako iti naprej..ko ga imam še vedno rada..ko vem, da je sicer super fant...vem pa tudi, da mu nikoli ne bom zaupala, da nočem živeti v strahu, ga imeti na vrvici..to ni življenje...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obupana
30.11.2008 10:22:14   
kepa*
Samo kratek komentar:
če mu ne moreš oprostiti, boš morala sama naprej.

In še to: če bi bil res tako pijan, da ne bi vedel, kaj počne, zagotovo ne bi bil zmožen seksat!

Letos pa bo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2008 10:29:11   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ampak kako iti naprej, kako ga pozabiti, kako slabo misliti o njem, ko pa sicer res nimam slabe besede o njem.

Ne vem kako iti naprej..ko ga imam še vedno rada..ko vem, da je sicer super fant...vem pa tudi, da mu nikoli ne bom zaupala, da nočem živeti v strahu, ga imeti na vrvici..to ni življenje...

Kako to misliš, KAKO slabo misliti o njem? Kaj ni dovolj slabo, da je šel kar z "eno" punco, ko se ga malo preveč napije in te prevara?  In vino veritas. Očitno si je v podzavesti kaj takega želel ali pa je potreboval enostavno svojo moško "potrditev". In alkohol je samo "pomagal".

Super fant/moški je nekdo, ki ga ne zavede kar prva "kikla". TOrej se začni počasi zavedati, da le ni tako super. Lahko, da je bilo samo enkrat....lahko, da se bo to še kdaj ponovilo, če bosta ostala skupaj. To pa moraš razčistiti sama pri sebi.....ali mu lahko še zaupaš ali ne.

Nič kaj enostavno "nalogo" imaš pred seboj

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2008 10:30:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kepa*
In še to: če bi bil res tako pijan, da ne bi vedel, kaj počne, zagotovo ne bi bil zmožen seksat!

Se strinjam!

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2008 10:37:17   
Felicita

Nekega večera je odšel s prijatelji ven. Napili so se ga. Zelo. Nanj pijača vpliva slabo, sploh ne ve kaj dela in zato se zelo poredko napije.

verjetno mu nihče ni vlival pijače v usta, ali? poleg tega pa če ve, kako pijača vpliva nanj... ne vem no, jest ne bi tko preprosto šla čez to.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2008 10:38:43   
Amoss
Hmmm,....Kako iti naprej?Čist ajfoh, poberi stvari, idi naprej,..če sta si usojena vaju bo usoda spravila skupaj, če pa ne pa je bolje tako kot pa da se napije enkrat ko bosta imela otroke in takrat prevara še bolj boli,..

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2008 11:07:25   
RayBan

Takrat me ni bilo zraven. Slučajno sta šla z neko punco (kar eno) v isto smer domov in naneslo je da je pristala z njim v postelji, v najini postelji.

Kar naneslo je, a ni zanimivo? Verjetno ju je ena nadnaravna sila povlekla direkt v vajino postljo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 11:47:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2008 11:48:27   
Anonimen
zakaj mu pa ne moreš oprostiti, če se vidiš v prihodnjosti z njim pol se usedita skupaj in pogovorta. mogoče je še upanje za vaju... odloči se sama

(odgovor članu RayBan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.11.2008 12:15:36   
malabela
če veš, da te ima rad in da se je celo zjokal,... Jaz bi mu oprostila, že zato ker ti je priznal!!! grozno veliko ljudi vara svaoje partnerja vsak dan!! (pa to lepo skrivajo) Ljudje imajo ljubimce, to je postalo že skoraj hobi,...
Tudi tvoj fant je samo iz mesa in krvi, vsakemu se lahko zgodi, da se spozabi kdo kje je :) celo tebi, nikoli ne veš kdaj kje srečaš človeka, ki se mu enostavno ne moreš upreti, kar pa ne pomeni da svojega fanta ali delketa ne maraš!! samo svet je poln presenečenj,...
V glavnem, kapo dol tvojemu fantu, da se je zavedal svoje napake in ugotovil da te ima zelo rad in ne želi da bi šla vajina veza narazen. Bolje bi sicer bilo, da bi molčal, ker če ne veš ne boli :) ampak dolgoročno veš, da te niti ni sposoben varati na dolgi rok, ker bi ga preveč pekla vest, kar pomeni, da mu lahko oz. še lažje zaupaš.
pa ni zastojn pregovor, če ne bi bilo foušije, bi bilo za vse dovolj :) malo heca, amapk zares si lahko srečna, da se je tako izsteklo. Moja kolegica je celo ugotovila, da jo je varal 5 let z eno sodelavko,... medtem ko je ona doma skrbela za otroke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.11.2008 12:34:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malabela

če veš, da te ima rad in da se je celo zjokal,... Jaz bi mu oprostila, že zato ker ti je priznal!!! grozno veliko ljudi vara svaoje partnerja vsak dan!! (pa to lepo skrivajo) Ljudje imajo ljubimce, to je postalo že skoraj hobi,...
Tudi tvoj fant je samo iz mesa in krvi, vsakemu se lahko zgodi, da se spozabi kdo kje je :) celo tebi, nikoli ne veš kdaj kje srečaš človeka, ki se mu enostavno ne moreš upreti, kar pa ne pomeni da svojega fanta ali delketa ne maraš!! samo svet je poln presenečenj,...
V glavnem, kapo dol tvojemu fantu, da se je zavedal svoje napake in ugotovil da te ima zelo rad in ne želi da bi šla vajina veza narazen. Bolje bi sicer bilo, da bi molčal, ker če ne veš ne boli :) ampak dolgoročno veš, da te niti ni sposoben varati na dolgi rok, ker bi ga preveč pekla vest, kar pomeni, da mu lahko oz. še lažje zaupaš.
pa ni zastojn pregovor, če ne bi bilo foušije, bi bilo za vse dovolj :) malo heca, amapk zares si lahko srečna, da se je tako izsteklo. Moja kolegica je celo ugotovila, da jo je varal 5 let z eno sodelavko,... medtem ko je ona doma skrbela za otroke.

Se podpisemuser posted image

Ne razumem pa,zakaj ti je moral povedati(ceprav po eni strani je to njemu v plus).Je bila in je njegova krivda,mora sam z njo ziveti,ne rabi se tebe vpletati,ker zdaj trpita oba.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 30.11.2008 12:42:49 >

(odgovor članu malabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
30.11.2008 12:58:19   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: malabela

se kr strinjam, pa napake delamo vsi, važno je kako jih skušamo popravit. kako iskrena so njegova opravičila in kakšen je sicer do tebe pa veš samo ti. vzemi si čas, boš videla ali mu lahko odpustiš in še zaupaš.

(odgovor članu malabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.11.2008 13:25:33   
Akil
Se strinjam, napake delamo vs, ampak čez takšnole pa jaz osebno ne bi mogla.
Če on sam ve, da ne prenaša pijače, zakaj pri hudiču potem sploh pije????  Je ena napisala, da mu ni nihče v usta zlival in to je res!!!! Svaka mu čast, da ti je priznal, ampak to ne opraviči dejstva, da je spal z drugo!!!

Moje mnenje- pojdi naprej SAMA!!!  Ti bo bolje čez čas!

Živi vsak dan, kot da je zadnji. Enkrat boš imel prav!

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.11.2008 14:18:09   
kajajaka
..ko vem, da je sicer super fant..

je pa res super... idealen, sanjski... user posted image user posted image user posted image

sorry bejba... no comment...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.11.2008 14:29:57   
Anonimen
Moralizirate  user posted image user posted image user posted image  in ji delate čisto odvečno težo za razmišljanje... Če je fant fejst, se je zavedel napake in ji celo priznal in če je ona nekako to pripravljena sprejeti, potem bosta šla verjetno po skupni poti naprej... Ne vem, ali imate vse ženske takšne svetnike ali kaj? Čudno, da je potem vseeno toliko varanja user posted image user posted image user posted image . Jaz pravim, da se lahko zgodi v življenju marsikaj, in ob prvem "spodrsljaju" nekoga mu tudi ne moraš obrniti hrbet. Pa ne misliti, da podpiram ali zagovarjam nezvestobo. Je veliko tudi takšnih, ki so zvesti, pa zato ženske ob njih še ni nujno, da imajo polno življenje. Jaz ti pravim iz osebne izkušnje: čas zaceli vse rane.

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
30.11.2008 14:36:47   
Anonimen
Slučajno sta šla z neko punco (kar eno) v isto smer domov in naneslo je da je pristala z njim v postelji, v najini postelji.

testiraj se za AIDS. če je bila "kar ena"

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
30.11.2008 16:18:32   
Freycha
joj zadnja anonimna, saj AIDS ne leži kar na travi, pa slučajno gor stopiš in ga fašeš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.11.2008 16:56:19   
zmajaz
Varanje je res nekaj najhujšega za zvezo in sama vem, da bi šla težko prek tega. Alkohol sicer res ne bi smel biti izgovor, je pa po mojem vseeno velika razlika med tem, če en partnerja prevara v takem stanju, ko ne razmišlja trezno kaj sploh dela, ko nekako okoliščine k temu privedejo, in pa zavestnim, načrtovanim, namernim varanjem, ki traja več tednov, mesecev ali celo let. Vsi smo pač samo ljudje in delamo napake. Če se napake zavedain jo obžaluje, drugače pa je vajina zveza dobra in se imata rada, je morda škoda vse skupaj zavreči zaradi ene napake. Če pa veš, da mu ne boš mogla nikakor odpustiti, potem pa vsekakor nima smisla vztrajati. Odločiti moraš sama.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.11.2008 17:35:56   
Mišni

Moralizirate  user posted image user posted image user posted image  in ji delate čisto odvečno težo za razmišljanje... Če je fant fejst, se je zavedel napake in ji celo priznal in če je ona nekako to pripravljena sprejeti, potem bosta šla verjetno po skupni poti naprej... Ne vem, ali imate vse ženske takšne svetnike ali kaj? Čudno, da je potem vseeno toliko varanja user posted image user posted image user posted image . Jaz pravim, da se lahko zgodi v življenju marsikaj, in ob prvem "spodrsljaju" nekoga mu tudi ne moraš obrniti hrbet. Pa ne misliti, da podpiram ali zagovarjam nezvestobo. Je veliko tudi takšnih, ki so zvesti, pa zato ženske ob njih še ni nujno, da imajo polno življenje. Jaz ti pravim iz osebne izkušnje: čas zaceli vse rane.

Jza se kar pod tole podpišem, škoda, da ne vem, pod koga.user posted image

Še najbolj me moti pa tisto, ko praviš, da veš, da je sposoben to še narediit. Da bi to zdaj pa kar kakšna navada nastala, pa tudi ni glih fajn, no.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.11.2008 18:45:37   
malania
Ja, zanimivo to..
Mojo mami je kar naprej klicarla pa sms-e pisala ena ženska (potem sem sklepala, po glasu sodeč, da mora biti neka najstnica). Kar nekaj je vzdihovala not itd....
Mama mi je že večkrat omenila, da ima ene par čuidnih sms-ov in ker se to ni nehalo, sem enega dne dobesedno pop**** in jo poklicala nazaj z mojega tel.
No, od tistega dne imamo mir. user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.11.2008 18:56:40   
loredana
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

joj zadnja anonimna, saj AIDS ne leži kar na travi, pa slučajno gor stopiš in ga fašeš user posted image

Saj nista po travi bosa tekala user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.11.2008 19:33:51   
lotoska
Kje si bila pa ti takrat, ko sta onadva seksala v vajini postelji?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
30.11.2008 21:33:40   
Anonimen

Mogoče ne v travi, lahko pa je v takih neznankah, ki te čakajo na poti domov.user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
30.11.2008 23:03:32   
Freycha

Mogoče ne v travi, lahko pa je v takih neznankah, ki te čakajo na poti domov.user posted image

lej, seveda je možno, ampak:

1. najprej je virus HIV, potem šele AIDS
2. AIDS-a pri nas v SLO vseeno ni toliko, razen če se je dol dal s kako ukrajinsko *****, ki da brez kondoma
3. prenosljivost je 1/7, za razliko od recimo hepatitisa, ki je nalezljiv 1/2 oz. 1/3. Tko da, če jo mora skrbeti, da bi se česa okužila, so to bolj kaka klamidija, hepatitis, kandida, mogoče celo kak streptokok, gljivice, bakterije, picajzle in ostalo životinjsko carstvo, kot pa virusa HIV

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.2.2009 0:40:59   
takor
To je le tvoja plat zgodbe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?