|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana....
24.1.2006 20:01:48   
pani
Punce zdaj pa res ne vem kaj je z mano narobe???????? user posted image user posted image user posted image  Sem cisto razocarana nad sabo in nad svojim telesom... zadnjo menstruacijo sem imela 22.12., potem sem od 5-9 dan jedla klomifen. Potem sem pa upala, da je ne bo, pa da bom videla tisti tako zeljeni user posted image . Cakala je nisem 19. in ne moram povedati, da sem bila vesela da je ni bilo. naslednji dan spet ne in se mi je ze smejalo.... potem pa... grem po test in seveda  pokaze en velik  -. user posted image user posted image user posted image  Zalost je bila nepopisna, ampak si mislis - saj naslednji mesec pa bo. Pa je se vedno ni... pa nic posebnega se ne pocutim, nic mi ni slabo nic...zdaj samo upam, da ni kaj zelo narobe .... zdaj nisem ne noseca pa tudi menst. ni....  Pa bi mogla po klomifenu sigurno pridit, a ne????
A je imela ze katera podobne tezave? A mislite, da ni nic hudo narobe???? Jst sama ne vem vec kaj naj naredim.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obupana....
24.1.2006 20:17:18   
gaja*
Čisto možno,da so se s tabo poigrali živčki...
Tudi z mano se igrajo, user posted image mi zamuja, testi so čist nejasni user posted image . Zdaj je pa verjetno še zarad tega ni, ker neprestano mislim nanjo ali na user posted image .

Ne vem, jaz še sicer nisem jedla komifena, ampak vseeno mislim, da psiha naredi svoje user posted image

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.1.2006 20:17:26   
Monika79
Pani user posted image

Še vedno imaš upanje, dokler se ne prikaže user posted image , tako, da imaš še vse možnosti, da si kljub temu user posted image pa čeprav je bil test negativen , obstaja možnost, da še nimaš v urinu dovolj user posted image  hormona, tudi to je možno, o tem so punce tukaj na RR že velikokrat govorile, zato ti priporočam, da še počakaj 3-4 dni, pa naredi test še enkrat in poskušaj ga narediti z jutranjim urinom (ta bi naj vseboval največ user posted image  hormona) pa želim ti, da zagledaš tako težko pričakovane user posted image , pa seveda ne pozabi nam javiti vesele novičke user posted image user posted image

zate user posted image user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2006 20:23:55   
eva1
Moja M je bila 19.12...pa jo sedaj tudi čakam...ne vem kaj je zdej to, prej ko sem dojila je bila redna, sedaj pa toleuser posted image ...pri meni vem da niso živčki ker mi je čisto vseeno -ali sem ali pa nisem...aja test je pa bil tudi -, tako da še vedno čakam da se prikažeuser posted image ...upam, da boš kmalu nosečka oz. da si že!

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 20:44:31   
pani
Punce hvala za te vzpodbudne besede. Super ste user posted image user posted image user posted image  in sreca, da imam vas.
Ja, cisto mozno, da so to zivcki... je zelja res mogoce prevelika....
Ko bi res bilo samo to... mene je samo strah, da ni kaj narobe... ker imam tako ze pco...user posted image user posted image
Lepo se imejte!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2006 21:15:55   
lučka 25
Res je. Pravijo, da živci naredijo svoje. Jaz bi malo še počakala, potem pa bi naredila še en test. Žal imam jaz take težave vsak mesec. Moja user posted image  je zelo neredna (32-45 dni) kar mi še oteži pot do veselega dogodka user posted image . Sem imela že približno 8 mesecev redno na 32-33 dni, potem pa šok! Dobila sem norice, ki so mi porušile redni ciklus in od takrat sem imela enkrat 45 dan, naslednjič 42 dan, nato 41 dan. Začaran krog. Gin. mi je rekel, da mi vse to še otežuje pot do cilja user posted image .

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2006 21:17:00   
emaa
pani meni se je ciklus podaljšal pri jemanju klomifena, tako da se nič ne ve. Počakaj še malo, če M še vedno ne bo čez kakih 5 dni, pa le ponovi test, takrat bi pa že kaj moralo pokazati

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 21:26:49   
nanica
Si šla kaj na UZ? Tud jaz sem začela s Klomifenom, pa sem bila že trikrat ta ciklus na UZ, kjer se vidi rast jajčec.

Držim pesti za vse nas, ki upamo!!!

nanica

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 22:41:23   
SANIKA
iz srca ti želim da ti čim prej posice sonček!ne obupat!!!veliko sreče!lp sanika

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?