|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obupana!!!
30.6.2008 18:18:22   
divans1
Punce jst sm že čist obupana. S fantom sva se 9 mesecev matrala, da sem končno zanosila, a žal sem imela v šestem tednu spontani splav. Očitno nama ni bil namenjen. Čiščenje ni bilo potrebno. Potem je dala ginekologinja sum na pregrado, dobila sem napotnico in odšla v Trbovlje, ker tam ni bilo čakalne dobe. Pa mi je dr.Čuk rekel, da bi mi vseeno najprej slikal maternico in sem odšla še isti dan domov, ker je kako ugotovil, da v maternici ni nobenih večjih nepravilnosti in da imam jajcevode prehodne. Torej mi  "namišljene" pregrade ni odstranil. In potem sem v začetku aprila vzela zadnjo kontracepcijsko tabletko (pojedla sem jih eno celo škatlico zaradi tanjšanja sluznice - brez veze...), danes sm pa spet dobilauser posted image . Kaj hočem povedat?? Da spet ne rata, pa jemljem tifol, vitamin e, seksala sva vsak drug dan... Ej ne vem ka nej več delam, ful me skrbi kdaj bom spet zanosila, če sploh bom. Se mi pa zdi brez veze spet na neke preglede hodit, sej sm bla pa niso nč ugotovili... Dejte me malo potolažite PROSIM!!!!! Pa rečte karkoli, ampak ne morem odmislit kar si tako močno želim, mogoče še bolj zato, ker moja mami tudi mene ni mogla met 20 let, pa je blo tud kao vse ok, pol po dvajsetih letih, ko je mislila da je že v meni, je pa zanosila in ćez 9 mesecev sem prišla jst na svet brez komplikacij!!! Pa tko bi bla rada mlada mami. Ja stara sm 26 let, fant 25, sva pa dve leti skupaj, pa ful  dobro mi je tudi to, da si tega tudi on zelo želi, pa me je strah, da mu ne bom mogla tega dat, ker je zlat fant!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obupana!!!
30.6.2008 18:24:12   
aqua77
Ne morem ti drugega povedat, kakor da, ko boš najmanj pričakovala se bo zgodilo... Sej vem, da je težko čakati iz meseca v mesec, ampak za dežjem vedno posije sonce. Naj te potolaži to, da večina žensko po ss hitreje zanosi in nimajo nobenih težav. Tako pravi statistika... Želim ti, da boi imela čim manj strahov, saj vama je enkrat že uspelo zanosit, tako da kar pogumno naprej...

Veliko sreče in ne obupaj...
Bodi močna...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2008 18:31:27   
divans1
Hvala aqua77, ampak ne vem kako je s tem stavkom: ko boš najmanj pričakovala!!! Ko si pa vsak mesec v tem, ker enostavno tega z glave ne moreš dat, če vsak mesec delaš na tem da pa mogoče bo.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2008 18:32:13   
murkica
Tudi sama sem točno na tvojem mestu. Po nekje dobrega pol leta uspe, zagledava plus in v nekje v 6 tednem SS in ravno tako ni bilo potrebno čiščenje. Sedaj pa se že tudi pol leta po tem matrava in brez uspeha(no za ta mesec še ne vem, M ne pričakujem v teh dneh).

Najprej se moraš poskušati umiriti. Prijateljica mi je dala zelo dober nasvet in sicer: Da ogromna želja po otroku je najboljša kontracepcija. Tako, da najprej nekajkrt globoko zadihaj in sama sebi reči, da bo uspelo, ko bo čas za to. Vse bomo enkrat mamice, samo naše misli je treba umiriti in lepi trenutki bodo prišli za vse nas.
Nekje po statistiki naj bi pari, če ni nič narobe zanosili v enem letu, vendar tudi tukaj so izjeme. Po zadnjih podatkih, naj nebi bilo nič narobe, če par ne zanosi v roku 2. let. Tako, da najprej se poskušaj sprostiti(pa čeprav vem, da je zelo težko) in verjemi, da bo plus prišel hitreje, kot si bi zamislil, drugače pa je tu še vedno medicina, ki nam lahko pomaga.
Držim pesti za čimhitrejši plus.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2008 18:37:39   
~Biba~
Punca/ženska, rada bi ti le povedala, da imaš upanje, še veliko upanja. Poglej, saj vama je že uspelo zanositi.
Narava pa naredi potem svoje.
Se mi mogoče sam zdi, ali imaš globoko v sebi zasidrano mamimo zgodbo; in se bojiš. Nič bat.user posted image

Sama sicer ss nisem imela, a se trudiva že 12 mesecev; brez uspeha. Tako da ti ne pametujem nekaj; po 2 mesecih neuspehov.

Žal pa recepta ni drugega, kot že tako zasovražena fraza..sposti se user posted image

Vidva veselo slončkajta, in bo prišel pravi čas, da bosta oba starša; po srcu pa smo tako ali tako večno mladi; tak da leto gor al doluser posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2008 18:41:10   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Hvala aqua77, ampak ne vem kako je s tem stavkom: ko boš najmanj pričakovala!!! Ko si pa vsak mesec v tem, ker enostavno tega z glave ne moreš dat, če vsak mesec delaš na tem da pa mogoče bo.

O, vem, vem... Trenutno smo v 13 krogu... Zopet bi se lahko reklo. Sicer imam že sina sterega 10 let in vse skupaj delamo na drugemu članu nekje 7 let (vmes 2x ss), tako da dobro vem kaj pomeni, ko si nekaj želiš in čakaš, čakaš, čakaš....
Ko boš najmanj pričakovala pomeni, da se sprostiš, uživaš v seksu s partnerjem in ne počneš vsega samo zaradi želje po dojenčku, se imaš lepo vsak dan posebej, se ne obremenjuješ preveč z raznim štetjem plodnih dnevov, pregledovanjem izcedka, merjenjem balzalne, ovulacijskimi testi... in potem te bo lepa novica presenetila kot strela z jasnega neba...
Vem da je to izredno težko, amprak prej, ko se boš sprostila in malo odmislila srahove, se ti bo uresničila največja želja....

Pa veliko sreče.... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2008 19:16:48   
witto
Tudi jast nisem vedela, kaj pomeni stavek: "Ko boš najmanj pričakovala, se bo zgodilo", pravzaprav mi je šlo že na živce, ko mi je to kdo rekel, sem si mislila, ja, tebi je lahko govorit.........v Januarju sem  zanosila, in v 6 tednu ss, še sreča brez čiščenja, potem je sledil Februar z štop-injekcijami in ponovnimi  stimulacijami jajčnikov, z klomifenom. Rezultat? Ovulacija je bila, vendar sluznica je bila debela komaj 0.6 mm, za zanositev premalo. Naslednji mesec isti postopek, potem pa je sledil 1 iui postopek. Rezultat?user posted image  Bila sem že tako utrujena in izčrpane po vseh hormonih in bolečinah, da sem si rekla: " privolim še v en postopek, in potem dost" ne me narobe razumet, nisem vrgla puške v koruzo, ampak sem si hotela samo odpočit. 17.4. je sledil še en postopek, in še en iui, 30.4. pa je prišlauser posted image .Neuspešno. Klicala sem mojo ginekologinjo, in ji pač povedala, da sem dobila user posted image , in da bi malo počakala z naslednjim postopkom, s tem se je strinjala tudi ona. Dogovorile sva se, da ko 27.5. dobim novouser posted image , grem 3 dan ciklusa v laboratorij dat kri, in mi bo ponovno kontrolirala hormone.Do tistega dne, sem  se tudi sama spraševala, kako naj odmislim? Kaj lahko naredim, da nebom sleherni trenutek mislila, kdaj se bo zgodilouser posted image  zdelo se mi je nemogoče. Vendar po pogovoru z zdravnico, sem si dejansko rekla:"ok, ta mesec itak nebo nič, bomo pavzirali, nadaljujemo konec junija, po izvidihuser posted image " Verjetno, mi je pomagalo to, ker sem imela v Maju res kup drugih obveznosti, in sem poponoma odmislila, čeprav je bila želja po user posted image , globoko v mojem srčku. Pa sem 27.5. namesto user posted image , dočakala resnično user posted image . Pa čeprav sem danes v 9 tednu, se vsak dan močno uščipnem,da vidim ali ne sanjam. Potem poledam slikico svojegauser posted image in se prepričam, da je vse res. Še vedno me je strah, kaj če bo šlo kaj narobe? Vendar ga hitro odpravim, se pobožam po trebuščku, in je ok. Iz lastnih izkušenj, vem, da ni lahko odmislit, kaj šele ne mislit  na user posted image , ko pa je želja močnejša od nas???To lahko pove le tisti, ki tega ni dal skozi( da nebo nesporazuma, tega nikomur ne privoščim). Pa vendar se da, in ko nas doleti user posted image ................je sreča......tako močna, da ti dih zastane. In tako, bo doletelo tudi tebeuser posted image . Privoščim ti iz vsega srca!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.6.2008 20:08:37   
divans1
Najlepša hvala murkica kleja in witto!!! Naj se še letos uresničijo vaše besede!!! Spet dobim neko tiho upanje, ko berem vaše izpovedi.

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.6.2008 20:58:12   
pokica_
Divans1, vidiš, da ti punce full fajn znajo pomagat z nasveti in svojimi podobnimi izkušnjami. Jaz imam za seboj že tudi en ss, sicer je bila user posted image čisto presenečenje, ko sploh nisem vedela zanjo, sem pa user posted image izgubila nekje v 5-6 tednu.
Od takrat pa do zdaj so minila že 3 leta, ko se sploh nisem ubadala z mislijo na user posted image , ker nekak tudi osnovnih pogojev ni bilo, sedaj pa tudi pridno delamo na user posted image  2 mes.

Nasploh je najtežje to, ko veš da mami ni uspelo in imaš v sebi slab občutek, kaj pa če bo pri tebi enako?! Ampak s tem se najmanj obremenjuj, ker je vsaka ženska drugačna, ...ene lažje-druge težje zanosijo. V moji družini so že od nekdaj tudi podobni problemi, moja sestrična pa sploh ne more zanosit in se sploh nočem obremenjevat s tem kaj bo pol šele z mano?! Čist brezveze, ti povem...user posted image

Nič se sekirat že vnaprej, ker ne prinese to nič pozitivnega, kvečjemu ti bo samo še škodilo, zato pa toliko več user posted image raje in boš videla, da nam bo kmalu v teh vročih poletnih mesecih uspelo zagledat magični user posted image user posted image !

user posted image pa en objemček zate...

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.6.2008 21:06:23   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.6.2008 21:35:22   
divans1
Hvala ti pokica!!! Js tud tebi želim da čim prej zagledašuser posted image iz vsega srca!!! No, sej spremljamo ena drugo, tko da mislim da ne bomo zgrešile, ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.6.2008 22:05:43   
pokica_
Ni kaj hvalit, saj zato pa smo tu, da si pomagamo v srečnih in manj srečnih trenutkihuser posted image .

Jaz že skos hodim gledat med julijke in skos bi kaj napisala, pa še julij ni....bo pa jutriuser posted image .

Junij je prinesel ogromno štorkelj na obisk,...ta teden sem jih srečala že preveč, pa vedno ko jih zagledam si mislim...tale mi bo pa prinesla user posted image user posted image .

Morda pa bo resuser posted image ,...upam, da bo čimveč user posted image ta mesecuser posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.7.2008 7:53:18   
Blejka26
nikoli ne smoš obupati,kajti upanje nas drži pokonci..sprosti se in uživaj ko delašuser posted image in kmalu boš mamica

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2008 8:08:25   
kajsica
Joj punce!

nikar ne izgubljajte potrpljenja pri tako kratkem času!!! Vem da je težko čakati iz meseca v mesec, samo malo je tistih, ki jim res v prvo uspe.

Z mojim se trudiva že 8 let, pa sva na IVF in sem v prvem postopku imela abrazijo z zmernjenčki pa neuspešen postopek. Pa ne obupava!!!! sedaj greva v drugi krog in sva spet polna upanja. Vmes pa še na dopust in bomo videli kako in kaj.

Punce želim vam povedati samo to, da glavo pokonci in gremo dalje. Nekje nekoč nas čaka sreča! Vem to!!!!

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2008 12:43:16   
kemo
pozdravljene tudi sama sem imela v 6 tednu splav tako da vem kako se počutite, vendar pa sem mogla iti še na čiščenje. zanima me zdajle ko sem brala ste vse imele tu nekje splav kaj je 6 teden tako kritičen. ker vas je nekaj že mamic in imate malce več izkušenj s tem me zanima kako dolgo ste čakale da ste potem ponovno poskušale zanosit. bla sem namreč prvič noseča in sm mela splav 21.6 tako da še nisem imela kontrole pri ginekologinji.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2008 13:00:18   
kajsica
Kemo, G priporočajo čakanja najmanj 3 cikle preden ponovno poskušaš zanosit. Kako hitro pa ti bo uspelo......je pa odvisno od vsake posameznice. Lahko že v četrtem ciklu.

Drži se!

(odgovor članu kemo)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?