witto
|
Tudi jast nisem vedela, kaj pomeni stavek: "Ko boš najmanj pričakovala, se bo zgodilo", pravzaprav mi je šlo že na živce, ko mi je to kdo rekel, sem si mislila, ja, tebi je lahko govorit.........v Januarju sem zanosila, in v 6 tednu ss, še sreča brez čiščenja, potem je sledil Februar z štop-injekcijami in ponovnimi stimulacijami jajčnikov, z klomifenom. Rezultat? Ovulacija je bila, vendar sluznica je bila debela komaj 0.6 mm, za zanositev premalo. Naslednji mesec isti postopek, potem pa je sledil 1 iui postopek. Rezultat? Bila sem že tako utrujena in izčrpane po vseh hormonih in bolečinah, da sem si rekla: " privolim še v en postopek, in potem dost" ne me narobe razumet, nisem vrgla puške v koruzo, ampak sem si hotela samo odpočit. 17.4. je sledil še en postopek, in še en iui, 30.4. pa je prišla .Neuspešno. Klicala sem mojo ginekologinjo, in ji pač povedala, da sem dobila , in da bi malo počakala z naslednjim postopkom, s tem se je strinjala tudi ona. Dogovorile sva se, da ko 27.5. dobim novo , grem 3 dan ciklusa v laboratorij dat kri, in mi bo ponovno kontrolirala hormone.Do tistega dne, sem se tudi sama spraševala, kako naj odmislim? Kaj lahko naredim, da nebom sleherni trenutek mislila, kdaj se bo zgodilo zdelo se mi je nemogoče. Vendar po pogovoru z zdravnico, sem si dejansko rekla:"ok, ta mesec itak nebo nič, bomo pavzirali, nadaljujemo konec junija, po izvidih " Verjetno, mi je pomagalo to, ker sem imela v Maju res kup drugih obveznosti, in sem poponoma odmislila, čeprav je bila želja po , globoko v mojem srčku. Pa sem 27.5. namesto , dočakala resnično . Pa čeprav sem danes v 9 tednu, se vsak dan močno uščipnem,da vidim ali ne sanjam. Potem poledam slikico svojega in se prepričam, da je vse res. Še vedno me je strah, kaj če bo šlo kaj narobe? Vendar ga hitro odpravim, se pobožam po trebuščku, in je ok. Iz lastnih izkušenj, vem, da ni lahko odmislit, kaj šele ne mislit na , ko pa je želja močnejša od nas???To lahko pove le tisti, ki tega ni dal skozi( da nebo nesporazuma, tega nikomur ne privoščim). Pa vendar se da, in ko nas doleti ................je sreča......tako močna, da ti dih zastane. In tako, bo doletelo tudi tebe . Privoščim ti iz vsega srca!!!
|