Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 19:42:09
|
|
|
|
Petraa
|
ja zaradi tega kar si napisala,pa tudi zaradi tega,ko je večji se že bolj močnejše obrača in z glavo in drugim delom telesa udara v letve.Naš 2,5 letnik ima še vedno,ker se celo noč premetava in bi imel že vso glavo plavo
|
|
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 20:08:35
|
|
|
|
lelaval
|
Moji so jo vsi imeli, ker so se z glavicami udarjali v letvice, ko so se obračali. No - najmlajša jo ima pri 2,5 letih še vedno. Starejšima sem jih kupila, najmlajši pa sama naredila in šivala - z nitko gor Snoopy-e (ker je obsedena s kužki).
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 21:35:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa še piha ne novorojenčku od nikoder, če ima ta "vetrček". Saj mislim, da se mu zato tako tudi reče.
|
|
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 21:57:44
|
|
|
|
babylove
|
Pediatri odsvetujejo zaradi rizika zadušitve. Obrobo, vzglavnike, plišaste igrače, odeje. V postelji naj bi bila zgolj rjuha in dojenček v spalni vreči.
|
|
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 21:59:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni niso všeč.
|
|
|
|
RE: Obroba za posteljico... 18.11.2007 23:26:34
|
|
|
|
Ayo
|
Poleg nastetega, obrobe in razni povstri in pliskoti v posteljici novorojencku/dojencku pricarajo obdobje v maternici, ta "stisnjenost in ujetost" jih tolazi. Zato je tudi nam, odraslim tako lepo, ko se zavijemo v deke, ker nam priklice ta carobni trenutek v maternici.
|
|
|
|
RE: Obroba za posteljico... 19.11.2007 6:13:58
|
|
|
|
*Naja
|
babylove- sklepam iz tvojega odgovora, da je ti nisi uporabljala?
|
|
RE: Obroba za posteljico... 19.11.2007 8:03:03
|
|
|
|
poliloni
|
Mi smo jo imeli zato, da se ta mal ni ves čas zaletaval v ograjico (zelo nemirno spi), da je imel temno, tudi če sem jaz nočno lučko prižgala in brala (no, vsaj malo temneje), sedaj ko je v veliki postelji smo mu pa to dali pri strani, kjer je stena, da je topleje oz. da ni direkt na steno naslonjen.
|
|
RE: Obroba za posteljico... 20.11.2007 21:23:52
|
|
|
|
babylove
|
babylove- sklepam iz tvojega odgovora, da je ti nisi uporabljala? Pravilno sklepaš .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?