|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obrnila mi je hrbet, pokazala nasilje pred vn...
24.3.2006 7:12:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
Ne morem več.....ne naprej.....ne nazaj....
Kot sem vam povedala že včeraj je bil včeraj dan, ko je partner z malo user posted image (ki jo je pobral v vrtcu,ker sem delala popoldne) prišel k nama k mojim staršem. Takoj ko sem vstopila sem mami prosila če se lahko greva s partnerjem sama pogovorit ven, pa je rekla da ne, tukaj imata otroka, vi spadate skupaj, potem je še očim začel...Vztrajala sem da ne grem nazaj....ne tukaj ne boš s sosedom(v spodnjem štuku živi, pa cele dneve dela in ga nisem nič videla) se zmeni če si lahko dol, pri nam ne boš,...Želela sem oditi sama nekam za pol urce in se ohladit, ker sem bila na koncu z živci - pograbila sem bundo, mami me je za lase privlekla nazaj v kuhinjo, me želela brcnit, potem me je želela udariti, mi je grozila-"Razbila bom tvoj dolgi gobec!" KER SEM SE POSTAVILA ZASE! Vse to je bilo pred otrokom, pred partnerjem - on je sedel na tleh(ker se je igral s kockami z malo), kar naenkrat je začel jokat, pa mu je moja mami rekla:"Sej vem da trpiš, zmenta se in pejta narazen če nista za skup, da boste vsi trpeli! Želim ji - da si dobi alkoholika, da bo še bolj trpela!" Potem sta se očim in mami odmaknila!
Pred mojo mami se ni postavil zase, nič ji ni rekel. Doma pred svojo, se je postavil zame in želel narediti mir da se naj ne vtika v vzgojo in da naj nas pusti pri miru in spet: "Tvoja pa nič ne dela, nič ne delate, pomagate,....Pa otroku sem želela samo jogurt dat,..."Lobutala mu je z vrati, godrnjala,.....

Želela sem se jit shladit pa je mami rekla. "ja kam pa greš" - Jasno sem ji rekla:"grem lahko kamor želim" - ona pa: "Če sedaj greš brez otroka te ne želim več videti!"
Vmešal se je še očim, vsak dan od ponedeljka sta se drla name kot žvali, zmetala naprej vso preteklost, da sem za vse sama kriva, da sem "žleht", da so njegovi otroci vsaj lepše vzgojeni če že šole in službe nimata(dve hčeri 21. in 19.let bosta letos stari, ena že z otrokom, brez srednje šole, druga isto brez končane srednje) - In potem kaj danes več pomeni:"Da imaš izobrazbo in nimaš redne zaposlitve ali da jo sploh nimaš in si lepše vzgojen!"

Skratka mučenje. Jaz sem mamici pustila listek da hvala ker zanjo ne obstajam, naj me ne kliče in išče, da je s tem ko mi je dokončno obrnila hrbet izgubila obe in hvala ker je pokazala nasilje nad vnukinjo!

Da zaključim: prisiljena sem bila jit spet nazaj k partnerju, ker drugam trenutno ne morem - Tako da edina rešitev je da si čimprej finančno opomorem in da grem čimprej z malo stran od vseh!!!
S težkim srcem to povem, tišči me, nimam več volje do življenja, najraje bi kar poniknila za nekaj časa.

Ja življenje je boj!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obrnila mi je hrbet, pokazala nasilje pre...
24.3.2006 7:18:37   
Lumpi
Sem brez besed.

Kdor ne zapusti obale, nikoli ne spozna skrivnosti oceana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2006 7:37:43   
ona
Bodi pogumna in želim ti vso srečo,da bi že enkrat imečla mir v življenju!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2006 7:37:49   
babylove
Ne poznam cele zgodbe (iz posta je razvidno, da je še nekaj zadaj, da vama s partnerjem ne gre), zato bom odgovorila samo na ta post.

Če si izbrala partnerja in z njim ustvarila družino, potem je treba to tudi vzdrževat. Kajti ko imaš 1x svojo družino, ne moreš kar tako pobrati šila in kopita ter iti mami pod krilo. In če imaš otroka, ga daj zvečer lepo spat, pa se pogovorita s partnerjem. Tvoja mama tudi ni dolžna čuvati vnukinje, to je njena dobra volja. Koliko je takšnih babic, ki se vnukov sploh ne pritaknejo - da boš vedela, da tvoja ni najslabša od vseh, če ti je nudila varstvo za punčko. 

Strnjeno: prav dam tvoji mami. Sama bi sicer izbrala malo nežnejši pristop, povedala bi ti pa isto: odrasla si, imaš družino - pobrigaj se zanjo, kakor veš in znaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2006 7:41:18   
matahari
Joj Tassy tole je pa res neverjetno...da lahko mati to naredi otroku...in tudi vnuku...kaj naj ti rečem - morala boš zdržat in se res postavit na svoje noge..poznam še dva podobna primera in sicer bivša žena od mojega moža se je ob ločitvi odpovedala sinu (takrat je imel 6 let) in mu v obraz povedala, da ga ne mara in da ga ne želi videti..mali ima zdaj 22 let in jo je v vseh teh letih videl mogoče trikrat in še to zato, ker jo je on klicaril...toraj zanj ne obstaja..druga kolegica je zanosila z muslimanom in rodila zdravega sina..starši (srbi) so se jo odpovedali in niso imeli stikov 20 let.Zdaj ko so bolani so jo klicali s tem, da za vnuka niso niti vprašali in ne sme k njim...kakšne zgodbe piše življenje...Drži se...vedno se najde prej ali slej neka rešitev..kar se mene tiče nebi matere nikoli več poklicala in jo obiskala...

(odgovor članu Lumpi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2006 7:41:22   
Anonimen
razumem te.moja mami je ista.Sem ji razložila da se ne vidim s trenutnim partnerjem v prihodnosti (pa sva brez otrok) da sem našla svojega sanjskega moškega. Veš kaj je naredila? Zamenjala ključavnico na vratih tako da ne morem v mojo "domačo" hišo, mi rekla da "****rije" ne bo prenašala v njenem domu, da sem z dosedanjim partnerjem že 7 let in naj se zresnim z njim naredim otroke tako kot sva planirala! Tako da...mi ni preostalo drugega kot da se vrnem nazaj k staremu partnerju...Drugam nisem imela it....

To je skrajšana zgodba bede ki se mi dogaja...V ozadju je še veliko več dogajanja in čustev.....za kar pa nimam več energije da bi razlagala kako pa kaj. Me preveč boli.

Moj sanjski moški pa je odšel,naveličan vsega...Je rekel da me mora izpustit in živet naprej....Ker vidi da z mano ne bo nič....da kolikor me ljubi toliko ga vse skupaj boli....

in se je na novo zaljubil.....

.....Meni pa ostaja le bolečina.....

Ali niso ravno starši tisti ki bi nam ob takih težkih trenutkih morali stati ob strani? tega enostavno ne razumem....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.3.2006 7:51:44   
india
Tassy, vem, da sedaj iščeš predvsem besede tolažbe. Saj bo bolj, verjemi, ane če boš delala tako, kot delaš odkar se ta tvoja zgodba pojavlja na RR.
Že lep čas je odkar imaš težave s partnerjem, taščo in mamo.
Ne želim te psravljati v obup, a kadar smo v težavah, se moramo tudi sami pri sebi vprašati,kaj počnemo narobe mi in kako se lahko sami iz tega izkopljemo.
Poglej. Službo imaš, detece je zdravo, kaj si želiš še lepšega? Poišči si stanovanjce, mičkeno, samo za vaju! Vem da vama bo finančno zelo težko, a vsaj mir bosta imele. S partnerjem pri nejgovih shajata zelo slabo zaradi odnosa med tabo in taščo. Pri tvojih ne moreš bit. Torej? Skrajni čas, da potegneš črto in zaživiš po svoje.
V nasprotnem primeru se ne bo nikoli nič spremenilo na bolje, vedno bo isto ali še slabše.

Imej se rada, punca, postavi se zase in tvojo punčko!

In ne, tvoja mama ni niti slučajno izbrala pravega načina. Pa kakorkoli da je situacija pri vas doma, se nima pravice dreti nad teboj, te lasati in brcati!

Verjemi, da isje sonček zate, samo k njemu se moraš obrnit!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.3.2006 8:03:29   
Marogica
Madona, kakšne odnose pa imate doma? Da te mati za lase vleče? Da ti ne da niti občutka podpore, če ti je ne more nuditi? Lahko bi ti priskočila na pomoč vsaj v "prehodnem" obdobju, lahko bi ti pomagala poiskati rešitev.... Pa saj ne vem, kaj naj napišem.
Tvoja situacija je vse prej kot zavidljiva, predvsem, da si se morala vrniti k partnerju, čeprav z njim nisi srečna. Mogoče bi bila najboljša rešitev, da greš začasno v kakšen materinski dom, ali pa se obrni na kakšno institucijo, ki ti bo znala kompetentno pomagati v tvoji situaciji oz. kako naprej.
Sama ti lahko zaželim samo srečo in upam, da se bo tvoja situacija čimprej rešila, tebi in tvojemu otročku v prid.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.3.2006 8:04:22   
Magi*
Anonimna: to ni bil tvoj sanjski moški. če bi bil, te ne bi kar tako izpustil in si  našel drugo. tvoji starši so očitno iz "stare šole" in se jim je svet podrl, ker se nisi ustalila s prvim fantom. nikakor jim ne dam prav, da ne bo pomote. puti jih, postavi se na svoje noge in čez čas si boš našla tudi partnerja, ki te bo osrečeval. morda bodo tudi sami sprevideli, da ni tako hudo in te sprejmejo nazaj.

Tassy: malo zmedeno si napisala, kaj vse se ti je zgodilo. saj te razumem, trenutno nisi ravno v dobri koži. to, kar je tvoja mama storila, da se je nasilno obnašala do tebe in to pred partnerjem in vnukinjo, NI PRAV. nakazuje pa, da tvoji problemi z nasiljem v družini ne izvirajo iz trenutne zveze s partnerjem, pač pa segajo že iz tvoje lastne družine. verjamem, da trenutno nimaš kam iti, lahko pa se obrneš po kak nasvet k strokovnjaku (psiholog/inja, zakonski/a svetovalec/ka, socialni/a delavec/ka). tako očitno naprej ne moreš, ker ni dobro niti zate, niti za otroka, niti za partnerja.

Babylove: tudi jaz ne poznam njene zgodbe do potankosti, vendar sem mnenja, da človeku na koncu vedno ostane družina, h kateri se lahko zateče, če je v škripcih. ko sem jaz zasnovala svojo družino, sem seveda prevzela odgovornosti in svoje probleme bolj ali manj uspešno rešujemo med sabo. to pa ne pomeni, da če mi bo kdaj res narobe šlo, se ne morem zateči nazaj k mami. mama in oče sta vendar ena sama in dokler bosta živa, mi bosta vedno nudila vso svojo ljubezen in pomoč. brezpogojno. to velja tudi v obratni smeri.

v glavnem, Tassy, pogovori se z nekom, ki ti bo znal svetovati. mi, tukaj na RR, poznamo zgodbo iz drobnih delčkov, ki nam jih ti opišeš. ne vemo, kakšne probleme imaš. zato bodi previdna, ko bereš takšne in drugačne nasvete. človek mora vedno probleme začeti reševati pri sebi. drugega ne moremo spremeniti. tudi sebe ne moremo, če prej nimamo pošteno razčiščeno kje smo in kaj hočemo. želim ti, da si urediš svoje življenje tako, da boš sama zadovoljna z njim.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2006 8:05:45   
oka
O tvoji mami raje ne bi, ker za take osebe ni vredno zgubljati besed.
Zanima me ali si že pomislila na varno hišo? Ali pa na telefon za ljudi v stiski? Verjami mi vedno se najde rešitev. Poiskati jo moraš, že zaradi svoje hčere, ki je poleg tebe največja žrtev v vsej tej kolobociji. Ne misli, da je še premajhna, da bi dojela kaj se dogaja. Popolnoma res ne razume situacije a verjemi mi, da dobro čuti, da je mamico strah in da je žalostna. Kakašno popotnico ji dajež za njeno življenje? Ne preveč dobre. Imela sem sodelavko, ki je odraščala v podobnih razmerah. Rekla mi je, da ima mamo sicr rada, da pa ji zelo zameri, ker ni očeta zapustila, ko sta bili s sestro še majhni. Sama je imela kasneje cel kup težav, od vzkipljivosti, do potuhnjenosti, saj se je naučila, da je bolje, da svoje napake skrije, kot da je tepena. Ali si želiš, da tvoja hči odrašča tako?
Za to, da bi se ljudje okoli tebe spremenili na bolje, je potreben velik čudež, za to da ti zbereš moči, se postaviš zase in svojega otroka pa samo volja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2006 8:10:13   
Anonimen

Tole je vse skupaj neverjetnoo ! Če je vse to res živiš med samimi norci in ti predlagam, da se čimprej odstraniš. Pa saj ti je bila mama pripravljena pomagat, a ne?

Ampak že dolgo berem tvoje zgodbe, me pa zanima kaj bi imela druga stran za povedat. Res ni prav, da se tako primitivno obnašajo, ampak ne glede na to pa se mi zdi, da brez povoda tudi največji primitivec ne nori kar v tri dni?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2006 8:15:02   
Nives
Menim, da je čas za veliko spremembo. Če imaš službo, potem pa ni tak problem. Najemi podnajemniško stanovanjce. Če druge zmoremo, boš ti tudi. Pa še mir boš imela. Otrok ne sme tega videti-nasilja.
Ko boš nekaj časa sama, pa boš razčistila kaj želiš in kako, takrat se bodo začele tudi odpirati nove poti.
Zaupaj vase in v svojo moč.user posted image

Čao bav!

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2006 8:22:15   
TINALAN
Imam občutek in iz izkušenj mojih prijateljic mislim, da takšen človek, ki trpi že od otroštva, brez problemov ne zna živeti. V vsaki situaciji si najde problem. Ne da bi te obsojala, ampak tako je. Npr. Ženske, ki imajo očeta alkoholika, si bodo našle tudi partnerja alkoholika, ker mu kao hočejo pomagati, ženske, ki jih je oče pretepal, si bodo našle partnerja, ki jih bo martretiru, ker se pač v takšni situaciji znajdejo. So seveda tudi izjeme. Sem brala o tem. Tako je. Zato bodi odločna!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.3.2006 8:23:44   
Anonimen
Nisem se hotela vtaknit,ker so to zelo delikatne zadeve in tisti,kijih ne doživlja na svoji koži in duši ne more objektivno komentirat.
bebylov oprosti,ampak,če ne poznaš ozadje zgodbe bi bilo bolje,da ne bi komentirala na široko in popolnoma zgrešeno.Dala si prav nasilju.
Vsaka prava mati stoji ob strani svojega otroka v dobrem in slabem,pa če je ta naredil ali ne napake v svojem življenju.Na lep miren način pomaga z strpnostjo pokazat pravo pot.Reakcija tassyne mama je bila:izgini,jaz imam svoje življenej,hočem mir,me ne briga ne zate ne za vnukinjo,kako živite.
Kako lahko ena mama tako mirno gleda trpljenje svojega lastnega otroka.
Če je Tassy nesrečna in nezadovoljna v svojem zakonu je ne sme niti otrok ustaviti,da bi se rešila iz teega kar doživlja,kajti samo ob srečnih starših otrok dobi pozitivno sliko življenja v skupnosti.Če je samo eden od stršev nesrečen je že slabo za otroka,Raje narazen,kot pa da dan na dan gleda in posluša kreganje.Kakšno sliko si je otrok pridobil za svojo prihodnost,ko je videl,da je babica pretepla njgovo mamo pred vsemi?Ostala ji bo vtisnjena v večenem spominu.To zagotovo trdim,ker sem bila priča nasilju,komaj dve leti stara pa čeprav pravijo,da tako majhni še nimajo spomina,povem,da take grde zadeve ki šokirajo majno dušo se še presneto dobro vtisnejo v kotiček možganov in vsaketoliko časa privrejo na dan,ko si že odrasel.
Se ne strinjam,da je ta mati imela prav.NI RES!!!!
Tassy ne vem,kaj boš storila si na robu prepada,roke v oporo,da ne padeš nimaš,pomagati si boš morala sama,pa naj bo kokrkoli,en način boš našla.
ne še sedaj ker si pretresena,morda kasneje,ko se ti možgani zbistrijo.
Pa na prvem mestu si ti ,za tabo pa tvoj otrok.Če boš ti srečna bo tudi tvoje dete pa kakorkoli se boš odločila.

(odgovor članu oka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
24.3.2006 8:27:30   
muki1
Bi se pod Miško podpisala, nimam sploh drugih pripomb.
Kar se tvoje mame tiče, je pa situacija res za zjokat.......... Kaj pa k sestri? Morda te bo potrebovala ob sebi če je zbolela in ji bo tvoja družba prav prišla?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Nives)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.3.2006 8:36:13   
lelaval
Res ni prav, da se tako primitivno obnašajo, ampak ne glede na to pa se mi zdi, da brez povoda tudi največji primitivec ne nori kar v tri dni?

O, pa norijo. Anonimna, kar verjemi, da ne rabiš človeka niti pogledat, pa bo pljunul vate. Poznam eno takšno osebo, ki ji gre vsak in vse na živce, a to je že druga stvar.

Prva anonimna, škoda je solz za tvojega 'sanjskega moškega', ki še S od sanjskega ni bil. Če bi te imel koločkaj rad, bi ti kakorkoli pomagal glede situacije, ki se je zgodila doma, tako pa ti je obrnil hrbet in pokazal svoj pravi obraz. Če to ni tvoj sedanji partner, pa boš sanjskega moškega še spoznala.

Tassy, ob tvojih zgodbah pa vedno ostanem brez besed. Ko si napisala, da greš k staršem, sem bila prav vesela, da boš srečna s hčerkico. Vendar tvoja mama nima niti posluha zate in za tvoje težave. (saj jih tudi moja zame nima, a se s tem več ne obremenjujem)
Ker pa sem sama mama, sama zase upam rečt, da bom svojim otrokom po svojih najboljših močeh pomagala - tudi tebi bi mama morala. Vendar - kot ti je že napisala predhodnica - mama ima sama težave, ki verjetno izvirajo že iz otroštva.

Pokliči na telefon v stistki, pa boš videla, kaj ti bodo svetovali. Ali pa bi bila Varna hiša tvoja trenutna rešitev. Vsaj dokler ne najdeš stanovanja.
Držim pesti zate.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Nives)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.3.2006 8:53:23   
Anonimen
Tassy, pojdi v kakšno malo podnajremniško stanovanje ali v varno hišo. Pa čimprej.

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
24.3.2006 8:53:42   
smrka
Ful mi je hudo tassy zate, pa tako sem bla vesela da si se utrgala od norcev kar se tice tasce in tvojega moza.. ocitno je tudi tvoja mama in ocim za v isti kos. Pa sestra... hudo mi je zanjo ker je bolna, samo tudi ona ti ne daje prave spodbude...

Tassy, tle na vasem koncu so garsonjere poceni, a si gledala kaj? A si dobila novo sluzbo? Ko bi ti kako pomagala bi te vzela pod svojo streho, ker pa tega nemorem, drzim pesti da bos mogoce ces mesec dva, sla dokoncno tudi od svojega moza, ki te NI MOGEL BRANIT pred tvojo mamo ali rect kako besedo. Pravi prasec je!!!!! Brez besed sem.

Ce se ti pa poznajo modrice ce te je mama kako udarila pejt zdravniku pa naj posljejo prijavo na policijo.

Nebodi zalostna, tudi zate in tvojo puncko bo posijalo sonce!! Slej ko prej.

user posted image
Smrka

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.3.2006 8:58:28   
tanaja*
Se strinjam s Splišni. Pojdi h kakšni prijateljici ali pa v varno hišo. Čimprej, Tassy, preden bo prepozno!!!

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.3.2006 9:11:45   
Anonimen
Ne razumem takih mam. To zame niso mame.

Tassy, ti pa brž na svoje. Pojdi daleč, daleč stran od vseh teh ljudi. Ne smem si predstavljati, kako to vpliva na tvojo hčerkico...

(odgovor članu tanaja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.3.2006 9:13:23   
copka
Moja filozofija je ta:

Imamo samo eno zivljenje. Ce se tega ne zivimo kot si zelimo, potem se ne ljubimo in ne spostujemo dovolj.

Zato, Tassy, te obcudujem in spostujem!!!!
Zapomni si, da so mocni tisti, ki so padli, in so se bili sposobni pobrat! In ti si res tak primer. Boris se za svoje zivljenje!

Cimprej pojdi stran od teh nasilnih ljudi, naj ti ne bo tezko prosit za pomoc prijateljev. Tudi ljudje imajo srce! Kot cilj pa si postavi ZIVETI SVOJE ZIVLJENJE DOSTOJNO!!

Jaz bi te karuser posted image !!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.3.2006 9:15:33   
Snoopika
Jaz sicer kompletne zgodbe ne poznam. Ampak po tem kar sem prebrala v zadnjih nekaj dneh žal nimam nobenega komentarja. user posted image . Probaj it stran od vseh. Upam, da ti rata, v to, da boš zmogla pa sploh ne dvomim. Držim pesti. In tudi zate in za malo pikico bo slej ko prej posijalo sonce sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.3.2006 9:19:34   
kalbo
Kakšna je pa to mama, da si upa svojo odraslo hči vlečt za lase nazaj v prostor, to je nedopustno.

Tassy, poišči kako varno hišo in pojdi stran od vseh novim zmagam naproti. Vso srečo.

(odgovor članu Snoopika)
Neposredna povezava do sporočila: 23
24.3.2006 9:24:32   
Tia27
Mislim, da se je brezveze ubadat s takšnimi mamami kot je tvoja, prepričana sem, da ima sama s sabo probleme in da sama ni zadovoljna z življenjem kot ga živi.Dobesedno rečeno je razočarana in potem se pač znaša nad tabo, nad drugimi.In z njo ne boš prišla na zeleno vejo, ona misli da ima le ona vse prav in ti predlagam, da posvetiš vso energijo svoji družini, predvsem otroku, na konec koncev smo vsi posamezniki sami na svetu, in se mora vsak sam borit in premagovati ovire v življenju.Glede partnerja, ne vem ozadja, upam da bosta našla neko harmonijo in razumevanje, to bi bilo dobro za otroka, sploh pa pejte na svoje, in to čimprej, pa če v mišjo luknjo, pa v mišjo luknjo.Tiste varne hiše itd pa je moje osebno mnenje-groza, še bolj te bo potolklo,ker boš slišala res same neverjetne zgodbe in najbolj žalostno je, da te ženske (večino) nič ne spreobrne, vrnejo se nazaj k nasilnežem in alkoholikom, otroci pa naprej trpijo.Želim ti vso srečo, mamo pa odpiši iz svojega življenja, ni vredno, da te provocira.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 24
24.3.2006 9:27:01   
Anonimen
Vsem hvala za besede tolažbe in realnega pogleda na moje probleme.
Lažje mi je ko se lahko izpovem, ko pa bo prišel pravi trenutek pa ne bo več poti nazaj.....

(odgovor članu Snoopika)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?