|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obrezani
12.12.2007 18:51:15   
Anonimen
A so tipčki,ki imajo obrezane res bolj vzdržni in bolj zadovoljijo žensko in posledično težje doživijo orgazem?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obrezani
12.12.2007 18:53:32   
kajalin*
Aja?Moje izkušnje so drugačne,nič težko ni blo do orgazmauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2007 18:53:45   
Anonimen
Moj je obrezan,pa je kull ,za ostalo pa ne vemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2007 19:17:51   
Anonimen
če je že ta tema odprta pa me zanima zakaj se pa moški za to odločajo in kje opravijo ta poseg?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2007 20:03:11   
kajalin*
Mislim,da je blo včasih zarad vere-ne vem je zdej še tudi,predvsem je pa to zaradi higienskih razlogov in to ponavadi opravijo že pri fanku,v bolnici.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.12.2007 20:06:27   
only_me
ja moj ni obrezan, pa me zadovolji. Pa tudi ne konča po 5 minutah.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.12.2007 20:08:21   
Anonimen
tudi moj ni obrezan pa je vse super! Boljše nebi moglo bitiuser posted image

(odgovor članu only_me)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.12.2007 20:09:57   
Anonimen
samo kaj ti pomaga bit obrezan iz higienskih razlogov. Ali se umivaš ali pa se ne umivaš. Mogoče obrezan ostane dalj časa svežuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
12.12.2007 20:48:19   
Moyca_
ne bi vedelauser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.12.2007 21:29:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna

samo kaj ti pomaga bit obrezan iz higienskih razlogov. Ali se umivaš ali pa se ne umivaš. Mogoče obrezan ostane dalj časa svežuser posted image user posted image user posted image user posted image
    ne zleze skupuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.12.2007 21:33:38   
15.7.
Moj se je za to moral odloči iz zdravstvenih razlogov, ker se mu je kožica zatrgovat začela in so ga spolni odnosi boleli,

drugače je pa to muslimanski verski obred, ko dečke pri treh ali dveh letih obrežejo.

...18.12.2007 sva postala presrečna starša najinemu čupavemu Klemnu..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.12.2007 0:00:04   
Anonimen
Moj je obrezan - nesreča, ko je bil še fantek, si ga je oz. kožico zaprl z zadrgo. user posted image  
Nič težje ne doživi orgazma, kot neobrezan. Sex je tudi user posted image

(odgovor članu 15.7.)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
13.12.2007 8:21:10   
puncica
Sem imela neobrezane in obrezane pa se mi zdi vse isto user posted image so sposobni in nesposobni pa če so obrezani ali ne user posted image mislim, da tole obrezovanje ne igra kakšne vidnejše vloge pri seksu.

Moj mož je obrezan in je seks z njim super.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.12.2007 15:48:02   
Anonimen
Moj je tud dober in obrezan.NO problemosuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
14.12.2007 11:10:02   
BaNeLa
Mislim,da je blo včasih zarad vere-ne vem je zdej še tudi,predvsem je pa to zaradi higienskih razlogov in to ponavadi opravijo že pri fanku,v bolnici.
IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

To NI zaradi higienskih razlogov, ampak pri fantkih se rado zgodi, da je kožica pretesna in ne gre čez glavico....takrat se odločijo za obrezovanje. Zato tisti , ki imamo sinove, moramo že od malega pri umivanju vleči kožico čez, da se raztegneuser posted image

To je v SLO edni razlog, da obrežejo - pustimo te verske običaje. 

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.12.2007 11:44:31   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: BaNeLa

To NI zaradi higienskih razlogov, ampak pri fantkih se rado zgodi, da je kožica pretesna in ne gre čez glavico....takrat se odločijo za obrezovanje. Zato tisti , ki imamo sinove, moramo že od malega pri umivanju vleči kožico čez, da se raztegneuser posted image

To je v SLO edni razlog, da obrežejo - pustimo te verske običaje. 

Hm user posted image tle mislijo drugače KLIK in očitno je možno tudi iz higienskih razlogov le da je samoplačniško.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu BaNeLa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2007 11:47:41   
Petruska35
No kaj vse človel lahko zve....:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.12.2007 22:54:27   
Anonimen
Mojmu ga pa niso obrezali, ampak mu je v puberteti šla kožica čez in nikoli nazaj. Vedno mu pride že po nekaj sunkih, včasih takoj ko ga da noter, torej to nima nobene veze na občutljivost.

(odgovor članu Petruska35)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2007 20:28:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mojmu ga pa niso obrezali, ampak mu je v puberteti šla kožica čez in nikoli nazaj. Vedno mu pride že po nekaj sunkih, včasih takoj ko ga da noter, torej to nima nobene veze na občutljivost.

Morda bi bilo dobro, da mu kožico odrežejo. Moejmu so jo tudi šele zdaj, pri 30. In, ja tu gre za tudi  higienske razloge, ekr se je s pretesno kožico nemogoče umiti pod njo in tam se tudi nabirajo kapljice urina.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.12.2007 18:32:59   
Anonimen

Morda bi bilo dobro, da mu kožico odrežejo. Moejmu so jo tudi šele zdaj, pri 30. In, ja tu gre za tudi  higienske razloge, ekr se je s pretesno kožico nemogoče umiti pod njo in tam se tudi nabirajo kapljice urina.

Ampak saj nikjer nič ne ostaja, da bi se dalo obrezat. Ne me vprašat, kako, ampak on je meni tko pojasnu, ko sem mu nekajkrat rekla, da je očitno obrezan, on je pa trdil da ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
16.12.2007 21:55:04   
Ronči

Moj je obrezan - nesreča, ko je bil še fantek, si ga je oz. kožico zaprl z zadrgo. user posted image   

o ubožček, auuuuuaaaaaaa

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.12.2007 22:35:18   
helloKitty
IZVIRNO SPOROČILO: Ronči

o ubožček, auuuuuaaaaaaa

user posted image

Ob tem se spomnim na Nori na Mary user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
17.12.2007 17:35:38   
pravljica

A so tipčki,ki imajo obrezane res bolj vzdržni in bolj zadovoljijo žensko in posledično težje doživijo orgazem?

hmm, moj res zdrži kolikor hoče (ajde, če je vmes tedenska pavza, potem res ne gre dolgo), ampak da bi težko doživel orgazem user posted image  če je treba tudi v minutki ali manj...odvisno, kakšna sila je user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
18.12.2007 7:52:40   
*ANA*
Moj se je iz zdravstvenih razlogov dal obrezat in moram povedat da je veliko bolj vzdržljiv kot prejuser posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
18.12.2007 12:24:10   
Anonimen
To se te je sam naveličal .....  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *ANA*)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?