Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: manjka v vrtcu 5.6.2009 10:37:02
|
|
|
|
Zanica
|
Zmanjšajo ti sorazmerno strošek hrane za 10 dni!
|
|
|
|
RE: manjka v vrtcu 5.6.2009 10:54:50
|
|
|
|
benika
|
Cca. 2€
|
|
|
|
RE: manjka v vrtcu 5.6.2009 11:44:27
|
|
|
|
hubi
|
Pri nas je več kot 3 dni obravnavano kot bolniška in bolj zmanjšajo plačilo. samo ti ne vem povedati koliko.
|
|
|
|
RE: manjka v vrtcu 5.6.2009 14:31:58
|
|
|
|
analucija
|
če manjka najmanj petnajst delovnih dni plačaš samo 25% od tistega zneska ko vtec plačuješ.
|
|
|
|
RE: manjka v vrtcu 5.6.2009 15:24:02
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: analucija če manjka najmanj petnajst delovnih dni plačaš samo 25% od tistega zneska ko vtec plačuješ. Samo moraš imeti potrdilo iz občine, tako je v MB-ju in potem plačaš 30% od celega zneska. Drugače pa se odšteje samo prehrana in je res full malo spet odvisno v kateri razred spadaš ampak vseeno je full nizki znesek
|
|
|
|
RE: Obračun, če manjka v vrtcu 6.6.2009 18:32:23
|
|
|
|
liljana
|
najlepsa hvala za odgovore.
|
|
|
|
RE: Obračun, če manjka v vrtcu 6.6.2009 19:54:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: liljana Pozdravljene, ali morda katera ve, kako se obracuna placilo vrtca, ce recimo otrok 10 delovnih dni manjka zaradi bolezni? Hvala za pomoc. Hja, pri nas (Zagorje) se odračuna le strošek prehrane, ki je nekaj zelo, zelo malega Odvisno od regije, občine, vrtca,...
|
|
|
|
RE: Obračun, če manjka v vrtcu 8.6.2009 9:19:33
|
|
|
|
livia
|
Očitno je to od vrtca do vrtca oz od občine do občine različno. Pri nas se odšteje samo prehrana, ki je zelo malo cca 1,5€ na dan. Za julij in avgust imaš pa možnost rezervacije, ampak more otrok manjkat najmanj 30 dni.
|
|
|
|
RE: Obračun, če manjka v vrtcu 9.6.2009 10:44:03
|
|
|
|
Tjašy
|
To je zeeelo različno.Jaz sem imela otroke v dveh vrtcih pa je bilo v enem (Horjul)veliko manj za plačat,če ga ni bilo-le rezervacija,v drugem(Borovnica) pa le malenkost manj.Veeeliko je odvisno od dogovora med občino in vrtcem-PREVERJENO.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
spol, nuhalna svetlinaAdminLep pozdrav!
Zanima me, koliko tocna je napoved spola pri nuhalni oz. kaksne izkusnje ima katera pri tem?
Se bolj me zanimajo izkusnje pri dr. Kudrovi.. (
84%)
. (
16%)
Število vseh glasov: 50Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!