|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obračanje na trebuh
18.7.2006 16:06:59   
DOLAR
Pozdravljeni!
Moja hčera bo 5.8. dopolnila 4.mesece.Danes pa se je prevrnila iz hrbta na trebuh.Že nekaj časa je poskušala a ni šlo.Je zelo živahna deklicaMeni se to zdi nekam hitro.Starejša hčera je to naredila kaseje.Kakšne so vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obračanje na trebuh
18.7.2006 16:28:37   
cedilka
Naša se je začela preobračat okoli 6.meseca.

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 16:36:46   
mml
Pri nas je šlo iz trebuha na hrbet pri 2.5 mesecih, iz hrbta na trebuh pa pri dobrih 4 mesecih

< Sporočilo je popravil mml -- 18.7.2006 16:37:16 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cedilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 16:50:12   
Bonnie_RR
Moj user posted image se že kakšen mesec preobrača s hrbta na trebuh. Najprej se je samo na eno stran, potem pa je čez čas ugotovil, da gre tudi na drugo. No, danes pri 5 mesecih je tole nonstop na sporedu.

S hrbta na trebuh se je pa do zdaj prekucnil samo ene 3x. Je pa to bilo bolj slučajno, prav zavestno se tako še ne obrača.

Naj te čisto nič ne skrbi. Otroci pac sami "vedo", kdaj so sposobni za kakšno stvar...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 16:51:01   
SašaR
Naša bo imela konec tedna 5 mesecev, pa se že približno en mesec kot za stavo obrača iz hrbta na trebuh. Pri 2,5 mesecih ji je prvič uspelo. Sedaj pa gre tudi že iz trebuha na hrbet, samo ne rata vedno. Še ni poštekala kaj naj s spodnjo rokico, ko bi rada nazaj na hrbet.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 17:38:06   
neja
Moja tamlajša je sedaj stara 4 mesece in se že od tretjega meseca veselo prevrača na trebuh in nazaj. Tudi meni se to zdi zelo hitro, saj je moja prva hčerkica to začela delat pri 6-ih mesecih. LP

(odgovor članu SašaR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2006 18:20:16   
nincy
Naša user posted image  pa je stara 8 mesecev pa se še ne preobrača niti puza ne. user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.7.2006 18:39:18   
Anonimen
Nincy, pomagaj svoji user posted image  z vajami, nekaj opisov najdeš v postu Razvoj in razvojna. Z vajami se da doseči zelo hiter napredek.

Moj je danes star 8m in vstane ob vsaki opori, prestopa, plazi se po kolenih, iz trebuščka se vsede preko obeh nogic, sedi pa zelo stabilno, zna se tudi ujeti, če ga zanese. Pa ni imel najboljše prognoze, vaje so zelo pomagale.

(odgovor članu nincy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2006 8:45:56   
fionaP
Prvič ji je uspelo pri nekaj več kot 2 mesecih, potem je izgubila interes. Poskusila je spet pri 4 mesecih in zdaj ji je to najljubša zabava user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.7.2006 11:41:28   
tina104
Naš se je nekaj krat prevrnil iz trebuha na hrbet pri mislim da 3 mesecih, verjetno je bilo to nključje, ker vztrajno se je začel prevračat tam pri 5 ali 6 mesecih.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu DOLAR)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.7.2006 11:52:38   
lenika
Naš se je enkrat obrnil pri še ne dopolnjenih 2 mesecih, a verjetno je bilo to zgolj naključje, ker mu sedaj to več kljub poskušanju ne uspe.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.