Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obposteljna otroska posteljica 9.5.2010 23:17:38
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
ja, sicer je moja narejena doma, po meri in naročilu (tast je mizar ) in sem zelo zadovoljna... otrok ti je vedno pri roki, če rabi samo tvojo bližino, ga hitro pomiriš.... pa vse slišiš, kako diha, se premika... skratka super za mirne noči... če ga recimo dojiš ponoči, ne rabiš vstajat iz postelje, samo si malega daš zraven sebe, in je to to... lahko samo priporočam... moj je star 7,5 mesecev in še vedno spi v taki postelji zraven mene... pač, dokler je ne prerase... imam pa tako, nevem, če si mogoče videla, kak je bila en čas v neckermannu....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: Obposteljna otroska posteljica 10.5.2010 0:00:21
|
|
|
|
rija
|
jaz je sicer nisem imela, mi pa zgleda super tale balkonček....dejansko ne rabiš vstajat, če dojiš...in še nekaj je....moj se je recimo vedno, vedno zbudil, ko sem ga polagala v "GLOBINO" ....če sem ga dala vodoravno je bilo ok...v globino njente
|
|
RE: Obposteljna otroska posteljica 10.5.2010 9:47:29
|
|
|
|
Jančika_
|
No, saj ne rabiš ravno posebne obposteljne posteljice. Mi smo navadni posteljici odstranili stranico in jo primaknili k veliki postelji. Pritrdiš in je. Resda je zaradi oblike tavečje postelje vmes nekaj cm razmaka, ki pa ne moti (mali posteljici smo montirali zaščitno desko), komot pa ta razmak zapolnim s kakšno dekico. To bom naredila (in odstranila zaščito), ko bo otrok sam plezal naokoli. Moti me edino to, da imam bolj malo prostora, da pridem na posteljo (pri nogah je ogrodje, tako da tam ne gre, tako da mi ostane tistega pol metra med vznožjem in začetkom posteljice). Ampak OK, to ni ravno nek problem.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.5.2010 10:51:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Obposteljna otroska posteljica 10.5.2010 11:35:39
|
|
|
|
ellie
|
Jaz jo imam, znamke Roba...poglej sliko v mojem albumu. Super zadeva...en boljših nakupov. Mali je star 3 mesece in še zdaj spi v njej. Mu pa bo počasi pretesna ker imamo večjo posteljico 140x70, nam je ta prišla zelo prav, ker če bi ono hotela dat k postelji...bi morala pohištvo v spalnici premikat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?