tinkamiška
|
Hja, v stanovanju res ne moreš ne vem kako eksperimentirat, ampak prostor lahko res pridobiš, če daš ven bano. Bi si pa jst vrejetno tuš pozidala, se pravi, da bi naredila sama stene, no ne jt moj mož , in bi dala gor steklena vrata. Ne vem če me razumeš Barva ploščic...midva sva si na novo nardila kopalnico in imava kombinacijo zelena lila, je taka malo bolj nenavadna kombinacija, ampak meni je všeč. Če bi pa zidala, tako kot sme rekla, bi pa verjetno poiskala ploščice oziroma kr kamen, da bi zgledala bolj naravna.Na Ljubečni pri Celju je ena stara osnovna šola, v kateri prodajajo zdej ploščice imajo jih malo morje in najrazličnejše cnovne razrede, res je fino, če ti ni predaleč, ti priporočam, da se zapelješ do tja...Midva sva kupila za tla v predsobi in delovni sobi ploščice, ki zgledajo kot lesene plošče, če bom mela čas bom dala v album, res so nekaj posebnega in cena je bila prav ugodna. Ker najina kopalnica ni velika, sem pralni stroj in sušilec prestavila v klet, oziroma kurilnico in s tem pridobila prostor(bani se niesm mogla odpovedat ) in kupila okrogel wc, ki je manjši od navadnega. Najboljše je, da malo pobrskaš po netu in dobiš kakšno idejo, ki je po tvojem okusu... Lp, Tinka