|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obnašanje dedka
30.7.2012 9:18:57   
polho3006
Imam mesec starega otročka, drugi sinček. Smo šli prejšnji teden na obisk k dedku (atijevemu očetu). Sem pričakovala vsaj malo navdušenja iz dedkove strani, nad prvim obiskom drugega vnuka, vendar...niti pogledal ga ni!!! Nisem vedela kaj si naj mislim, ker drugače se s tastom dobro razumem. Mi je tak razumen človek, edini v tistem sorodstvu, tako da sem bila zelo presenečena nad njegovim obnašanjem. Ukvarjal se je z najinim starejšim sinom, mlajšega pa kot da ga ni. Sem potem moža vprašala če je kaj narobe, da...ampak možev odgovor je bil da je človek pač že v letih. No meni se zdi da ni niti malo senilen in tudi 67 let še ni tako huda starost. Ne vem no...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obnašanje dedka
30.7.2012 9:25:42   
kalbo
Tud moj tast se je zaštekal z mojimi otroci šele po prvem letu oziroma ko so se mu začel odzivat. Tko je, zdaj sta s tamalim najboljša prijatelja :) Ne se sekirat zaradi tega.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.7.2012 9:31:21   
MissTerious
Moja tast in tašča živita mogoče 100 m stran od nas, pa sploh ne hodita niti povohat svojih vnukov, jaz pa nimam želje hodit k njim...in se mogoče srečamo na sprehodu enkrat do dvakrat na leto...Imamo pa 5 letnika in 1,5 starega škratka. Ni interesa...pač, tako je...jaz pač razmišljam takole: tudi. če bi se videvali konstantno, nimata nič pozitivnega za nudit svojim vnukom, samo slabo negativno energijo. Tega pa ne rabita...

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.7.2012 9:43:25   
archie
Pri nas je postal dedi zanimiv, ko je lahko kaj "počel" z njo in ko se je tamala začela odzivat. Se pravi, da jo je lahko metal v zrak in se je smejala in podobno. Tisto nošenje otroka in podpiranje glave res ni za njega. In zato je bila prvih 7m bolj zanimiva babi. Sedaj (pri skoraj 2 letih) sta pa že skoraj 1 leto z dedijem najboljši par user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu MissTerious)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.7.2012 12:21:20   
mancka
Očitno eni stari starši pač so taki, morda res ja, da ne vejo kaj bi počeli s tako malimi dojenčki. Lej partnerjeva starša sta že cel čas neka nezainteresirana za mojo hči, ko je bila čist mičkena je nista prišla sploh kaj dosti pogledat, zdaj, ko bo stara pet let pa jima tako zabrusi nazaj, je trmasta ko user posted image in se hitro s tastom kar skrega in spet ni nič, na sprehode ali varstvo lahko pozabiva pa smo v isti hiši doma. Tako, da se ne sekiraj, ni edini dedek, ki je takšen--no pa še moj ati kot dedek je pa pijan non stop, ko smo na obisku, tak, da od nobenega dedka nima ne vem kaj. Eni starši pač nimamo take sreče, da bi imeli super stare starše kot to gledam ene in jih prav občudujem, včasih sem enim staršem prav fauš, da imajo tako srečo. Pa še leta so morda takšna, ta dva naša sta podobnih let in ista muzika. Boš vidla čez en čas kaj se bo razpletlo.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.7.2012 12:58:31   
Anonimen
Mogoče je pa samo preveč resno vzel nasvete, da se je po rojstvu drugega bolj pomembno s prvim veliko ukvarjat user posted image

Nevem no .. starejši ljudje, sploh moški se mi zdi, da imajo včasih prav en čuden pristop do čisto majcenih dojenčkov. Jaz se zaenkrat še nebi pretirano sekirala.

(odgovor članu mancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.8.2012 14:00:21   
Kasija
moji otroci imajo oba dedka cudovita. noben od njiju ni bil zainteresiran za dojencka. nobenega. pac nekaj malega tam nekle spi. v tem smisli so ga dojeli. pa so z obem vecjima v krasnih odnosih. pac kasneje navezejo stik, ko otrok ze kaj pocnez nimi, se igra, komunicira...

< Sporočilo je popravil Kasija -- 1.8.2012 14:01:53 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.8.2012 12:12:30   
manna

IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Mogoče je pa samo preveč resno vzel nasvete, da se je po rojstvu drugega bolj pomembno s prvim veliko ukvarjat user posted image

Jaz sem tudi na to pomislila. Ko se je naš drugi rodil in ga je pršla tašča pogledat ga tudi ni kaj dosti pogledala, prijela pa sploh ne. Cel čas se je igrala s starejšo hčerko, namenoma, ker se ji ni hotela zamerit oz. ni hotela da bi se kao zdaj pa vse okrog tamalega vrtelo. Nazadnje je tko čudno izpadlo, kot da jo tamali sploh ne zanima in jo je celo hčerka odvlekla h košari in ji začela razlagat da imamo dojenčka. Meni je blo bedno in čudno...pa ona res ni hotela nič slabega, ker jo poznam in vem da oba vnuka obožuje in bi se napol prelomila, samo da bi naredila kot je prav, pa je v svoji skrbi s tem malo zapretiravala. Na drugem obisku je blo že boljš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.8.2012 10:17:33   
škrpijonka
Pri nas so nonota skoz zezali, da sedaj se bo pa moral z vnukinjo ukvarjat in sem vidla da mu to ne paše. Ko se je rodila je itak ni nosil in ne vem kaj, vendar če je v vozičku zajokala ga je takoj začel porivat. Je rekel, da on bo pol se z njo ukvarjal, ko bo sama prišla do njega. Sedaj ko ima mala eno leto sta pa prijatla, da ne moreš verjet, jo previja, ji da za jest, pelje jo s traktorjem, skupaj gresta v vrt, jo da v avto in gresta pohajat ...

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?