|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obletnica valete - pomoč
29.6.2005 12:02:21   
Erdbeere
Evo tkole je....odločili smo se ( s še nekaj sosolkami in sošolci), da bomo organizirali obletnico valete (10.) pa rabim kakšen nasvet, kaj in kako naj pravzaprav to speljemo....nekaj cincamo,da bi bil piknik, pa je problem, ker koča ne pride v poštev (preveč divji) na prostem piknik tud odpade, če je slučajno dež...pa pol ni mrzle pijače pa tko....no na koncu smo se nakak domenile punce, da rezerviramo v eni dovolj veliki gostilni....pa kar bo pa bo.....zdej pa ne vem, kako ste vi običajno obveščeni...mi imamo zdej od velike večine mobitel številke....dobili bi tudi naslove, ni take panike...kaj se bolj splača...pa kako pol glede denarja, sej vem en kup reči sam če pa res ne vem kako naj se tega lotimo, da bo čimlažje za vse skupaj :zmeden2: aja pa to naj bi se zgodilo v začetku septembra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Obletnica valete - pomoč
29.6.2005 12:12:47   
tinkatonka
Hoj!

No jaz sem ravno letos organizirala našo obletnico mature, pa da ti napišem kako sem se jz tega lotila.

Najprej sem našla naslove, od vseh pa od razredničarke, napisala vabilo in vsem poslala, ter napisala tudi, da mi morajo javiti do določenga datuma. Tisti, ki se niso javili, sem jih potem jaz poklicala, al pridejo al ne. No in potem se šla rezervirat tukaj v Lj v gostilno prostor za toliko oseb, kot jih je napovedalo, da jih pride. Z denarjem sem se pa ful bala, da bo kakšen problem. Ampak potem ko smo pojedli in popili, smo dobili račun, ga razdelili na toliko oseb kot nas je bilo (razredničarke nismo šteli zraven) in plačali. Brez problema. Pa še ful fajn smo se imeli!

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Obletnica valete - pomoč
29.6.2005 13:12:17   
Tiki
Mi smo imeli 10. obletnico valete en mesec nazaj. Organizirala je sošolka, ki je bila določena 5 let nazaj na 5. obletnici. Vsem je poslala pisno vabilo. Dobili smo se v eni večji gosztilni, pojedli par pic in dve hišni plošči... Račun smo razdelili, da smo vsi plačali enako in je blo čisto ql. Smo se načvekali naprej in nazaj :)...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Obletnica valete - pomoč
29.6.2005 13:58:14   
tesa
Mi smo imeli pred kratkim hmmmm:zmeden2:20.obletnico valete. Super je bilo to, da smo se dobili vsi razredi tudi iz pararelk. Iz vsakega razreda je bil eden, ki je organiziral. En mesec prej smo dobili vabilo za v eno gostilno in smo morali potrditi, da pridemo. Denar so pobrali takoj v gostilni in ne naprej.Zmenili smo se za 4.000sit, v tem je bila večerja, pijača, ki je bila na mizi in dve veliki sliki. Ostalo smo plačevali sproti. Prvo smo se šli fotkat in nato večerja. Musko smo meli kar svojega muzikanta na harmoniko in je bilo luštno:sloncek:

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Obletnica valete - pomoč
29.6.2005 14:33:49   
lex
Naši so imeli letost 10 obl. valete, pa žal nisem mogla it :((, ker smo imeli glih krst. Punce so našle gostilno, poslale vabilo (naslove imajo na OŠ v dnevnikih in je najbolje kar v tajništvu zagnjavit zanje). Denar so pobirale na račun. Mislim, da 4 jurje. Vključena je bila večerja, pijaša, fotka in DJ. Pred 5 leti sem jo pa jaz organizirala in lani obl. mature in sem jim kar izpolnjene položnice poslala zraven - se niso mogli pritožit, da ne vedo kak plačat :)-:)-:)-. Aja pa posebej račun sem odprla sam za to.
Uživajte!:sloncek:

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Obletnica valete - pomoč
4.7.2005 21:21:00   
mala maja

Mi smo mel 3 leta nazaj 10 obletnico. Tud mi smo mel v gostilni. Dobil smo vabila in se cingljali:ups: po mibitelu.
Glede plačila pa je bilo tako da smo za pijačo pobrali naprej in za hrano vse ostalo je pa vsak plačal sam (sladica, aperativčki....) Najbolj je da poberete nekaj denarja naprej ker vsi ne bodo odšli istiočasno in bo težko na koncu razdelit račun na 20 enakih delov za plačat če vas bo ostralo samo 10 :zmeden::zmeden:

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Igrače za 5 let
Dejkop

Kakšno igračo bi/boš kupil za svojega 5 letnega otroka(fantka)?

Leseno igračo (8%)

Kocke (22%)

Avtomobilček (9%)

Kolo (43%)

Skiro (14%)

Drugo (4%)

Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!