Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 19.10.2007 10:43:09
|
|
|
|
NATAŠI
|
kristalni okvir za slike, ali daš njuno sliko kakšnemu slikarju narisat in okviriš (to je full lepo)
|
|
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 19.10.2007 18:41:21
|
|
|
|
Eviii
|
ja, pa poglej, če jima kaj rabi. naprimer nova televizija ali pa hladilnik ali pa štedilnik. in se zberete skupaj z žlahto (bratje, sestre, njuni starši,...) in vsak malo prispeva in jima lahko nabavite koristno darilo.
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 19.10.2007 18:53:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je najboljše da jima kupiš kakšno razvajanje. Npr. masaža, savna, vikend paket, itd., itd., odvisno za kakšno vsoto se odločiš. Ampak mislim da je za obletnico boljše kaj res samo za njiju kot sem zgoraj napisala.
|
|
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 20.10.2007 10:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
No,na dan s predlogi,tako bodo moji otroci to prebrali in našli tapravo darilo za svoja starša,ki tudi kmalu praznujeta. Ta hip ne vem za kareo gre:srebrna,če se ne motim ali kaj drugega,no pomagajte.ideja je za kakršno obletnico gre v tem stilu-kovini se kupi darilo. Jaz osebno ne potrebujem,pa moj tudi ne,sva se zmenila.Le eno večerjo v restavraciji v krogu otrok in bližnjih sorodnikov.
|
|
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 20.10.2007 12:48:18
|
|
|
|
Barči78
|
No,na dan s predlogi,tako bodo moji otroci to prebrali in našli tapravo darilo za svoja starša,ki tudi kmalu praznujeta. - no dejte še malo pomagat, pliiiis. Aja, slik imata polne stene, tko, da ideja mi je všeč, samo ne vem kam jo bosta obesila.
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 26.10.2007 11:50:24
|
|
|
|
močilar
|
Septembra je moj stric praznoval abrahama in smo mu podarili stoječo uro na navijanje. Smo prispevali jaz in sestra z družinama, mami in ati. Bil je full vesel. Smo zadeli v polno. Mislim, da bi bilo to super darilo tudi v tvojem primeru. Če te zanima, jaz sem kupila na bolhi(tule imaš link). http://www.bolha.com/oglas2594517 Jaz sem poklicala in so jo poslali na dom. Vse skupaj sem plačala 200 €. Lepo praznovanje, Karmy
|
|
|
|
RE: Obletnica poroke staršev 26.10.2007 14:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Barči, še par idej; za crkljanje v postelji - Zajtrk v postelji za 2,sestavljen iz: lesena mizica za v posteljo, 2 šalčki za kavo, 2 mala krožnička, 2 skodelici za musli, pa še nedaj romantične dekoracije če kaj športata - športne rekvizite (npr. čevlje za bowling+kroglo; badminton lopar+žogce; športne enodelne kopalke+kapa+očala; mogoče sobno kolo?,gojzarje+pohodne palice (zložljive, teleskopske) itd ) če sta mogoče oba navdušena nad kuhanjem - kuharsko knjigo (z pripisom, naj bo vajino življenje še naprej tako dobro (sladko) kot so recepti v njej) Kakšno karto za Špas Teater, gledališče, opero karto za VIP savno (za dve osebi ) kakšen tridnevni izlet kopalni plašči .... imata kakšen skupen hobi, sta za kaj posebej navdušena? Mogoče bom lažje pomagala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?