|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obleka za motor
13.9.2008 16:03:23   
malecka
Ok, iščem in nikjer ne najdem. Kje bi dobila usnjen komplet ( hlače in jakno) za na motor. Ker kolko sem gledala so povsod samo majhne številke. jaz pa bi rabila dol(42) večje kot gor(40), če me razumete.....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obleka za motor
13.9.2008 16:08:11   
kawasakica
Graz louis al pa Hein Gericke - tud Graz
al pa v Grali ob Lipnici, ne vem kak se reče trgovini ima pa Ducatie, Triumpfe noter - v glavnem na koncu Grale desnouser posted image

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2008 16:09:56   
Felicita
spomladi je v nemčiji en ogromen sejem te opreme, pa se jo precej ugodno dobi. tm bi/boš zihr kej našla, če ne rabiš na vrat na nos. mislim da motosvetovci grejo organizirano tja (vsaj pred leti so šli...).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2008 16:22:32   
malecka
Ma ta Louis se mi glih ne dopade....mam katalog. 

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2008 19:23:04   
kawasakica
v munchnu je sejem - ipod - lani je bil februarja

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2008 13:49:43   
Anonimen
V lj - TC Moto shop.

Midva sva se že parkrat tam celotno oblekla. Okoli decembra imajo tud akcije, tako,da dobiš kombinezon za 350-400€. Glede različnih številk je pa tako: to da bi rada nekaj 40, nekaj pa 42 ne bo šlo, ker ti potem ne bo pasalo na zadrgo. Jaz sem imela isti problem, pa sem vzela eno številko večji, hlače sem dala pa pol malo zmanjšat. In je čist kul.

(odgovor članu kawasakica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2008 19:44:15   
mišk
Jst imam od Dainese usnjeno jakno, usnjene hlače pa sem si dala šivat eni privat v Logatec. Imam tud jst probleme s proporci - spodnji del dve št. večji kot zgornji, pa dolge "tace" in mi je vse prekratko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2008 19:47:30   
mišk
No, jst sicer potem na hlačah nisem imela zadrge, ampak po moje bi ti tudi to kak dober usnjarski mojster naredil.
A ni na Vranskem neka delavnica, kjer šivajo za nevemkaterože znamko motorističnih oblek, pa bi ti mogoče tam po meri vse komplet zašili?

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.9.2008 8:53:33   
Balonchy
V Miklavžu na Dravskem polju je tut en gospod, ki šiva od hlač do kombinezonov... itd.
Pri njemu sem si izbrala samo model, potem mi je pa naredil ostalo po meri.

Nimam pojma kako se kliče in piše.... Morda ti bo kaka domačinka pomagala...

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Pogradi.
пеперутка16

Da/ne in zakaj?

Da. (54%)

Ne. (44%)

Ne vem. (3%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!