Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oblačila za 2 leti staro punčko 10.5.2011 18:22:29
|
|
|
|
Belen
|
pozdravljena, kaj bi potrebowala? 86 , 92? al manjše? kaj poletne al kej druzga?
|
|
RE: Oblačila za 2 leti staro punčko 10.5.2011 19:13:26
|
|
|
|
Tiijana
|
pozdravljena, 86 ji je že malce majhna številka, potrebovala bi poletna oblačila, pa tudi prehodna za jesen bi mi prišla prav. Česarkoli bom zelo vesela. Hvala
|
|
|
|
RE: Oblačila za 2 leti staro punčko 10.5.2011 19:25:23
|
|
|
|
Belen
|
bom pogledala kaj imam, ker 92 tudi mi sedaj nosimo.... no jawim...
|
|
RE: Oblačila za 2 leti staro punčko 10.5.2011 19:47:04
|
|
|
|
J.L.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiijana Pozdravljeni, sem mamica, ki še pridno študira in ker nimam rednih prihodkov, hčerkica pa zelo hitro raste, bi vas lepo prosila za oblačila. Ni potrebno, da so izrecno za punčko, ker se naša princeska oblači tudi v modre barve, pa tudi kakšna "fantovska" oblačila se najdejo v njeni omari. Kakršnih koli oblačil bom zelo vesela. Hvala in lep pozdrav (slončka je ona izbrala) imaš ZS!!!
|
|
|
|
RE: Oblačila za 2 leti staro punčko 10.5.2011 21:02:45
|
|
|
|
karmen83
|
Tudi naša deklica vam lahko odstopi nekaj oblačilc, samo to me zanima, če je vaša punčka med bolj drobnimi ali med močnejšimi, da vidim, kaj vam pride v poštev - če še rabiš oblačila, mi pošlji naslov na zs. lp
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?