kaya2007
|
tudi jaz sem nakupila že celotno poletno garderobo, pokupila sem res vse kar mi je bilo všeč in ker smo očitno ravno v takem obdobju, da se vsak dan 3x zasvinjamo in zato ves čas perem, ugotavljam, da imamo še premalo stvari-ne vem kako nam bo zneslo tista 2 ali 3 tedne, ko bomo v kosu na počitnicah in ko ne bom mogla prat najbolj je zoprno, ker je tako vreme, da je vroče, naslednji trenutek pa je že mrzlo kot pes, tako da moraš imeti res vse možne kose oblačil. mi je pa tokrat, upam da, uspelo kupiti obleke, ki jih bo nosila vsaj nekaj časa in ki ne bodo ostala neponošena-tudi to se mi včasih zgodi, da ji kaj še ni prav, potem pa je že prevroče/premraz da bi to nosila hmmm, če na pamet premislim koliko imamo?? hlač cca. 8 parov, kratkih hlač 6 parov, kratkih majčk 7, dolgih majčk 7, bodijev (kratki, dolgi, brez rokavov) 10...zgornjih delov trenerk ali jopic mi primanjkuje, vetrovko imam eno, ki jo full uporabljamo, druga je pa rdeče barve in mi nikamor ne paše-ker je slučajno vse ostalo tirkizno, pink, oranžno ali zeleno-očitno letos prevladujejo te barve. aha, in potem imamo še 2 oblekice in par pajacov za na morje+3 pižamice. sliši se kar precej (se bojim da je v omari še kakšen kos več), ampak v praksi mi pa prej česa primanjkuje kupovala pa ne bom več, ker bo poletja prekmalu konec in bo večina teh stvari romalo v škatlo čeprav rastemo bolj počasi in so ji stvari prav vsaj 4 mesece, če ne pol leta. ločeno pa nimamo, kupim same "lepše" stvari in se sekiram, če kaj ne gre ven
< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 7.5.2008 12:47:24 >
|