|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila
22.12.2008 11:42:40   
Anonimen
Pozdravljene,

buši se mi še ravno ne pozna, morala sem si pa že kupiti večjo številko modrca. Kavbojke nosim še svoje vendar ko sedim moram gumb obvezno odpreti sej me tišči. V soboto sva z mojim nameravala v H&M, ker je ta kar odaljen od mojega kraja, in sem razmišljala da bi kupila še kake hlače in majico za kasneje ko bo trebuh že bolj viden, vendar pa me skrbi glede št. ,če sedaj nosim št. 38, mi bo nosečniška 38 verjetno kmalu premajhna? Koliko v povprečju ste ve potrebovale večjo št.?

Zanima me še ali imajo v H&M tudi spodnje perilo za nosečnice?

In pa seveda ali imajo sploh v Celju v H&M oddelek za nosečniceuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila
22.12.2008 11:49:57   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene,

buši se mi še ravno ne pozna, morala sem si pa že kupiti večjo številko modrca. Kavbojke nosim še svoje vendar ko sedim moram gumb obvezno odpreti sej me tišči. V soboto sva z mojim nameravala v H&M, ker je ta kar odaljen od mojega kraja, in sem razmišljala da bi kupila še kake hlače in majico za kasneje ko bo trebuh že bolj viden, vendar pa me skrbi glede št. ,če sedaj nosim št. 38, mi bo nosečniška 38 verjetno kmalu premajhna? Koliko v povprečju ste ve potrebovale večjo št.?

In pa seveda ali imajo sploh v Celju v H&M oddelek za nosečniceuser posted image

V Ce imajo oddelek za nosečnice a je le-ta zelooo slabo založen..pa v MB je podobno..v obeh poslovalnicah...user posted image Jaz tudi ima sicer konf. številko 38 in prav tako imam sedaj v nosečenosti nekaj hlač iz H&M prav tako številko 38,  so pač v pasu nosečniškee... zgornje dele pa še vedno nosim tiste od prej..le nekaj imam prav nosečniških. Aja, sem pa v 28 tednu. user posted image Saj sedaj je pa itak moda taka, da se majčke pod prsmi razširijo in ti lepo pokrijejo bušija, da ti ni pretesno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 11:50:44   
KOKICA32
Aja, sem pozabila, ja tudi spodnje perilo imajo..glede izbire pa je podbno, kot sem ti zgora zapisala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 11:51:20   
zmajaz

Pozdravljene,

Glede številke sem že malo pozabila - majice, vem, da sem prej nosila S, potem pa L, hlače pa ne vem več točno, koliko se mi je spremenila številka.

Drugače pa ja - v Celju imajo oddelek za nosečnice, pa tudi spodnje perilo za nosečnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2008 12:00:29   
naia
vse je odvisno, koliko se boš zredila, nekatere se zredijo 20-30 kg, te punce pomoje skor mesečno morajo menjati konfekcijsko št., sama sem že prej nosila št. 36-38 in tudi nosečniške hlače nosim 38, res je da so mi še zmeraj prevelike v noge, sem pač mislila, da bom bolj bajsek kot sem, drugače pa kar se tiče pasu in trebuščka so mi hlače še zmeraj prav, aja...kupila sem jih ko sem bila cca. 4-5 mesecev noseča, zdaj sem pa v 32.tednu

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2008 12:01:23   
Anonimen
Pozdravljene,

Po drugi strani, ko razmišljam, trebuščka še nimam (se malo nakazuje), me pa motijo vse moje hlače v pasu in tudi nekatero spodnje perilo.... vendar ali je še prekmalu da bi karkoli kupovala, ali pač? Kdaj ste ve začele kupovati? Glede H&M ali je potem takem boljša LJ?

(odgovor članu zmajaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2008 12:02:25   
jana banana
Ja jst sm si kupla ene kavbojke. Stevilko sm prej nosila 34-36. Kupila sm si pa 38.
Sam sm se zeznla. Mogla bi kupit 40, ker sm sele pol ugotvila da imajo hlace na notranji strani pasu elastiko in gumb, tko, da sam reguliras sirino kavbojk.

Pa kaj ces - nism vedla :)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2008 16:57:34   
zmajama
jaz sem ravno zaradi tega, ker nimajo nič v mb in tudi v celju ne, šla v lj v Popek in si tam kupila hlače, imam pa isto število kot prej oz. malo so mi bolj na veliko (v primeru, da kaj kg gor dobim). Tam sem res dobila takšne kot sem jih hotla imet, ker drugje so mi ble vse prekratke (sem bolj velika), pa nič pametnega. Jaz ti lahko priporočam da greš tja. Jaz sem iz Ptuja, pa sem se zaradi enih hlač v lj peljala, pa mi ni žal. Sem imela še pač en izlet zraven.

(odgovor članu jana banana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2008 17:57:50   
AnciM
Vso nosečnost sem nosila običajna oblačila. Kavbojke z nizkim pasom so bile super. Kar sem pa kupila nosečniških majic in celo ene hlače pa so bile iste konf. št. kot sem jo nosila pred nosečnostjo

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2008 18:38:39   
Deja
Jaz sem se odločila da si ne bom nič kaj nosečniških oblačil kupila, ker se mi zdi škoda dat 50€ za naprimer ene hlače, ki jih lahko pol nosiš le par mesecev....
Do cca 25tedna sem nosila navadne kavbojke preko pa elastični pas - da se ni videlo da imam odprto zadrgo... Kupila sem si ene žamene nosečniške hlače, za katere sem na Hrvaškem dala 140kn - to je 20€ - da imam v čem k zdravniku it. Drugače pa sem večinoma v trenirki...najboljša se mi zdi od firme Merot - iz njihove lastne proizvodnje - je full elastična in pride lepo čez trebuh - stala pa je okoli 15€. In to je vsa moja nosečniška garderoba...No majice pa imam vse stare - so dovolj dolge za preko bušija...

lp.

21.6.2008-najlepši dan mojega življenja-postala sem gospa!!!
22.1.2009-smo dočakali našega princa...

http://www.ringaraja.net/sn/personalpage_user.asp?show=3&memID=1108329586

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2008 20:19:56   
felix7
jaz sem si kupila ene nosečniške hlače, ki jih zdaj žulim za v službo user posted image  doma pa trenirke, takšne na štrikce, da me elastika okoli pasu ne reže. No, kljub temu, da so trenirke udobne, jih ni čez nosečniške hlače, ko ti lepo pokrijejo križ in trebušček, da sta oba na toplem. Kljub temu, da se zelo pazim, ogromno pijem in nikoli ne kažem križa, sem fasala vnetje ledvic, zato se jaz s kakšnim nizkim pasom ne bi hecala, sploh ne pozimi. Konfekcijsko št. imam isto kot prej, dobila sem do zdaj 8 kg (28. teden), ampak v glavnem se mi pozna na trebuščku. Kupila sem tudi eno nosečniško majico, najraje pa imam puloverje, ki so daljših krojev in lepo pokrijejo trebuh. Sem si pa te hlače kupila še preden se mi je sploh kaj poznalo, iz čistega užitka user posted image  Za dušo...

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2008 21:12:56   
frutolina
Jaz sem si, ko sem bila v 12 tednu, v H&M v  Avstriji kupla 1 nosečniške kavbojke ( so mi bile dvoje všeč - ker so ravne in ne na korenček, ker teh ne prenesem na sebi; s tem da so imele ene v pasu regulator, ta druge pa imajo pač ta jersey ki se potegne preko trebuha). Sem vzela kar te za preko trebuha, ker se mi zdi boljše za zimo - pa mi ni žal. Vzela sem št. 36 , kot sem jo imela običajno. Sedaj sem v 24 tednu in so mi še zmeraj čisto prav, v trebuh se pa itak raztegujejo user posted image . Drugega si nisem nič kupla na nosečniškem oddelku... ker je zdaj že moda taka da tudi za nenoseče izdelujejo daljše puloverčke.
Ah ja, kupila sem si jih pa zato ker mi je bilo tiščanje v navadnih kavbojkah in odpiranje gumbov prav moteče.. in ker nizko nosim si ne morem niti enih starih kavbojk (z nizkim pasom) spodaj zapet. Pa veliko udobnejše so seveda! Drugače pa sem iz omare potegnila ene žametne hlače ki jih nikoli nisem nosla ker so mi bile ogromne v pasu....zaj so pa čisto super user posted image  pa še raztegljiv material je. Druga pa ne mislim kupovat. Trenirke mam pa kar navadne od prej - iz H&M.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2008 21:48:27   
krfjolca
Jaz imam dvoje nosečniških hlač iz prejšnje nosečnosti, kupila sem si pa še ene nosečniške kavbojke in dvoje hlače, ter eno nosečniško krilo. Običajnih oblačil že kmalu nisem mogla več obleči, ker so me tiščale. Čeprav se nisem tako groooozno zredila (zdaj sem na +6 v 25. tednu), mi je šlo vse takoj v stegna in rit. user posted image
Hlač na nizek pas pa ne prenesem, tako da mi nosečniški pas ful ustreza. Zgornjega dela pa nobenega nimam prav nosečniškega, razen ene srajce. So itak razne tunike moderne in podobno, tako da sploh ni treba v posebnih trgovinah kupovat. Precej stvari mi pride v poštev od prej, ker nimam še prav velikega bušija. Številke hlač se pa še v eni trgovini ful razlikujejo, imam od La Vieja troje hlač, ene S, ene M in ene L, pa so mi vse troje prav.
Mi je pa grozno, da bi morala ves čas ene in iste hlače nosit za v službo. Imam rajši malo več, pa več kombinacij. Je pač take narave služba.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.12.2008 21:52:11   
rija
Ne vem, če boš potrebovala kaj večje številkeuser posted image  saj so nosečniška krojena čisto drugače od navadnih.

jaz sem od začetka do konca nosila hm 36, je pa res, da se nisem v rit in bedre nič zredila, majčke sem pa do poroda nosila čisto navadne....no, saj mi je v dolžino manjkalo kakih 5 cmuser posted image  ampak ni bilo panike.

aja, kupila pa sem si trojne hlače v hm, z nizkim pasom in tisto žabico čez trebuh in moram rečt, da je bila to ena izmed boljših investicij v oblačila kdajkoli in  kakorkoli, da za kratek čas. počutila sem se prekrasno, nič vrečasto, ko se mi je to zgodilo v enih sposojenih hlačah, ki so se zapenjale pod joški in sem bila še najbolj pdoobna cirkuškemu klovnuuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 22.12.2008 21:55:59 >

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.12.2008 22:23:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: rija

z nizkim pasom in tisto žabico čez trebuh in moram rečt,

Žabico?

Punce, kaj pa menite o kavbojkah ali hlačah z naramnicami,so še vedno čisto aut, ali počasi prihajajo nazaj?

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
22.12.2008 22:30:33   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Deja

Jaz sem se odločila da si ne bom nič kaj nosečniških oblačil kupila, ker se mi zdi škoda dat 50€ za naprimer ene hlače, ki jih lahko pol nosiš le par mesecev....
Do cca 25tedna sem nosila navadne kavbojke preko pa elastični pas - da se ni videlo da imam odprto zadrgo... Kupila sem si ene žamene nosečniške hlače, za katere sem na Hrvaškem dala 140kn - to je 20€ - da imam v čem k zdravniku it. Drugače pa sem večinoma v trenirki...najboljša se mi zdi od firme Merot - iz njihove lastne proizvodnje - je full elastična in pride lepo čez trebuh - stala pa je okoli 15€. In to je vsa moja nosečniška garderoba...No majice pa imam vse stare - so dovolj dolge za preko bušija...

lp.

V čem greš pa v službo?

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 16
22.12.2008 22:31:26   
rija

IZVIRNO SPOROČILO: rija

z nizkim pasom in tisto žabico čez trebuh in moram rečt,

Žabico?

Punce, kaj pa menite o kavbojkah ali hlačah z naramnicami,so še vedno čisto aut, ali počasi prihajajo nazaj?

žabice-jersey od pasu navzgor....user posted image

o groza so mi te hlače na naramniceuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.12.2008 8:37:27   
Cveta28
Tudi jaz med nosečnostjo nisem (šeuser posted image ) menjala konfekcijske številke, drugače sem si pa ene hlače kupila v Popku (služba) ter dvoje v H&M (Celovec-služba, LJ-žametne). Poleg tega sem si kupila še dve majici z dolgimi rokavi, ki mi lepo pokrijeta bušija in križ. Ostalo pa nosim vse od prej. Aja, pa nekaj cotk mi je posodila še sodelavka. So far jih še ne rabim, ker so mi malce prevelike ampak človek nikoli ne ve.
Kavbojke z naramnicami - NE hvala user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.12.2008 10:22:49   
lilka
Jah, jaz sem prvič že ful falila,user posted image sem si šla kar hitro kupit, ker imam sedečo službo in me tiščalo, pa sem si malo prevelike kupila. Zdej imam itak 13 kg manj kot v prvi nosečnosti na začetku, tako da ne bom mogla nič uporabituser posted image .

Jaz si bom pa nekaj nosečniških oblačil vendarle kupila, ker si mislim, da jih bom nosila zadnjič v življenju user posted image in ker so drugačna od drugih oblačil in da se bom udobno in lepo počutila. Predvsem kakšne hlače si bom. Pa nej bo, sej res da se malo rabijo, amapak vseeno, otroku tudi kar naprej kupujem pa takoj preraste....jaz imam pač tako mnenje, meni je tako lepo bit noseča, so mi nosečnice ful lepe, sploh, če so lepo oblečene.

Kupila bom svojo konfekcijsko, sej je itak pas prilagojen, in tisti široki iz đersija je res bomba za nosit, pa ful se raztegne.

Aja hlače na naramnice: meni so pa super, jaz sem mela ful dobre iz đinsa iz H&M in vsi so mi rekli da mi ful pašejo in da ful upalim z njimi, pač odvisno kakšen tip ženske si in kako se oblačiš,...... moja sestrična jih npr. ni hotla nosit, ko sem ji posodila. Meni so pa lepe. Pač vsak po svoje.

< Sporočilo je popravil lilka -- 23.12.2008 10:24:57 >

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.12.2008 11:47:53   
Anonimen
nisem kupila oblek ne v prvi ne v 2 user posted image  ker sem zmeraj shujšala, tko da sm sedaj v 32 t pa mam še isto kon. št. kot pred user posted image

(odgovor članu lilka)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.12.2008 19:10:20   
eva78
Tudi jaz sem imela pred nosečnostjo št.38 in sem si v H&M kupila kavbojke št. 38,ki so imele dovolj prostora za trebuh, zato  sem si jih mogla kar zavihat v pasu. Vendar je bil pri meni problem,da sem se ravno v začetku nosečnosti najbolj zredila v stegna in rit, zato sem mogla že v 16.tednu po nove kavbojke št.40 in te sem nosila do konca nosečnosti. Medtem ko za zgornji del verjetno tudi pri tebi ne bo problem in boš lahko kupovala kar navadne majice.

Tudi perilo sem imela kar navadno, modrce brez kosti,pa kakšne boksarce,ki so navadno zlezle pod trebušček.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.12.2008 10:32:31   
annya
Tudi jaz sem si kupila samo nosečniške hlače oz. jeans hlače, ker mi trebuh zelo hitro raste in je že zdaj ful velik in mi druge hlače ne pridejo v poštev, za doma pa trgovino itd. pa imam športne hlače-nizek pas, drugih hlač kakih nosečniških si tudi ne nameravam kupit, sam majice in moderce si bom morala nabavit, ker tu pa gre na knap....sam če nikjer nimajo nič lepega...user posted image

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.12.2008 11:41:03   
frutolina
V MB v H&Mu majo trenutno neko akcijo in imajo znižanih par stvari na oddelku za nosečnice  (kavbojke, majice..).

Drugače modrčke sem si jaz kupla kar v H&M - ampak še ne prav nosečniške - kar od snoopyja, samo da je košarica večja user posted image

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.12.2008 11:43:33   
VRTNICA84
Jaz sem si kupla normalno konfekcijsko številko nosečniških hlač. Imam pa žametne. Majice pa nosim L. Prej pa sem nosla M.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.12.2008 11:44:11   
Anonimen
Mene pa zanima ali imajo v HM v City parku nosečniška oblačila, ali jih imajo samo na rudniku?

(odgovor članu frutolina)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?